Pepe: "Oana e pupacioasa cu f". Cum a prins-o cu Tudy! Marti dupa-amiaza, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, Pepe a facut dezvaluiri despre relatia cu Oana Zavoranu. "Hai sa vorbim! Ai fost tata cu Tudy sau nu. Am dovezi ca e casa mea. Astea sunt actele mele de la casa. Le arat putin, restul in instanta", a spus Pepe. "Nu vreau nimic de la casa ei. Sa se duca cu Tudy. Am dovada ca ea a avut o relatie cu Tudy si nu numai. Eu n-am vrut s-o fac dovada publica, dar ea ma obliga. Dupa toate porcariile astea, daca apare si isi cere scuze. Sa recunoasca faptul ca e pupacioasa cu f. Am declaratiile de dragoste ale lui Tudy si sunt ale mele si nu e violarea corespondentei", a declarat el, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Tonciu se jura ca nu mai pune carne in gura :). De cand iubitul ei, Nicolae Mitea, se chinuie din rasputeri sa mai stoarca ceva de pe card pentru a o scoate din cand in cand la o ciorba prin oras, Andreea Tonciu nu rateaza nicio masa pe ochi frumosi. Bruneta care se mai si lauda sus si tare ca tine post din toate punctele de vedere a luat zilele trecute cu asalt bufetul suedez al unui eveniment monden la care a fost invitata. Cu sintagma "nicio masa fara peste", Tonciu si-a umplut platoul cu cateva sortimente de carne alba, dar si o portie zdravana de crema de branza. Devorate in timp record, preparatele nu i-au potolit foamea vedetei, aceasta atacand ulterior si raionul de fructe. Acum vine intrebarea: Tonciu tine post de ochii lumii sau se foloseste de acest lucru pentru a-i dribla poftele trupesti ale "pacatosului" Mitea. Mai ales ca umbla vorba prin oras ca bruneta s-ar fi plans nu o data amicelor sale ca plapandul ex-fotbalist n-ar fi atat de jucaus precum pare, anunta Cancan.

Leo de la Strehaia, tepuit de fosta iubita: "Jasmine are sa-mi dea sute de mii de euro". E clar, "Printul tiganilor" nu are noroc la femei! Dupa ce Daniela Crudu i-a "usurat" portofelul de 10.000 de euro, fosta sa iubita, Jasmine, i-a cerut aceeasi suma de bani pentru a se intoarce la el. "Jasmine mi-a cerut 10.000 de euro ca sa ma ierte pentru scandalul cu Daniela Crudu. A venit la mine dupa acel episod si mi-a zis sa o ajut cu niste bani daca vreau sa se impace cu mine. Mi-a cerut 10.000 de euro, spunandu-mi ca ma iubeste", a declarat Leo, marti, in emisiunea "Drept la tinta", precizand ca aceasta nu a mai vorbit cu el dupa ce a obtinut banii. "Prima seara a dormit la mine, dar a doua seara mi-a spus sa merge sa danseze si ca vine pe la 2 noaptea. M-am dus din intamplare in localul in care dansa si am gasit-o cu alt barbat. Nu il cunosc pe acest personaj, dar am aflat ca este un englez. Se pare ca este iubitul ei si ca amandoi au vrut sa ma faca de bani. Ulterior, am primit niste mesaje de amenintare de la acesta", a adaugat "Printul tiganilor", informeaza Libertatea.

Ioana Popescu: "Pulhac m-a excitat cu ochii lui de bufnita". Ioana Popescu a continuat cu topul fotbalistilor cu care nu a mai ajunsin pat. Saptamana aceasta a posvestit despre avansurile lui Cristi Pulhac. "Mi-a facut cateva avansuri pe messenger, cand eram cu iubitul meu langa mine. Apoi ne-am intalnit la o terasa, dar nu e genul meu. El e serios si mie nu-mi place sa ma incurc cu astfel de fotbalisti. Pulhac era pe interes, adica sa-si faca relatii printre jurnaliste pentru a nu scrie urat de el", a spus Ioana la "Un show Pacatos". "Devoratoarea de fotbalisti" a declarat ca ceea ce l-a atras la sportiv au fost ochii. "M-au excitat ochii lui de bufnita. Jur ca era bun intr-un un rol de strigoi sau varcolac. Nu era genul meu", a adaugat Ioana Popescu, scrie Click.

Monica Columbeanu: "Mariajul nostru a fost aranjat"- Irinel: "Eu am vrut sa o salvez si sa o duc pe drumul cel bun". Monica Columbeanu spune despre sotul sau ca este "un geniu malefic" si recunoaste ca mariajul a fost aranjat de nasii lor. Diva a precizat ca Irinel a coplesit-o cu cadouri pentru ca a vrut sa o impresioneze si sa o faca sa se indragosteasca de el. "Urmatoarele zile au fost coplesitoare, una dupa alta, cadouri, vizite, calatorii in strainatate. Parisul! Un Mercedes! Totul facea parte, parca, dintr-un scenariu deja scris sau dintr-o piesa in repetitie. Nu puteam sa vad decat ceea ce fascina", a spus ea. "Sotul meu nu a facut altceva decat sa ma prinda intr-o cusca prin toate depedentele posibile: psihologic, financiar, relational", a spus Monica, citata de Stirile PRO TV. "Daca as fi stiut ca este nesincer, nu m-as fi casatorit cu el. Nu l-as fi lasat sa fie tatal copilului meu", a explicat Moni, anunta Cancan.

8 vedete cu sprancene urate. Sprancenele sunt foarte importante pentru fizionomia unei femei si look-ul ei general. Iata 8 vedete care au sau au avut in trecut sprancene cu o forma urata! Raluca si Denisa Tanase au decis sa renunte la sprancenele lor naturale si sa se faca mai frumoase cu unele tatuate. Din nefericire, rezultatul nu e cel scontat. Sprancenele au un aspect vulgar si artificial si nu se potrivesc deloc cu fizionomia lor. Adriana Bahmuteanu si Nicoleta Luciu fac abuz de fard pentru sprancene, iar asta duce la un rezultat total inestetic. Sprancene conturate excesiv, groase, ce nu le avantajeaza, informeaza Libertatea.

Bianca, pipaita pe fund de Cristea la mall! Telenovela Bianca-Adrian Cristea continua, iar fotbalistul face orice pentru a o recuceri pe fosta iubita. Bianca l-a convocat luni la o sesiune de cumparaturi, iar Cristea nu se poate abtine de la gesturile tandre, in public: mana de pe soldul Biancai i-a coborat pe fund, chiar in fata mall-ului. Oficial e singura, dar Biancai ii place la nebunie sa invarta barbatii pe degete si ii reuseste de minune. Vedeta inca il tine pe jar pe fostul ei iubit, Adrian Cristea, si il amageste de fiecare data cand prinde ocazia. Daca in urma cu doua saptamani vedeta l-a vizitat la Cluj, zilele acestea fotbalistul a venit in Bucuresti si e dispus sa-i satisfaca Biancai toate poftele, scrie Click.