Zavoranca a pozat goala in Joia Mare! Oana a facut a sasea operatie la sani saptamana trecuta si, mandra de bustul ei, a facut o sedinta foto incendiara pentru Playboy. Fire credincioasa, vedeta nu a considerat pictorialul un pacat si s-a dezbracat chiar in Joia Mare, iar "gurile rele" sustin ca n-ar primi nici un ban pentru aceste fotografii. Oana Zavoranu se mandreste cu un trup suplu, invidiat de multe adolescente, si a dat dovada de mare curaj cand a acceptat sa pozeze din nou pentru Playboy, la aproape 38 de ani. Vedeta a mai bifat o aparitie in celebra revista pentru barbati in 2007 si a asteptat sa-si mareasca sanii la cabinetul medicului estetician pana sa faca din nou acest pas, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce perversa e Cream: "Am facut sex cu iubitul prin telefon". Claudia Pavel a renuntat la sutien pentru o sedinta foto. Ea este protagonista unui pictorial fierbinte pentru revista FHM. Artista care a activat o buna perioada de timp sub numele de Cream isi arata corpul lucrat timp de mai bine de un an. Claudia Pavel face mult sport pentru ca si-a dat seama ca nu se poate neglija. Artista a tinut sa precizeze ca nu are nimic impotriva relatiilor la distanta. Desi a promovat intotdeauna o imagine de fata cuminte, Cream spune ca s-a intamplat sa faca sex prin telefon, dar nu si pe net, pentru ca ii este teama. "Nu, nu am incercat sa fac sex virtual. Sunt destul de paranoica cu Skypeul, cu poze, filmulete. Mi-e frica. Nu ma dezbrac in fata camerei. Mi se pare ca oricand se poate intercepta ceva pe internet", a precizat ea. "Eh, la telefon s-a mai intamplat. Dar doar vorbe...", a declarat artista, anunta Cancan.

Mirabela Dauer: "Am vrut sa ma calugaresc". Cunoscuta cantareata a povestit ca s-a hotarat la un moment dat, in urma cu 17 ani, sa se calugareasca, dar s-a razgandit dupa un an de gandire. "Asa am vrut sa fac. Asa am simtit in momentul ala. Nu neaparat din cauza unor dezamagiri, nu. Asa am vrut eu. Ma gandisem si unde sa merg. La Manastirea Malaiesti. Bine ca mi-a dat Dumnezeu minte si nu am facut asta. Poate era pacat. Bine ca mi-am dat seama ca nu era bine sa fac asta. Cu toate astea inca nu zic niciodata", a declarat Mirabela Dauer in cadrul emisiunii "Drept la tinta". Vedeta spune ca in urma cu mai multi ani a trecut la alta religie decat cea ortodoxa si a avut numeroase temeri in perioada imediat urmatoare, informeaza Libertatea.

DJ Harra, cu sanii la vedere in club! Nu e adepta tinutelor exagerat de sexy, dar iata ca, de data aceasta, Dj Harra a "comis-o". Vedeta a fost invitata miercuri seara, la ziua de nastere a creatorului de haine de blana Dorin Chiriac si le-a taiat rasuflarea tuturor barbatilor cu vestimentatia sa. Astfel, Dana Neacsu a imbracat o bluza neagra extrem de transparenta, fara sutien, care i-a lasat la vedere sanii, in toata splendoarea. Iar cadoul pentru sarbatorit a fost unul original, ca si bluza: o motocicleta, in miniatura, caci Dorin nu are inca permis moto, insa i-a promis ca vor face scoala impreuna, scrie Click.

Uite cum se pipaie si se saruta Andreea Popescu si Mihai Bendeac in public. Andreea Popescu este din ce in ce mai indragostita de actorul Mihai Bendeac si nu se sfieste sa isi arate afectiunea in public, topaind in jurul lui. Paparazzii revistei Ciao! i-au fotografiat pe Andreea Popescu si pe iubitul ei, actorul Mihai Bendeac in timp ce se distrau intr-un mall din Bucuresti. Dansatoarea Deliei s-a cumintit de cand s-a implicat in relatia cu Bendeac si nu mai bantuie cluburile, iar dragostea pluteste in jurul lor si se citeste in gesturile indraznete ale acestora, anunta Cancan.

Gwyneth Paltrow: "Imi place sa beau alcool si trag parturi". Actrita Gwyneth Paltrow a povestit recent ca, pentru ea, este o fericire sa bea vin si sa dea parturi. Vedeta se simte foarte bine cand sta acasa si asculta glumele celor doi copii ai ei. "Sunt o mama ocupata. Fac mancare pentru intreaga familie, ca orice femeie. Tatal meu m-a invatat sa stau la masa impreuna cu cei dragi in fiecare zi", a mai spus Gwyneth, informeaza Click.

Kate Hudson, nemultumita de bustul sau: "Urasc sa am sanii mari". Kate Hudson este insarcinata motiv pentru care bustul sau a crescut vizibil. Ea povesteste ca nu ii place deloc sa aiba sanii mari pentru ca nici macar hainele nu ii mai vin bine. "Urasc sanii mari. Am trecut de la cupa A, la D. Sanii mari sunt destul de amuzanti pentru anumite lucruri, dar nu si pentru mine. Iubesc moda si faptul ca am bustul mare nu ma ajuta deloc. Sunt frumosi cand nu porti haine, dar asta inseamna ca faci expozitie" a povestit Kate, scrie Cancan.