Varciu, ai grija! Iubita ta vrea in patul lui Adi Mutu. A ales pana a cules! De ceea ce ii era mai frica nu a scapat si a bagat in pat o bomba-sexy, care adora sa fie in prim-plan in showbiz. S-a ars cu Adelina, Iguana, DJ Harra si Pamela de Romania si s-a jurat ca va cauta sa aiba langa el o fata cuminte, care sa nu fie avida sa apara in ziare si la televizor. Liviu Varciu s-a indragostit-lulea de o mandrete de fata din Medgidia, atat de sexy, incat ar fi si pacat sa nu ajunga vedeta. Andreea Bododel (21 de ani) este o prezenta obisnuita a concursurilor de frumusete de la malul marii, ea devenind cunoscuta in cluburile din Constanta, unde lucreaza ca animatoare. Focoasa bruneta, care se lauda cu dimensiuni perfecte, 88-62-90, avea in 2010, un palmares de invidiat, 5 iubiti, dar si un vis indraznet: sa ajunga in patul lui Adrian Mutu, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ion Columbeanu, atac fara precedent la nora sa: "Monica e o curva! Practica prostitutia de la 10 ani". Ion Columbeanu continua sa o atace pe sotia fiului sau. Tatal lui Irinel Columbeanu face acuzatii extrem de dure la adresa Monicai, despre care spune ca este o curva. Daca in urma cu cateva luni, Columbeanu senior spunea cat de mult isi iubeste nora, in ultima perioada barbatul a ajuns sa o urasca si sa faca orice pentru a o denigra in public. "Aveti in joc o scorpie. Spun oamenii de la Bacau ca practica prostitutia de la 10-15 ani. Irina face parte din neamul nostru, nu al ceangailor de la Bacau, ea trebuie sa ramana la Izvorani", a declarat Ion Columbeanu, citat de Cancan.

Pepe: "Oana isi pune prietenele sa ma sune". Pepe a decis sa evite subiectul "Oana Zavoranu", insa acesta pare sa-l urmareasca. Interpretul sustine ca prietenele sotiei lui il tot cauta pentru "a-i da raportul" in legatura cu programul acesteia. Pepe crede ca Oana e cea care le pune pe prietenele ei sa-l tot caute, in speranta ca acestea vor afla astfel informatii despre el. "Ma tot suna prietenele Oanei sa-mi spuna ce face. Nu ma intereseaza, le-am si explicat. Cred ca ea le pune sa ma caute. Nu mai vreau sa vorbesc nimic despre Oana, nu am timp sa comentez ce declara sau ce face. Ma intereseaza sa merg la studio, sa ma ocup de concerte. Am alte prioritati acum", ne-a povestit Pepe. Interpretul ne-a mai spus ca a fost sunat sa se prezinte la Politie pentru a recunoaste obiectele pe care Oana i le-a trimis inapoi prin intermediari, scrie Libertatea.

Andrei Duban, la un pas sa faca sex in public. Andrei Duban si frumoasa lui iubita, Gratiela, au fost pe punctul de a face amor marti seara la un eveniment monden. Scenele fierbinti s-au desfasurat unde nu te-ai fi asteptat, la Gala Premiilor VIP, eveniment care a avut loc in clubul Zebbra. Andrei Duban si iubita sa, Gratiela Teohari, nu si-au mai putut stapani hormonii si ne-au oferit un spectacol sexy. Duban si Gratiela au uitat ca sunt la un eveniment cu staif, unde printre invitati se numarau actori precum Sergiu Nicolaescu sau Oana Pellea si, infierbantati, au inceput sa se mangaie lasciv pe o canapea, scrie Click.

Jennifer Lopez, cea mai frumoasa femeie din lume. Vezi top 15. Revista People a publicat topul cele mai frumoase 15 vedete din lume pe anul 2011. In fruntea clasamentului s-a situat cantareata Jennifer Lopez, urmata de tanarul actor Zac Efron si Reese Witherspoon, frumoasa actrita posesoare si a unui premiu Oscar. Cand a aflat ca este pe primul loc in topul celor de la People, Jennifer Lopesz a declarat "m-ati lasat fara cuvinte, dar in acelasi timp sunt extrem de onorata", a spus cantareata care arata remarcabil la 41 de ani. Ea este casatorita cu solistul Mark Anthony si au impreuna doi copii. Locul doi a fost ocupat de actorul Zac Efron in varsta de 23 de ani care se poate lauda cu un trup de invidiat. Locul trei i-a revenit actritei Reese Witherspoon, 35 de ani, care potrivit celor de la People este o aparitie care iti taie rasuflarea, scrie Libertatea.

