Monica Columbeanu isi poate lua fiica de la resedinta sotului ei, de la Izvorani, cu executor judecatoresc, cererea femeii de executare silita a deciziei de incredintare a copilului fiind admisa, joi, de instanta Judecatoriei Buftea, anunta Mediafax. Magistratii Judecatoriei Buftea au judecat, joi, cererea Monicai Columbeanu de punere in executare a deciziei Tribunalului Bucuresti, care stabilise ca Irina Columbeanu sa ii fie incredintata temporar mamei ei, pana la pronuntarea divortului.

Cu putin timp inainte de judecarea cererii depuse de Monica Columbeanu, un alt complet al Judecatoriei Buftea a luat in discutie o alta cerere facuta de Irinel Columbeanu, prin care omul de afaceri solicita suspendarea executarii silite a deciziei Tribunalului Bucuresti. Judecatorii au respins insa cererea formulata de Irinel Columbeanu pe motiv ca a fost introdusa inainte ca sotia lui sa ceara executarea silita a hotararii.

Tribunalul Bucuresti a decis, pe 4 aprilie, ca Irina Columbeanu sa ii fie incredintata temporar mamei ei, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia definitiva privind divortul. Irinel Columbeanu va trebui sa ii plateasca Monicai, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru ingrijirea fetitei.

Dupa data de 4 aprilie, Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveana Izvorani a sotului ei pentru a o lua pe Irina, insa nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu si nu a fost niciodata primita pe proprietatea acestuia. Procesul de divort al sotilor Columbeanu este judecat de o instanta a Judecatoriei Buftea, urmatorul termen fiind fixat pe data de 2 mai.