Asa arata "blonda lui Iri" inainte sa se tuneze. Flore, una dintre blondele "crocodilului de la Izvorani", n-a fost intotdeauna atat de voluptuoasa. Inainte de a se marita in Africa de Sud, brasoveanca n-avea nici buzele senzuale, nici bustul generos de acum. Cancan a intrat in posesia unor fotografii incredibile, care infatiseaza o altfel de Flore Grigore, ex-Salalidis. Pozele realizate in urma cu doi ani demonstreaza ca trupul tinerei din Brasov este rezultatul chirurgiei estetice si nu al Mamei Natura. De altfel, chiar si fostul sot al brasovencei a marturisit, pentru Cancan, ca a contribuit la "tuning". Mai mult, Peter Salalidis, care s-a recasatorit dupa ce a divortat de Flore, a facut dezvaluiri incendiare reporterilor nostri: "Flore a distrus multe vieti aici, in Cape Town. S-a culcat cu iubitii celor mai bune prietene si, mai mult, si-a tras-o cu toti prietenii mei. Bine ca am parasit-o la timp...", a declarat Peter Salalidis.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Tantareanu a pupat sanii apetisanti ai amantei lui Rica Raducanu. Cristian Tantareanu, care a implinit 67 de ani ieri, a fost actorul principal al unei farse puse la cale de Catalin Maruta si echipa Happy Hour. Complice a fost celebrul Rica Raducanu. Fostul mare portar a venit la vila lui Tantareanu cu o bruneta apetisanta pe care a vrut s-o bage in casa milionarului de la Corbeanca pentru una mica, in liniste. Ideea farsei era ca in urma propunerii lui Rica si a talentului de mare seducatoare al brunetei, aceasta urma sa-i intre la suflet lui Tantareanu care ar fi urmat sa-i fure amanta amicului, scrie Click.

Dubla de senzatie marca Enachescu. Fosta iubita a lui Cristi Pulhac, Alexandra Enachescu, a aratat miercuri seara in culisele unui show de moda lucruri pe care doar fundasul de la Hercules le mai vazuse. Grabita sa se echipeze pentru defilarea ce avea loc in clubul Princess din Regie, Alexandra nu a mai tinut cont ca sunt persoane in jurul ei si, pentru un moment, a putut fi admirata aproape goala. Interesant este ca, dupa ce era gata sa paseasca pe catwalk, pitesteanca a devenit dintr-o data pudica in fata camerelor, acoperindu-si bogatiile tunate, scrie Cancan.

Raduleasca si Elan, impreuna de Paste. Sunt divortati, insa nu a fost sarbatoare pe care sa n-o petreaca impreuna, de dragul fiului lor, Ayan, in varsta de sase ani. Si acum, de Paste, Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg vor reintregi familia. "Elan este si va fi mereu tatal copilului meu. Vacanta aceasta de Paste o petrecem impreuna", a declarat Mihaela. De altfel, in urma cu o saptamana, Mihaela a marturisit, in exclusivitate pentru Click, ca Sarbatorile Pascale o vor gasi in SUA, astfel cei trei vor fi feriti de paparazzi. Mihaela si Elan nu sunt singurele vedete care fac Pastele impreuna, desi nu mai formeaza un cuplu, scrie Click.

Ei sunt romanii care merg la nunta regala. Cinci nobili din Romania au primit invitatiile la nunta Printului William cu Kate Middleton, care va avea loc pe 29 aprilie. Regele Mihai I, Principesa Margareta si Principele Radu au inceput de mult pregatirile. Principele Radu a declarat pentru gandul.info ca reprezentantii casei regale au dat indicatii clare in ceea ce priveste imbracamintea. "Tinuta va fi 'morning coat' (n.r. - costum de zi) la catedrala Westminster si la Palatul Buckingham (pentru barbati) si tinuta de zi cu palarie (pentru femei)", a declarat principele. Acesta a adaugat ca atat el, cat si ceilalti membri ai familiei stiu deja ce vor imbraca. "Regele va purta morning coat in ziua nuntii, apoi smoking si costum albastru inchis la alte patru evenimente. Principesa mostenitoare va imbraca mai multe tinute de zi, unele cu palarie, precum si rochii lungi sau de cocktail. Eu voi purta smoking si costum albastru inchis", a mai spus acesta, citat de Libertatea.

Oana Lis a vrut sa mulga un berbec. Invitata luni la Acces Direct, Oana Lis a avut parte de o experienta iesita din comun. Sotia lui Viorel Lis a primit provocarea sa mulga o oaie care se afla in platoul emisiunii de la Antena 1. Fara sa faca prea multe fite, aceasta a prins oaia si a incercat sa o mulga. "Dar nu gasesc tatele, eu cred ca e berbec", a spus amuzata Oana, scrie Click.

Uite cat de penibile sunt Bianca si Cruduta incercand sa o imite pe Beyonce. Show de proportii facut de Daniela Crudu si Bianca Dragusanu! In tentativa lor de a o imita pe Beyonce, cele doua asistente nu au facut decat sa se faca de ras. Bruneta si roscata s-au imbracat corespunzator, si-au agatat de gat celebrele bling-bling-uri si au dansat lasciv pe bancheta din spate a masinii Biancai Dragusanu. Cele doua au facut o varianta autohtona a unui cunoscut videoclip al fostei componente a trupei Destiny's Child, "Upgrade you". Bianca a stat cu o bijuterie intre buze, in timp ce Crudutei i-a revenit rolul de fata rea, cu o scobitoare in gura. Iubita lui Adrian Cristea a dansat lasciv, s-a atins si a dansat de parca urma sa se rupa in doua in orice moment, scrie Cancan.

Sanziana Buruiana: "Cu pieptul inainte, vreau sa rastorn toate sondajele". Voluptoasa blonda si-a propus sa le inchida gura celor care o iau in deradere si vrea sa intre in politica. "Cu pieptul inainte, vreau sa rastorn toate sondajele. Cand partidul meu va intra in legalitate, celelalte deja existente vor fi nevoite sa se alieze cu mine ca sa intre in Parlament. Daca ma straduiesc putin, in cateva zile, strang o suta de mii de semnaturi.", a declarat Sanziana. Sanzi este ferm hotarata sa schimbe in bine Romania si banuieste deja din ce categorii va face parte majoritatea electoratului sau, scrie Click.