Gigi Becali: "Bai Crudu, cu Tanase al meu ce ai? Sa nu-l rupi pe genunchi!" Gigi Becali s-a aratat nemultumit de presupusa idila dintre Cristi Tanase si Daniela Crudu. Patronul Stelei a sfatuit-o pe asistenta lui Capatos sa aiba grija de fotbalistul lui si sa nu-l ispiteasca, mai ales acum ca este Postul Pastelui. "Ia uite cum isi trag fustele!! Bai Crudu, cu Tanase al meu ce ai? Daca o tine de prietena e bine. Decat sa umble cu 17 prin cluburi mai bine umbla doar cu una. Dar sa nu-l rupa pe genunchi. Nu cred ca-i place pentru ca seamana cu Bomba Sexy",a spus Gigi Becali prin telefon la "Un Show Pacatos", scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Uite cum se pupa Bianca Dragusanu cu Stoian! Situatie incredibila, cu Bianca Dragusanu in prim plan. In urma cu ceva timp, imediat dupa terminarea emisiunii "Un show pacatos", Bianca este surprinsa de paparazzi in parcarea de la Antena 1, in compania colegului ei, Mircea N. Stoian. Cei doi par mult mai apropiati decat ar trebui si isi iau "la revedere" cu un sarut demn de doi indragostiti. Dupa despartirea de colegul de serviciu, roscata demareaza in tromba, vorbind continuu la telefon si pare directionata catre o anumita adresa. Bianca ajunge in fata unui complex de locuinte din zona Circului, acolo unde o intampina un barbat, acesta incercand pesemne sa o convinga sa urce in apartament. Dupa ce s-a asigurat ca nu e urmarita, Bianca a intrat in complex, a parcat si s-a indreptat alaturi de barbat catre intrarea in bloc, anunta Click.

Marina Emanuela Saia a pozat in Playboy Italia. O bucuresteanca plecata de la 14 ani in Italia face furori in noul numar al revistei Playboy din peninsula. Marina Emanuela Saia locuieste la Verona, are 22 de ani si visa, de ceva vreme, sa fie remarcata in Italia si, eventual, sa lucreze in televiziune. Acum, cu aparitia in Playboy, Marina are toate sansele sa-si indeplineasca visul, mai ales ca revista are un succes urias. In interviul din publicatia pentru barbati, romanca marturiseste ca isi doreste langa ea un iubit puternic si rafinat, informeaza Libertatea.

Lady Gaga a simulat sexul oral pe scena, cu chilotii in fund. Artista a facut show pe scena din Houston. Ea a purtat ca de obicei o tinuta excentrica formata din chiloti tanga, sutien si ciorapi transparenti negri. Si ca totul sa fie marcat intr-adevar cu Gaga, cantareata a simulat sexul oral cu unul dintre dansatorii ei, plina de sange, special ca totul sa para mai dramatic, scrie Cancan.

Miss Romania 2008 Laura Stoica, in ipostaze lesbi cu un fotomodel! In timpul unei prezentari de moda din clubul The Bank din Constanta, Laura Stoica, Miss Romania 2008, a facut un show incredibil spre deliciul barbatilor aflati in public. In timp ce defila pe podium, in cadrul colectiei Angels by Adrian Pescariu, Laura Stoica a inceput sa ii dea palme peste fund si sa o sarute pe Cecilia Enache, un alt manechin. "Fetele astea doua sunt foarte perverse! Cat de perversa poti sa fii sa faci asa ceva pe podium? Intr-adevar au facut senzatie in randul barbatilor", ne-a declarat Adrian Pescariu, anunta Click.

Video: Ce funduri sexy avem in showbiz! Care iti place mai mult? Cele mai apetisante fete din lumea modelling-ului si-au aratat "dotarile" in public, de-a lungul timpului. Rose Marie Florescu, Simona Trasca, Cristina Roman, Alexandra Enachescu sau Roxana Dobre au fost printre cele mai admirate de public pentru posterioarele sexy pe care le-au afisat, imbracate doar in lenjerie intima. Tie care ti se pare mai apetisant? Integral in Libertatea.

Marina Dina, nu prea ti-a placut matematica! Asistenta lui Morar: "9 plus 3 egal 11". Marinei Dina nu i-a placut matematica. Aceasta este probabil explicatia pentru greseala imensa pe care a facut-o asistenta lui Mihai Morar in emisiunea din aceasta seara. Desi calculul pe care trebuia sa il faca era elementar, blonda a comis-o! In viziunea ei, 9 plus 3=11, scrie Cancan.

Scene incredibile: "Sheena, Regina Junglei", in patru labe pe sex-tape. Actrita Gena Lee Nolin a devenit "vedeta" fara voia ei, dupa aparitia unui sex-tape, in care apare alaturi de primul ei sot, Greg Fahlman. Inregistrarea a fost facuta publica in 2004, an in care Gena a divortat de Greg Fahlman si s-a recasatorit cu un celebru hocheist canadian, Cale Hulse. Acest lucru a alimentat zvonurile conform carora aparitia filmuletului a fost o razbunare a primului ei sot. Gena Lee Nolin este celebra datorita aparitiilor ei in serialele "Baywatch", in anii '90 (foto dreapta), si "Sheena, Regina Junglei", la inceputul anilor 2000. In anul 2001 ea a pozat in revista Playboy, anunta Click.