Bianca Dragusanu: "Sefu', mi-am gasit nasi de nunta!" Asistenta lui Capatos a venit foarte entuziasmata, in aceasta seara, la "Un show pacatos" ca, in sfarsit, se poate marita. "Sefu', mi-am gasit nasi! Acum pot sa ma marit linistita! De-asta nu m-am maritat pana acum. Sunt de la Cluj", i-a spus Bianca lui Capatos. "Stiu! Stiu si ce-ai facut maine seara. Si cand te insori cu Cristea?", a intrebat prezentatorul tv, la care Bianca s-a sucit: "De fapt, nu stiu daca ma insor acum. Ma mai gandesc putin", a mai declarat roscata, citata de Click.

Lui Botezatu i s-a pus pata pe sanii ei. Catalin Botezatu s-a dat de gol si a lasat sa se inteleaga ca are o slabiciune fata de Madalina, una dintre concurente de la "Next Top Model". Recent, la finalul unui shooting desfasurat intr-o salina, el si-a anuntat preferata ca, pe viitor, o va folosi in prezentarile sale. Decizia designerului a starnit invidii intre cele trei participante ramase in competitia "Next Top Model". Cum era de asteptat, dupa ce le-a ajuns la urechi ca Madalina a inceput sa fie ofertata de Bote, Emma si Roxana s-au suparat. In timpul shooting-ului la care au pozat "imbracate" in sare, concurentele care se simteau vitregite au inceput sa comenteze spunand ca nu inteleg rostul sedintelor cu sanii la vedere, dupa parerea lor, acestea desfasurandu-se la comanda lui Bote, care doreste astfel sa-si admire febletea, respectiv pe Madalina, scrie Cancan.

Laurette: "Italienii m-au trimis acasa, ca sunt prea sexy". Am trait s-o auzim si pe asta! In timp ce romanii nu stiu cum sa le mai dezbrace pe vedete, italienii se grabesc sa le infofoleasca. "Am fost in Florenta la trei agentii, cu un catalog de poze sexy, facute de mine la Bucuresti in ultimele luni. Reprezentantii agentiilor mi-au spus ca fotografiile sunt mult prea provocatoare si ca sunt mult prea dezbracata pentru ceea ce isi doresc ei.M-au trimis acasa sa-mi fac un set de fotografii mult mai cuminti, imbracata in jeansi si tricou. Mi-au spus ca am totusi sanse sa lucrez in strainatate si sa nu ma dau batuta", a declarat Laurette pentru Click.

Amanta lui Piturca, in amor cu ex-iubitul Luminitei Anghel. Incredibil, dar adevarat! O noua idila s-a infiripat recent in lumea mondena bucuresteana. Lituanianca Vica, femeia cu care fostul selectioner Victor Piturca are un copil, a ajuns in bratele lui "Sanchi", barbatul alaturi de care Luminita Anghel a trait ani de zile. Scanteia s-a produs intr-un club bucurestean, de unde cei doi au plecat impreuna. De mana! Recent, o noua poveste cu iz amoros a dat motiv de barfa in cercurile mondene din Capitala. Daca a fost doar o aventura sau daca are sorti sa se transforme intr-o relatie este greu de spus in acest moment, cert este ca, recent, Vica si "Sanchi" au oferit privitorilor un show interesant in clubul bucurestean in care au interactionat. Combinatia este destul de ciudata si neasteptata, daca se ia in calcul faptul ca amandoi au avut relatii controversate cu persoane mult mai cunoscute decat ei. Vica (36 de ani) a ajuns in atentia presei dupa ce s-a descoperit faptul ca se iubeste extraconjugal cu Victor Piturca, scrie Cancan.