"Curentez atunci cand fac sex oral". Actrita porno Sarah Blue a declarat intr-un interviu acordat recent ca si-a creat un renume mai putin obisnuit in randul partenerilor ei de platou. "Toata lumea stie ca sunt incarcata cu energie statica. Atunci cand fac sex oral, unii colegi se retrag speriati de socurile electrice pe care le transfer in timpul actului. Nu este ceva voluntar si nu pot controla. Stiu doar ca orice partida cu mine este o aventura pentru partener", a declarat actrita de 24 de ani, citata de Click.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pepe: "De 7 ani ii spuneam Oanei ca vreau un copil, ea ma punea sa ma uit in sus! Cand voiam sa ne iubim, ea imi vorbea despre procesele cu mama sa". Pepe i-a spus lui Dan Capatos care au fost motivele pentru care a decis sa se desparta de Oana Zavoranu. Artistul a fost deranjat de faptul ca sotia sa nu voia sa ramana insarcinata, dar nu i-a dat niciodata o explicatie. Oana a devenit pur si simplu obsedata de procesul cu mama sa si si-a neglijat partenerul de viata, iar acesta a decis sa se retraga. "De sapte ani ii spuneam Oanei ca vreau un copil, ea ma punea sa ma uit in sus. Cand voiam sa ne iubim, ea imi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus ca poate pierde procesele, dar pe mine nu ma va pierde niciodata. Eu am vrut o sotie, nu o straina care sa ma intrebe daca a sunat avocatul", a spus Pepe, citat de Dan Capatos, dupa discutia lunga purtata de ei. "Daca ma mai iubeste, sa ma lase sa imi traiesc viata in continuare fara ea. Sper sa fie inteligenta si sa faca in asa fel incat sa putem ramane prieteni. Eu i-as fi oferit orice. Imi pare rau doar ca Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multa rabdare. Imi pare rau ca nu i-am oferit mai mult, ca nu am putut sa indur mai mult", a mai precizat Ionut Pascu, alias Pepe, citat de Cancan.

Nu-l mai vrea pe Cristea inapoi in pat. Bote a avut dreptate! Bianca s-a folosit de fotbalist doar ca sa-l faca pe el gelos. Dragoste ca-n romane, intre Bianca si Bote. Ziua de nastere a frumoasei vedete a fost un nou prilej pentru orgolii, declaratii spumoase si planuri de razbunare. Asistenta lui Dan Capatos si-a serbat ziua de nastere vineri, in clubul Princess, insa nu a primit cadoul dorit. Botezatu nu i-a fost alaturi, caci a avut prezentare la Brasov. Ei bine, a doua zi, Bianca a copt un plan demn de un film: a mers la Cluj, s-a intalnit cu Adrian Cristea si a defilat cu el de mana, in mall-ul in care Bote avea o prezentare de moda, scrie Click.

"Mama Natura" si-a ascuns celulita de frica bliturilor. Fosta asistenta a lui Dan Negru, Roxana Ionescu, a fost de nerecunoscut la un eveniment petrecut saptamana trecuta in Capitala. Cu o rochie lunga pana in pamant si, de necrezut, fara pic de decolteu, Roxana a iesit cu greu in evidenta din multimea de invitati prezenti. Gestul voluptuoasei vedete de a-si ascunde bogatiile se poate explica usor, dupa ce zilele trecute a fost victima unor replici taioase cu privire la celulita sa infloritoare. Ba mai mult, Roxana a mutat ingenios si s-a pus bine cu un reprezentant al unei firme importante de produse de infrumusetare, poate, poate gaseste leac miraculos impotriva celulitei, scrie Cancan.

Jennifer Aniston arata legatura dintre sex si apa. Actrita americana a filmat un video in care promoveaza o "apa inteligenta" cu ajutorul catelusilor, copiilor care danseaza si a emotiilor unui barbat care plange la vederea unui curcubeu. Totul, intr-un ton glumet si cu usoara tenta sexuala. Jennifer Aniston este impresionata de dansul unor bebelusi, pana acestia ajung sa se miste un pic mai lasciv. "Unde sunt parintii vostri?", ii intreaba actrita. Momentul este o parodie a reclamei la apa Evian. Mai departe, Aniston loveste un fan de-al sau care ii declarase dragostea pe veci. "Am auzit ca acolo te doare de 100.000 de ori mai mult decat in alta parte", se justifica Jen. Nici secventa in care ea bea apa senzual, cu vantul batandu-i prin plete, nu a lipsit din videoclip, culminand cu invatarea unui papagal sa pronunte numele apei pe care o promoveaza. In schimb se alege cu un compliment: "Imi place cum iti sta parul", scrie Click.

