Oana Zavoranu: "Am curaj sa ma combin cu Botezatu". Catalin Botezatu a complimentat-o pe Oana Zavoranu, care in urma cu doar cateva zile si-a pus din nou silicoane. Designerul era absorbit de noii sani ai brunetei si nu-si putea lua ochii din decolteul ei. "Doctorul si-a facut treaba foarte bine, uite ce bine arata Oana! Eu te voiam oricum, chiar si fara silicoane", a complimentat-o Bote pe Oana Zavoranu. "Nici nu vreti sa stiti ce dureri am! Am suferit foarte tare, la dureri ma refer. Am pe aici niste bandaje de nici nu vreti sa stiti", a spus Oana. "Nu le inteleg pe fetele care spun ca isi pun silicoane pentru iubit sau sot, pai daca tu nu vrei?! Eu acum sunt fitoasa, ca mi-am pus tate", a mai declarat bruneta, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Courteney Cox: "Nu mai faceam fata poftei lui de sex". Marturisiri despre despartirea actritei Courteney Cox de David Arquette, unul dintre cele mai comentate divorturi din istoria Hollywood-ului. Ea se plange ca sotul era dependent de sex. Eroina din "Prietenii tai", Courteney Cox, se plange ca nu mai facea fata poftei de sex a fostului ei sot, David Arquette. "Voia prea mult sex si in momente total nepotrivite", a povestit pentru prima oara actrita, cu prilejul unui interviu pe care l-a acordat la un post de radio din SUA. Pe de alta parte, David Arquette sustine ca ea il excita sexual si ca o iubea prea mult, de aceea nu se putea abtine. "Courteney va ramane marea mea dragoste", a mai spus el, adaugand ca fiica lor, Coco, in varsta de 5 ani, sufera cumplit din cauza despartirii lor, anunta Click.

Iata 4 vedete cu sani urati! Pentru vedete, aspectul fizic estec esential, iar unul dintre cele mai importante atuuri este bustul. Cu sau fara silicoane, celebritatile se intrec in "cat de frumosi au sani". Din pacate, unele dintre ele stau foarte prost la acest capitol. Sanii mari se lasa mai repede decat cei mici. Din pacate pentru ele, Oana Lis si Raluca Badulescu par sa nu stie asta. Mandre de felul cum le-a dotat Mama Natura, cele doua vedete isi expun cu fiecare ocazie decolteul generos si par a nu-si da seama ca uneori exagereaza. Totusi, atat la Oana Lis cat si la Raluca Badulescu apreciem lipsa complexelor. Multe femei si-ar dori sa aiba atata incredere in corpul lor. Iata ce efecte au curele de slabire foarte drastice si efectul yo-yo. Tara Reid a slabit mult si brusc, lucru care se vede atat in aspectul abdomenului, cat si in aspectul sanilor. Actrita, care a suferit de anorexie si bulimie si-a atins greutatea ideala - din punctul ei de vedere - dar cu pretul unui decolteu de femeie mult mai in varsta. Lindsay Lohan a avut mereu sanii un pic lasati, dar slabitul rapid - si ea a fost bulimica - apoi ingrasarea i-au accentuat defectul, informeaza Libertatea.

Laurette: "Nu am tinut post, dar m-am abtinut de la sex". Laurette va avea pe masa de Paste toate preparatele culinare specifice, printre care friptura de miel cu mamaliguta, pasca si cozonacul. Mulatra marturiseste ca nu a tinut post, dar s-a abtinut de la sex. "In mod sigur nu voi rata friptura de miel cu mamaliguta si un pahar cu vin rosu. Bineinteles, pasca de Paste si cozonacul nu vor lipsi de pe masa", a declarat Laurette. In ceea ce priveste postul si respectarea lui, mulatra spune ca nu s-a abtinut de la mancarurile de "dulce", dar nu a facut sex in aceasta perioada. "Recunosc ca nu am tinut post. Insa m-am abtinut de la sex. Iubitul meu a fost perfect de acord cu decizia mea de a tine post de la sex", a marturisit mulatra, scrie Cancan.

Leo de la Strehaia: "Am facut sex cu Jasmine si prietenele ei. Ii placea sa fie filmata". Scandalul dintre Leo de la Strehaia si dansatoarea din buric, Jasmine, continua sa se desfasoare in fata consumatorilor de tabloide. Astfel, in cadrul emisiunii de ieri de la B1, CanCanTV, Leo a facut cateva dezvaluiri incendiare despre tariful lui Jasmine pentru partide focoase de sex. De data aceasta, scandalul dintre cei doi a fost declansat de faptul ca "Printul Tiganilor" i-ar fi lasat in grija fostei sale iubite animalul sau de companie, dupa care Jasmine nu a mai fost de gasit. Enervat la maxim de acest lucru, Leo a povestit vrute si nevrute despre voluptoasa dansatoare, anunta Click.

Demi Moore surprinsa fara sutien. Demi Moore arata bine si nu se sfieste sa demonstreze acest lucru de fiecare data cand iese in oras. Vedeta in varsta de 49 de ani a fost surprinsa zilele trecute, la o cafenea, alaturi de sotul ei, actorul Ashton Kutcher. Cu ochelari, dar fara a parea tocilara, Demi a reusit sa atraga atentia tuturor asupra sanilor sai siliconati deoarece nu purta sutien, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu, despre Bote: "El este si va fi eternul meu iubit". Desi e la un pas sa se casatoreasca cu Adrian Cristea, Biancai Dragusanu ii zboara gandurile, din cand in cand, catre Catalin Botezatu. Asistenta roscata a lui Dan Capatos l-a vazut pe designer intr-o fotografie in timpul emisiunii "Un show pacatos" si a exclamat: "Vesnicul meu iubit! Eternul meu iubit". Bianca a sarit imediat sa se joace cu poza lui Bote, sarutand-o pentru ca "trebuie sa-l rujez", a spus ea, scrie Cancan.