Oana Zavoranu: "Vreau sa-mi pun tate, sa cunosc baieti, am chef de sex! Sunt f**acioasa de fel!". Invitata la "Un show Pacatos", Oana Zavoranu a facut show si a incediat atmosfera cu declaratii socante, conform carora ea are chef de sex, dar barbatul de langa ea nu a inspirat-o ca sa isi satisfaca poftele sexuale. "Mi-este sila! Nu as fi vrut sa se ajunga aici. Am luat multe asupra mea din decenta si din dragoste. Daca vrea sa ma provoace, o sa reuseasca la un moment dat. Daca e destept, sa inceteze ca o sa fie nasol! Sa ma ignore total! Exista lucruri care i-ar putea face probleme cu legea, prin prisma a ceea ce a facut in trecut! Fiind posedat de cel rau, il vad asa... ca si cum s-ar intampla ceva dar nu se intampla nimic. Asa am mai strans in mine suparare. El a parut ca este imaculat si eu sunt scorpia, si din cauza asta a plecat", a declarat enervata Oana. Divortul dintre Oana si Pepe se transforma treptat intr-un razboi in toata regula, fiecare dintre partile implicate pozand in victima a celuilalt, scrie Cancan.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Britney Spears ne arata tatuajele din zona inghinala! Vedeta si-a aratat corpul lucrat la sala de fitness si tatuajele din zonele intime, in cea mai recenta sedinta foto realizata pentru revista Out. Imbracata intr-un body negru, vedeta in varsta de 29 de ani si-a aratat pentru prima data cele doua tatuaje de pe coapsa: un crucifix gotic si o steluta atipica. In plus, Britney isi va lansa luna aceasta cel de-al saptelea album de studio, "Femme Fatale", scrie Click.

O vrea pe Moni dupa gratii. Razboiul dintre Irinel si Monica Columbeanu a atins apogeul! Dupa ce, cu trei zile in urma, femeia si-a reclamat sotul la politie ca nu-i permite accesul in casa, ieri, Irinel a mers la Parchetul Ilfov, unde si-a acuzat sotia de rele tratamente aplicate minorului. Irinel Columbeanu a fost, ieri, in jurul orei 15.00 la Parchetul Buftea- Ilfov si a depus o plangere penala impotriva sotiei sale, Monica Columbeanu, cu care se afla in divort. Afaceristul o acuza pe bruneta de "rele tratamente aplicate minorului", sustinand in fata procurorilor ca Monica a batut-o si a terorizat-o pe fetita lor de 4 ani, Irina. Conform unor surse judiciare, Irinel a depus ca probe caseta video pe care e inregistrata fetita spunand ca Moni o bate si ca vrea ca tatal ei sa-i cumpere alta mama. Sursele citate ne-au mai spus ca aceasta infractiune presupune "punerea in primejdie grava, prin masuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltarii fizice, intelectuale sau morale a minorului, de catre parinti sau de catre orice persoana careia minorul i-a fost incredintat spre crestere si educare". Fapta se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi, scrie Libertatea.

Natalia Mateut: "Fac sex oral, iar cind fac sex normal nu ma protejez". La inceputul acestei saptamani a fost lansat zvonul conform caruia Natalia Mateut ar fi insarcinata, zvon lansat chiar de colegele ei de breasla. "Nu sunt insarcinata. Am fost la control si m-am bucurat foarte mult cand am aflat acest lucru, pentru ca nu este momentul. Cu toate acestea, nu ma protejez, iar daca voi ramane gravida voi vedea ce o sa fac. Ar fi o nebunie sa spun ca l-as pastra, dar si ca nu l-as pastra", a declarat Natalia Mateut la Stirile Kanal D. Frumoasa Natalia a recunoscut ca s-a mutat cu iubitul ei fara acordul tatalui, scrie Cancan.

