El e milionarul care o apara pe Moni! Afaceristul roman de care Monica Columbeanu s-a atasat in perioada in care a locuit la Los Angeles sare in apararea ei. Paul Mantea a marturisit pentru CANCAN ca Irinuca isi iubeste mult mama si ca era fericita in SUA. El ii considera vinovati de intregul scandal pe Irinel Columbeanu si soacra acestuia. Dupa izbucnirea scandalului din familia Columbeanu, Monica a fost pusa la zid de cei mai apropiati oameni din jurul ei, mama si sotul sau. Printre putinele persoane care au sarit in apararea Monicai se afla afaceristul Paul Mantea, un roman stabilit de mai multi ani in Los Angeles si despre care vorbea si mama sa in inregistrarile video realizate cu o camera ascunsa, relateaza Cancan.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Prodanca, desculta prin mall! Sexy-impresara si sotul ei au mers in weekend la cumparaturi in Baneasa Shopping City, din Bucuresti. Pantofii de 800 de euro i-au dat insa mari batai de cap. Fotoreporterii Click! au surprins-o colindand magazinele desculta. Anamaria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, au profitat de weekend si au iesit in oras, informeaza Click.

Mama lui Zavo sustine ca nu i-a trimis nici un tort vedetei: "Nu eu am otravit-o pe Oana. Poate cineva din partea lui Pepe". Marioara Zavoranu a trecut cu bine peste delicatul moment al operatiei de ocluzie intestinala si a ajuns acasa. Fiica ei, Oana Zavoranu, nu a venit s-o vada la spital. "Doctorul Beuran, cel care m-a operat, este un chirurg renumit si nu mi-a fost teama de un eventual esec. Acum sunt in convalescenta", ne-a declarat Marioara Zavoranu, care afirma ca se astepta ca Oana sa nu vina la spital, cele doua fiind certate din cauza mostenirii lasate de tatal Oanei, scrie Libertatea.

Monica Iagar dezvaluie: "Mi-am inselat sotul". Prezenta la emisiunea "Ministerul de secrete" de pe Antena 2, marea atleta Monica Iagar care are doua fetite cu prezentatorul TV, Cosmin Cernat, a facut o dezvaluire in premiera. Intrebata la un test fulger daca si-a inselat vreodata sotul, Monica Iagar a raspuns afirmativ. "Da, mi-am inselat sotul pe perioada cat am fost casatorita. Si nu e vorba de Cosmin Cernat, am zis sotul", a spus Monica Iagar la Antena 2, scrie Click.

Autoproclamatul amant al Zavorancei o apara ca la usa cortului. Politicianul Tudor "Tudy" Ionescu, viitor candidat PNL in Parlament, a gasit solutia pentru a-si pune la punct prietenii care au contestat-o pe Oana Zavoranu: un limbaj violent si murdar, injuraturi, amenintari si cuvinte grele. A explodat mamaliga in cazul politicianului care pretinde ca este amantul Oanei Zavoranu si totodata motivul pentru care aceasta va divorta de Pepe. Tudor Ionescu, zis Tudy, a reactionat virulent in momentul in care cineva a ponegrit-o pe iubita sa. "Mi-a inchis telefonul si mi-a zis ca nu permite nimanui sa se lege de ea. Din momentul in care am zis ca nu se potrivesc, ca ea are o varsta inaintata si ca am senzatia ca isi va bate joc de el, s-a facut ca focul si de atunci nu a mai vorbit cu mine!", ne-a declarat una dintre prietenele politicianului PNL, transmite Cancan.

Bianca, de mana cu Cristea, sub ochii lui Botezatu! Bianca invarte barbatii pe degete. Suparata foc ca Bote nu a venit vineri seara, la petrecerea de ziua ei, vedeta i-a "copt-o" si a regizat o scena de telenovela menita sa-i straneasca gelozia. S-a dus la Cluj si s-a plimbat de mana cu Cristea, chiar sub ochii lui Catalin, precizeaza Click.

Bote i-a facut Biancai un cadou de 7.000 de euro. Bianca a primit cel mai scump cadou de ziua ei de la Catalin Botezatu. Chiar daca nu a putut fi prezent la petrecerea roscatei pentru ca avea prezentare de moda la Brasov, Bote i-a trimis fostei sale iubite un buchet imens cu 101 trandafiri si o rochie Cavalli in valoare de 7000 de euro. De altfel, designerul s-a ocupat intotdeauna cu mare atentie de garderoba Biancai si a consiliat-o de-a lungul timpului in materie de vestimentatie, potrivit Libertatea.

Uite-o pe Ramona Badescu cum danseaza cu poalele-n sus. Frumoasa Ramona Badescu a fost invitata in emisiunea Mihaelei Tatu unde a interpretat o melodie italiana si unde a dansat spre deliciul publicului. Ramona a fost plina de energie si a incins studioul cu un dans in timpul caruia s-a jucat cu fusta lunga si neagra pe care o purta, scrie Click.

Rosse Marie Florescu nu a avut bani sa-si plateasca masa. Rosse Marie a trait o mare rusine saptamana trecuta, iar martora a fost - culmea! - prietena pe care o invitase sa o cinsteasca. In urma cu cateva zile, Rosse Marie Florescu si-a invitat o prietena la masa in oras. Ca sa faca impresie buna, a ales un restaurant din Dorobanti, pe cat de fitos, pe atat de scump. Cele doua si-au comandat feluri alese si s-au intins la vorba. In momentul in care s-a uitat la ceas, Rosse a realizat ca urma sa intarzie la un job si a cerut de urgenta nota de plata, anunta Cancan.