Cine e protectorul lui Moni? Recent, in presa s-a scris ca Monica Columbeanu are un protector in razboiul pe care-l poarta cu Irinel pentru fetita lor, Irina. Libertatea va spune azi totul despre medicul grec Athanasios Fragkos, care i-a pus la dispozitie Monicai, printre altele, si o masina. Athanasios Fragkos are 34 de ani, e nascut la Atena, insa o jumatate din viata si-a petrecut-o in Romania. Aici a absolvit Medicina, fiind specializat in chirurgie plastica si reparatorie. In prezent, detine un cabinet propriu la Timisoara, dar are si multe colaborari cu clinici din Bucuresti. Pe Moni a cunoscut-o acum doi ani, la lansarea produsului Botox in Romania. Sotia lui Iri a venit cu o verisoara, careia medicul i-a facut un lifting facial. Cei doi s-au vazut de mai multe ori in scop profesional si au ajuns sa devina buni amici. Asadar, cum prietenul la nevoie se cunoaste, cand a inceput nebunia divortului Moni i-a cerut ajutor lui Athanasios, iar acesta nu a stat pe ganduri. De indata ce a auzit ca Irinel a lasat-o pe Moni fara masina, grecul i-a oferit Range Roverul lui, cu tot cu sofer, si a promis c-o va ajuta in continuare, atat din punct de vedere moral, cat si material, scrie Libertatea.

Andreea Popescu acuzata ca se intretinea cu interlopi in Italia! Andreea Popescu face ce face si tot de necaz da! Fostul sef al dansatoarei sustine ca aceasta s-ar fi incurcat cu niste interlopi in Italia. Marius Dumitru a dezvaluit luni la Acces Direct ca acum 4 ani cand Andreea Popescu lucra la clubul lui din Italia s-a incurcat cu niste italieni dubiosi. "Am concediat-o din cauza comportamentului. Iesea cu clientii. Ea a cazut in plasa italienilor, acei barbati napolitani, bruneti cu ochii albastri. S-a indragostit, probabil. Intr-o seara a intarziat. Dupa ce a fost concediata de la club, au aparut niste masini in fata clubului, niste interlopi.", a spus Marius Dumitru. Andreea Popescu, invitata in platou la Antena 1, a declarat ca il va da in judecata pe acest "domn". "Nu vreau sa comentez nimic. Deja se lucreaza la un dosar si il voi da in judecata. M-am saturat sa se faca publicitate pe spatele meu", a spus dansatoarea, scrie Click.

Andreea Patrascu: "As vrea ca iubitul meu, Cabral, sa aiba un abdomen bine sculptat". Andreea Patrascu se ia de viitorul sau sot pe blog. Cei doi continua seria "sicanelor" si de aceasta data, actrita blonda a precizat ca ar vrea ca iubitul sau sa isi lucreze mai mult abdomenul. Andreea a pornit de la un afis in care apare desenat un stripper de culoare dezbracat. "E seara fetelor, dar la mine e si gardianul (n.r. Cabral) prezent. Nu pe post de stripper (in caz ca afisul v-a dat de gandit), ci in calitate de MC. Ar vrea el sa aiba un abdomen asa bine sculptat. Bine, as vrea si eu sa aiba, dar tot degeaba", a scris Andreea Patrascu pe blogul sau, scrie Cancan.

Daniela Crudu tanjeste dupa iubitul cu iaht! Il vrea inapoi. Asistenta lui Capatos i-a dat papucii milionarului cu iaht din Constanta, convinsa de faptul ca el a chemat paparazzi ca sa-i pozeze, in mall. Acum, insa, lucrurile stau cu totul altfel, pentru ca Daniela regreta despartirea si tanjeste dupa iubitul de 23 de ani. "Daniela s-a suparat pe Ciprian pentru ca el a chemat paparazzi sa faca poze sa se laude ca este cu ea si ea s-a despartit de el. Ciprian i-a zis doar atat: "Nu stii ce pierzi!", au povestit surse din anturajul Danielei pentru National. L-ar vrea inapoi, dar nici vorba sa isi calce pe orgoliu, asa ca spera ca Ciprian sa faca primul pas spre impacare, scrie Click.

Eros Ramazzotti: "Fac sex de trei ori pe zi". Cantaretul Eros Ramazzotti (47 de ani) spune ca ii place sa faca sex de trei ori pe zi, scrie "Bild". Iubita lui mult mai tanara, fotomodelul Marica Pellegrinelli, il infierbanta. Ei asteapta acum un copil, iar Eros este in al noualea cer pentru ca va fi pentru a doua oara tata. Marica este insarcinata in luna a treia. Cei doi inca nu stiu daca vor avea o fetita sau un baiat. Ramazzotti spera sa fie baiat, fiindca are deja o fetita. Cantaretul vrea s-o ia de sotie pe frumoasa Pellegrinelli in curand, scrie Click.