"Stramba lui Dodel" s-a dat pe invers?. Diana Guresoaie a fost surprinsa de "D-Paparazzi" in timp ce se saruta cu o prietena in masina. "Stramba lui Dodel" face ravagii in Capitala. Mai ales cand se afla la volan si este insotita de una dintre cele mai bune prietene ale ei. Puse pe sotii, Diana Guresoaie si prietena ei au flirtat cu un sofer, care le-a urmarit o buna bucata de drum, si apoi s-au sarutat intre ele, scrie Click.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Moni catre Irinel: "Iesi afara, nesimtitule". In Libertatea de ieri ati citit de ce Monicai Columbeanu i se spunea "Scorpia de la Izvorani" si cum ii teroriza ea pe angajatii lui Irinel. Astazi, veti afla, in exclusivitate din ziarul nostru, de ce ii vorbea urat Moni sotului sau si ce a facut Veronica Bulaica, soacra lui Irinel, la cateva zile dupa ce s-a mutat la resedinta de la Izvorani, alaturi de fiica si de ginere. Amanuntele picante ne-au fost povestite (sub protectia anonimatului) de persoane foarte apropiate viitorului fost cuplu Monica si Irinel Columbeanu, scrie Libertatea.

Luciu a refuzat sa defileze in bikini la Ploiesti! Visul masculilor de a o mai vedea curand pe Nicoleta Luciu in lenjerie intima pe podium pare, deocamdata, spulberat! Bruneta are interzis prin contractul cu cei de la Acasa TV sa mai apara doar in chiloti pe scena, ea fiind nevoita sa defileze cat mai imbracata. Asa s-a intamplat si vineri seara, la deschiderea clubului Sky din Ploiesti-Paulesti. Initial, vedeta prezentarii a fost anuntata ca fiind Bianca Dragusanu, potrivit Click.

Diana Guresoaie se saruta cu o prietena in masina. Diana Guresoaie a fost surprinsa de reporterii emisiunii "D-Paparazzi" in timp ce se saruta cu o prietena. Inainte sa ajunga la o cafenea din centrul orasului, stramba lui Dodel a trecut pe la o benzinarie ca sa alimenteze. Pe drum, cele doua prietene nu au putut sa stea departe una de cealalta si s-au sarutat in timp ce Diana conducea, anunta Cancan.

Pentru ca nu reuseste sa tina langa ea niciun barbat, Oana Roman se consoleaza cu sampanie. Se pare ca Oanei Roman singuratatea nu-i displace, chiar daca nu a mai avut langa ea un barbat de foarte mult timp. Invitatiile pe care aceasta le primeste la diferite evenimente mondene si nu numai le onoreaza cu drag, iar daca nu are nicio prietena cu care sa discute, Oana se rezuma la telefonul mobil si la paharul cu sampanie, informeaza Cancan.

Pamela de Romania: "Pulhac m-a pus sa ma dezbrac la webcam!" . Satula peste cap de barbati, Simona Trasca, alias Pamela de Romania, da de pamant cu fotbalistii care au curtat-o si care acum nu mai recunosc ca i-au facut avansuri. Blonda a dezvaluit exclusiv pentru emisiunea online "Scandalos" de pe www.click.ro, ce propuneri indecente i-au facut Cristi Pulhac sau Marius Alexe, relateaza Click.

Andreea Popescu e neglijenta: Poarta chiloti albi la rochie neagra si are ciorapii rupti. Ultima moda pe care o adopta "asistentele" de televiziune sau fetele de club care au ca tinta un job la televizor este sa isi arate discret chilotii in fata cameramanilor. Daca nu mai e un secret pentru nimeni cate feluri de chiloti are Daniela Crudu, Andreea Popescu este incepatoare la acest capitol, precizeaza Cancan.

Andreea Tonciu: "Sunt satisfacuta in pat, nu am de ce sa ma plang". Iubita fotbalistului Nicky Mitea a revenit pe www.bucatarescu.ro cu un pictorial la fel de provocator ca cel facut saptamanile trecute. Referitor la afirmatiile sale despre cum se descurca Mitea in pat, Andreea a marturisit ca viata ei sexuala nu sufera din niciun punct de vedere: "Sunt satisfacuta, nu am de ce sa ma plang. De altfel, de la pictorial fug sa ma intalnesc cu iubitul meu, care ma scoate in oras, pentru o seara romantica", a adaugat focoasa bruneta, citata de Click.

Zoia a cerut sa fie arestata din nou! Daca ar fi trait, Zoia, fiica lui Nicolae si a Elenei Ceausescu, ar fi implinit maine, 1 martie, 62 de ani. Un cancer la plamani a rapus-o insa la 20 noiembrie 2006. Dupa Revolutie, Zoia Ceausescu a fost zguduita mai ales de cele aproape 8 luni de arest pe care le-a efectuat intre ianuarie si august 1990. Destinul Zoiei Ceausescu a fost putin cunoscut romanilor de rand inainte de 1989. Si la fel si dupa Revolutie. "Fiica Faraonului" - asa cum a denumit-o, in cartea "Supleantul", scriitorul Petru Popescu, unul dintre cei carora li s-a atribuit o relatie cu fata cuplului Ceausescu - s-a nascut, de fapt, la 28 februarie 1949, ora 23.00, potrivit Libertatea.