Video: Oana si Mariana Zavoranu s-au impacat! Vezi cum o injura bruneta pe mama sa in urma cu ani de zile. Oana Zavoranu si Mariana Zavoranu s-au impacat in aceasta seara in direct la "Un Show Pacatos". Cele doua au ingropat securea razboiului si au trecut peste miile de injuraturi si cuvinte grele pe care si le-au aruncat ani in sir. Printre lacrimi si pareri de rau cele doua Zavorance s-au pupat, s-au imbratisat, si-au cerut iertare una alteia si au decis sa aiba din nou o relatie de mama si fiica. Sa nu uitam insa cum se injurau in urma cu ani buni. Scandalul dintre cele doua a pornit de la mostenirea lasata de tatal Oanei pe care mama acesteia nu a vrut sa i-o dea brunetei. Suparata ca nu intra in posesia banilor, Oana a pornit atunci un scandal monstru cu Mariana Zavoranu. De-a lungul timpului ele au tipat una la alta, s-au injurat si s-au tarat prin tribunale si au uitat complet ca sunt mama si fiica. In acea perioada Oana isi permitea chiar sa-i spuna mamei sale: "Mai du-te-n p**a mea!", scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Tudy nu mai iese in lume, de rusine. Adio cariera politica pentru Tudor Ionescu! Iubitul Oanei se afla in tara, insa, rusinat de filmul in care se masturbeaza in fata camerei video, refuza sa iasa din casa. Acesta este motivul pentru care cei doi indragostiti au planuit o vacanta in strainatate, pentru a-si trai iubirea si altfel decat pe Internet. Oana Zavoranu traverseaza una dintre cele mai grele si nefaste perioade ale vietii sale. Divortul, problemele de sanatate si lupta interminabila pentru avere, cu mama ei, toate acestea s-au adunat, iar vedeta a clacat. Colac peste pupaza, nici macar Tudy nu-i poate fi alaturi, pentru a-i oferi suport moral, anunta Click.

Uite cum arata fiica Andei Calugareanu dupa ce a slabit 106 kilograme! Ioana Tufaru este cu siguranta o dovada a unei vointe de fier. Fiica Andei Calugareanu a reusit sa slabeasca 106 kilograme intr-un an de zile. Fiica Andei Calugareanu avea 191 de kilograme, iar in prezent are 85. Ceea ce a reusit Ioana intr-un an de zile este cu adevarat o performanta. Ce-i drept, ea a suferit si o abdominoplastie datorita careia a mai pierdut 10 kilograme. Si asta nu e tot. Fiica Andei Calugareanu este hotarata sa continue dieta si sa ajunga la o silueta de invidiat. Nu de alta, dar cu ceva timp in urma, Ioana declara ca vrea sa alabeasca atat de mult incat sa poata poza in Playboy, informeaza Libertatea.

Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-au despartit! "M-am saturat sa stau in casa". Andreea Tonciu s-a saturat de pretentiile lui Nicolae Mitea care ii cerea sa stea in casa si ii interzicea sa mearga la prezentari sau sa se ocupe de cariera ei in televiziune. "Intotdeauna aveam in minte raul pe care mi l-a facut anul trecut si decat sa ii reprosez mereu acelasi lucru, sa fiu nervoasa, mai bine ne despartim. El e in lumea lui, eu intr-a mea. M-am saturat sa stau in casa, degeaba, nu mai puteam de plictiseala", a declarat Andreea Tonciu la "Povestiri de noapte", scrie Cancan.

Partenera lui Cove, experta in masaj erotic. Atu sau dezavantaj? Claudia Anamaria Raea va fi nevoita sa infrunte prejudecati, de indata ce va pasi in ring, la PRO TV, alaturi de Cove. Ea lucreaza intr-un salon de masaj erotic, si nu se rusineaza cu aceasta meserie. Are o poveste de viata halucinanta, un chip de pustoaica, dar un trup de femeie sexy. Claudia Anamaria Raea (18 ani), originara din Focsani, s-a inscris la "Dansez pentru tine", hotarata sa-i schimbe viata mamei ei. Pentru a aduce un ban in plus in casa, Claudia s-a angajat la un salon de masaj erotic, unde relaxeaza barbati in pielea goala. "Nu imi e rusine de ceea ce fac. De fiecare data cand ma gandesc la mama, trec peste orice", a declarat tanara pentru stirile PRO TV, care au prezentat si un material cu ea la lucru, anunta Click.

Jennifer Lopez, sexy intr-o reclama la bijuterii. Frumusetea si succesul cantaretei Jennifer Lopez i-a convins pe reprezentantii brand-ului de bijuterii TOUS ca este cea mai potrivita alegere pentru a deveni imaginea lor. Cu un look asiatic si o atitudine sexy, Jennifer Lopez reprezinta noua imagine a cunoscutului brand de bijuterii din Spania, TOUS. Chiar daca are 41 de ani, cantareata a demonstrat ca poate sa fie extrem de provocatoare in rolul de gheisa pe care l-a adoptat pentru a pune in evidenta colectia de primavara a bijuteriilor. Jennifer, desemnata cea mai bogata artista latino-americana de catre cei de la Forbes, apare din ce in ce mai des in clipuri publicitare, incasand sume apreciabile pentru fiecare spot in care este prezenta, informeaza Libertatea.

Mariah Carey a pozat goala pentru o revista, gravida in luna a noua. Cantareata Mariah Carey a pozat nud pentru revista Life and Style, desi este in a noua luna de sarcina. Starul va avea gemeni, o fata si un baiat, si ar putea naste in orice moment. In urma cu doua saptamani ea a ajuns de urgenta la spital, din cauza unor crampe abdominale. Totul s-a intamplat chiar in ziua in care implinise 42 de ani, scrie Cancan.