A adus-o la orgasm cu amuleta de la gat. Striperii lui Hamude "au postit" o bruneta in Regie. Scene desprinse din filmele XXX s-au derulat prin fata ochilor celor care au venit sa petreaca ziua de 1 martie in clubul Princess din Regie. Trupa Princess Boys, in frunte cu Hamude, au adus femeile din club in pragul isteriei. Dupa cateva pahare de alcool, o bruneta euforica s-a lasat "postita" de mai multi stripperi si si-a aratat generoasa la camera toate... dedesubturile. Stripperul Hamude i-a provocat un orgasm tinerei cu... amuleta de la gat, scrie Click.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Sensual - torturata de silicoane, nu-si mai poate ascunde grimasele de durere. Proaspat trecuta printr-o interventie chirurgicala de marire a sanilor, Simona Sensual se confrunta cu dureri ingrozitoare. Desi incearca sa le faca fata cu stoicism, expresia ei demonstreaza ca lucrurile nu sunt deloc in regula. Chinul este atat de mare incat blonda se abtine cu greu sa nu se tavaleasca pe jos. La finele saptamanii trecute, Simona Sensual a trecut, de bunavoie si nesilita de nimeni, pragul unei clinici de chirurgie estetica din nordul Capitalei, hotarata sa-si dubleze volumul sanilor. Visul i-a fost realizat dupa introducerea implanturilor de 450 de ml, insa s-a transformat brusc in cosmar dupa ce a trecut efectul anesteziei. Durerile atroce si starile de greata pe care blonda le-a avut dupa operatie au determinat-o sa-si prelungeasca internarea pana la trei zile, interval in care a fost permanent monitorizata de o asistenta personala. Nici dupa aceste trei zile lucrurile nu au fost mai roz pentru Simona, scrie Cancan.

Sanziana, ti-au intrat sanii la apa! Blonda a slabit 8 kilograme si a pierdut 2 centimetri in bust. Incredibil, dar adevarat! Cei mai cunoscuti sani din showbiz si-au pierdut din volum, din cauza ca stapana lor, Sanziana Buruiana, s-a pus pe slabit. Pana mai ieri ca doi pepeni imbietori, Sanzi si Ana seamana acum cu doua ionatane. Iubeste si se usuca pe picioare. Dragostea pasionala cu avocatul Bobby Constantinescu a adus-o pe Sanzi la 52 de kilograme, insa pentru talia de viespe, blonda a platit scump. De cateva saptamani, din decolteul ei nu mai rasar, semete, cele doua podoabe care au facut-o celebra si pe care le-a botezat, inspirat, Sanzi si Ana. "Este adevarat ca atunci cand slabesti, sanii isi pierd din volum. Oricum, daca imi pun sutien, obtin acelasi efect ca inainte. Eu am slabit peste tot, chiar si la fata", a declarat Sanziana Buruiana (26 de ani) pentru Click.

Confidenta lui Sile Camataru l-a zapacit si pe Salam. Dansatoarea Deea, cea care-i ridica moralul temutului Sile Camataru vizitandu-l la inchisoarea Jilava, are mare trecere si la manelisti, pe care ii infierbanta cu gesturi senzuale. Unul dintre beneficiari a fost Florin Salam, pe care focoasa bruneta l-a zapacit cu unduiri si dansuri lascive. Florin Salam s-a distrat recent intr-un club bucurestean, manelistul fiind intr-o forma de zile mari. In momentul in care a vazut-o pe Deea, renumita pentru show-urile erotice pe care le facea dupa miezul noptii la Taraf TV sau la targurile pentru adulti, solistul nu a mai rezistat sa stea la masa si a urcat pe scena, dezlantuindu-se "pe sistem". Fascinat de bruneta senzuala, Salam a inceput sa-i dea tarcoale ca un leu, dar si-a pus in valoare si figurile de dans. Iar dansatoarea i-a raspuns cu aceeasi moneda, etalandu-si formele apetisante si unduindu-se provocator alaturi de manelist. Fascinat de inedita aparitie, ca s-o impresioneze pe bruneta, Florin Salam a inceput sa-i imite pe Michael Jackson si pe chitaristul de la AC/DC, spre deliciul publicului si al prietenei lui Sile Camataru, scrie Cancan.

Bianca si-a aratat sfarcurile la Un Show Pacatos. Bianca Dragusanu le-a incantat privirile telespectatorilor cu un cadou delicios de martisor. Frumoasa satena si-a facut aparitia in emisiunea lui Capatos intr-un tricou alb, fara sutien. Probabil in platou mergeau aparatele de aer conditionat, caci Biancai i s-au facut imediat vizibile sfarcurile, spre bucuria spectatorilor si a celor din spatele televizoarelor, scrie Click.

Laurette: "De 1 Martie am facut sex cu iubitul meu, asta a fost martisorul lui". Laurette a sarbatorit ziua de 1 Martie singura, fiindca iubitul ei a avut treaba, dar acesta s-a revansat cand a ajuns acasa, oferindu-i mulatrei un buchet de flori si o partida de sex care sa o scape de raceala. Laurette a povestit ca nu a sarbatorit in mod special ziua de 1 Martie, fiindca a stat singura toata ziua, iubitul ei fiind foarte ocupat, dar seara tarziu a primit un buchet de flori de la iubitul ei si o partida de sex care a facut-o sa transpire si sa scape de raceala care ameninta sa se instaleze. "Nu vorbisem toata ziua cu el pentru ca a avut treaba, iar pe seara cand l-am sunat si i-am zis ca sunt racita, mi-a zis ca are el un martisor ce ma va scapa de raceala. Am transpirat amandoi sub plapuma si gata 1 martie!", a declarat Laurette, citata de Cancan.

Viorel Lis se declara un barbat potent: "Dau lejer patru numere". La 67 de ani, fostul edil al Capitalei Viorel Lis se simte mai tanar ca oricand. Prezent marti la deschiderea unui salon de frumusete din centrul Bucurestiului, Lis a declarat ca prioritatile lui in viata sunt sexul si iesirile mondene. "Dau lejer patru numere! Nu conteaza varsta, ci felul in care te simti si te evaluezi. Eu ma simt tanar si asa voi fi mereu", a afirmat fostul primar, citat de Libertatea.

Oana Zavoranu s-a despartit de Pepe. Scene absolut incredibile fotografiate marti seara, tarziu, de paparazzii Cancan. Oana Zavoranu a plecat in goana de acasa si s-a dus, in viteza maxima, direct la cel mai cunoscut salon de bronzat din zona Dorobanti. La iesire, femeia supranumita Querida a oferit un spectacol absolut inexplicabil. Mult mai slaba decat la ultimele sale aparitii in public, imbracata in haine de casa, Zavoranca a facut eforturi supraomenesti sa se fereasca de bliturile aparatelor foto: a lasat capul in jos si si-a mascat chipul cu geanta, inaintand efectiv pe bajbaite pana la masina. Comportamentul socant al divei ar putea avea insa o explicatie. Zavoranca face fata cu greu noului eveniment din viata ei: despartirea de Pepe, scrie Cancan.