Omul de afaceri Irinel Columbeanu a sesizat, marti, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Ilfov, sustinand ca de vineri nu mai stie nimic despre Irina, care nu a mai fost la gradinita si nici nu a mai fost vazuta, a declarat directorul institutiei, Adrian Dumitrescu, citata de Mediafax.

Directorul DGASPC Ilfov a precizat ca sesizarea facuta de Irinel Columbeanu a fost trimisa catre DGASPC Sector 5, pentru ca acolo locuieste acum minora, urmand ca specialistii sa inceapa verificarile.

Echipa de psihologi de la DGASPC Ilfov a finalizat, joi, evaluarea Irinei Columbeanu, ei incercand sa stabileasca care este relatia mama - fiica dupa o perioada de timp, respectiv de la preluarea minorei de catre Monica Columbeanu.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Instanta Tribunalului Bucuresti a admis, astfel, recursul Monicai Columbeanu fata de decizia prin care Judecatoria Buftea a incredintat fetita lui Irinel Columbeanu, pana la decizia finala privind divorul.

Irinel Columbeanu trebuie sa plateasca Monicai, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru ingrijirea fetitei.