Pepe despre pozele nud ale Zavorancei: "Oana a recunoscut ca-l are pe diavol in ea". Fotografiile Oanei Zavoranu, in care s-a lasat pozata cu o cruce pe sanii goi, a starnit imaginatia fanilor, dar si indignarea preotilor. Pepe spera insa ca acest pictorial sa nu-l dezamageasca pe Tudy, iubitul ei. Oana Zavoranu este, de departe, cea mai indrazneata vedeta cand vine vorba despre pictoriale sexy. Dupa ce a pozat cu toporul in mana, in pozitii de sex cu un schelet si chiar in calugarita, iata ca acum a scandalizat opinia publica din nou. Zavo face furori in noul numar al revistei Playboy, care apare azi pe piata, intr-o sedinta foto nud, mai mult decat indrazneata, in care a ales sa-si exorcizeze demonii, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Botezatu s-a dezlantuit de 1 Mai! A mimat sexul pe la spate cu o blonda intr-un club. Catalin Botezatu este total dezinhibat cand se afla in cluburi si danseaza provocator cu fetele din grupul lui. Designerul roman a fost filmat in timp ce se destrabala intr-un club de 1 Mai impreuna cu o blonda alaturi de care a mimat sexul pe la spate, spre deliciul celor din club. Desi este logodit cu focoasa Valeria Marini, Botezatu traieste fiecare clipa la maximum si se distreaza cu prietenii si prietenele lui, spunand apoi ca relatia cu Bianca Dragusanu este incheiata, dar pentru ca ei sunt prieteni buni ar putea reincepe oricand, anunta Cancan.

Ce sexy a fost Andreea Banica, la filmarea noului videoclip. Zeci de figuranti, tinute provocatoare, dans si multa distractie la filmarile videoclipului "Sexy", cel mai recent single Andreea Banica. Fie ca vorbim despre Samba, LeRiRa, Love In Brasil sau multe alte single-uri lansate de Andreea de-a lungul vremii, artista a cucerit playlisturile radiourilor, ringurile de dans din cluburi si topurile de specialitate din Romania si nu numai. Nici proaspat lansatul single Sexy nu face exceptie, asa ca artista a hotarat sa filmeze si un videoclip. Regizat de catre Spike, filmarile au inceput marti dimineata si vor dura cel putin 24 de ore, informeaza Libertatea.

Sanziana Buruiana, linsa pe silicoane de un bichon! Sanziana Buruiana a luat cu asalt un magazin de animale pentru a-si gasi jumatatea. Imbracata intr-o rochie, care i-a ascuns doar partile decente ale corpului, Sanziana Buruiana s-a dus intr-un Pet Shop pentru a-si cumpara un animal de companie. Dupa indelungi cautari, Sanziana si-a gasit "sufletul pereche": un bichon. Catelusul a placut-o din prima pe blonda si nu s-a mai dezlipit de sanii ei. "Ce pufos e! Si-a gasit locul perfect", a spus Sanzi la Drept la tinta, de la Kanal D, scrie Click.

Leo si Jasmine, perversi in public. O fotografie postata pe internet o infatiseaza pe dansatoarea din buric Jasmine intr-o ipostaza inedita: muscand senzual degetul mijlociu al fostului ei iubit, Leo de la Strehaia. Poza a fost facuta publica in urma cu doua zile chiar de catre Leo de la Strehaia, pe contul sau de Facebook. Gestul de a posta pe internet fotografia realizata in perioada in care Jasmine era inca iubita lui a declansat o adevarata dezbatere publica in lumea virtuala. Impartiti in doua tabere, admiratorii lui Leo si cei ai dansatoarei exotice au inceput sa laude sau sa critice, dupa caz, atitudinea "Printului". "Cat mai ai de gand s-o tachinezi pe biata fata?", se intreba ieri o fana a blondei. Pe de alta parte, un fan al lui Leo i-a recomandat acestuia sa-si refaca viata cu o femeie cuminte, care sa nu-l mai tarasca prin scandaluri mondene, anunta Cancan.

Ce sani apetisanti are Lindsay Lohan! Frumoasa Lindsay Lohan este urmarita la tot pasul de paparazzi. Recent, fotoreporterii au surprins-o pe actrita prin insoritul Los Angeles mergand cu o bluza transpareta prin care i se vedeau sanii in toata splendoarea lor. Lui Lindsay nu-i lipseau ochelarii de soare, cutia de Coca Cola, telefonul si niste foi care pareau a fi acte, informeaza Libertatea.

Bianca: "Valeria lui Bote are silicoane misto, ca ale mele". Bianca Dragusanu si Valeria Marini. Ambele blonde, cu niscaiva retusuri la nivelul bustului. Celebre, insa in tari diferite, Romania, respectiv Italia. Bote, numitorul lor comun, un norocos, caci le-a avut pe amandoua, la asternut. Bianca nu e catusi de putin geloasa pe noua achizitie sentimentala a fostului ei iubit, Catalin Botezatu. Surprinzator, chiar are cuvinte de lauda la adresa Valeriei Marini: "E o femeie foarte frumoasa, sexy, ce mai, e o diva! In Italia e celebra, iar Catalin stie sa aleaga in materie de femei. Are si ea silicoane, ca si mine, cam aceeasi marime. Ea isi mareste si buzele, eu nu mi-am mai pus botox de anul trecut", ne-a descris-o Bianca pe focoasa italianca, scrie Click.