"Ogica e homosexual". Raluca Podea, asistenta de la matinalul OTV, socheaza, spunand despre Ogica, zis si Spaima loteriei, ca apreciaza mai mult barbatii, de vreme ce pe femei le vede doar ca pe o afacere. Dupa ce a castigat concursul de frumusete "Miss Relax Models", Raluca Podea a ajuns asistenta la matinalul de pe OTV, din cate se pare si cu ajutorul lui Stelian Ogica. Ajunsa "pe sticla", blonda de 23 de ani a devenit sloboda la gura si in emisiunea de joi dimineata a scapat porumbelul: "Lasa-ma cu Ogica, e homosexual". A fost o replica data prezentatorului Claudiu Bogdan, care citea articolul cu Ogica si o alta asistenta, "vecina" de la "Neatza". Raluca a explicat: "Am petrecut ceva timp cu Ogica, am ramas chiar si singuri la el acasa si nici macar nu s-a dat la mine. Imi spunea doar de promovare, cum vrea el sa lanseze fete. Vede femeile doar ca pe o afacere, scrie Cancan.

Stoian a masurat-o pe Cruduta: are 91 in bust! "Inarmat" cu un centimetru, coprezentatorul emisiuneii "Un show pacatos" a masurat-o pe Cruduta la bust. Cu tot cu silicoane, asistenta lui Capatos are 91 de centimetri. Asistentele lui Capatos, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu, isi etaleaza in fiecare seara alte tinute. In timp ce roscata isi alege rochii deschise la culoare, vaporoase, angelice, Cruduta vrea sa para "dracusor". "Uite, perdeaua si draperia!" a spus coprezentatorul emisiunii la intrarea celor doua asistente in scena. Capatos s-a luat de vestimentatia Danielei: un corset rosu si la mijloc o banda neagra. "Ce ai pe tine, Cruduta? Un corset cu centura neagra? Dar la ce ai tu centura neagra?". Cruduta s-a fasticit, insa in locul ei a raspuns Bianca: "La destupat sticle!", scrie Click.

Laurette se pipaie pe fund cu femeile! Scenele lesbi sunt la mare moda in showbiz. Dupa ce Sanziana Buruiana a realizat un pictorial fierbinte impreuna cu Andreea Tonciu pentru bucatarescu.ro, iar Adelina Pestritu s-a sarutat cu Natalia Mateut, Laurette s-a dat si ea in spectacol cu o fata, miercuri seara, in clubul Princess din Regie. Pusa pe distractie si cu chef de nebunii, mulatra a poftit la formele modelului Playboy, Roxana Dobre, pe care a pipait-o toata seara pe fundul bombat, scrie Click.

Oana Zavoranu a innebunit de tot! A facut striptease in poala lui Stoian! Dupa ce a declarat ca este o femeie libera, frumoasa bruneta si-a dat in petec in emisiunea lui Capatos. Sosita cu intarziere in emisiunea "Un show pacatos", Oana Zavoranu s-a facuta comoda in direct, cu miscari lascive, pe piesa "Leave your hat on", ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in viata ei in ultima perioada. Dupa ce si-a ridicat picioarele si a mimat ca isi ridica pantalonii, Oana s-a asezat pe canapea cu capul in poala lui Mircea N Stoian, scrie Cancan.

"Nu l-am certat pe Bleont ca si-a dat chilotii jos." Pus la zid de unii, aplaudat de altii, Claudiu Bleont a starnit valuri dupa ce si-a aratat penisul in timpul unei conferinte de presa de la Arad. Gestul-soc, pe care actorul l-a facut pe 24 februarie in fata jurnalistilor, incercand sa-si arate starea de spirit, nu a scandalizat-o insa pe sotia lui, actrita Andra Negulescu. "Eu am aflat dupa patru zile, am fost plecata si am vazut pe Internet. Nu m-a suparat gestul lui, nu l-am certat, din contra, m-a amuzat", a marturisit Andra Negulescu, pentru Click.

Si-a pus intre picioare fularul de 2.000 de euro al lui Bote. Concurentele emisiunii "Next Top Model" au trecut recent prin cea mai grea proba a concursului. S-au dezbracat in fata aparatului foto, si-au mascat emotiile si au incercat sa convinga juriul ca sunt bune pentru fotografii nud artistice. Dintre cele opt fete, o ipostaza inedita a avut-o Lucia Popa, care a pozat goala cu fularul lui Bote intre picioare, pozitionat strategic in zona inghinala. Se pare ca designerul are o simpatie speciala pentru frumoasa roscata, din moment ce i-a lasat pe mana superbul sal din blana de chinchila, care costa pe putin 2.000 de euro, scrie Click.