Daniela Crudu topless la mare, pe vremea cand era minora. Tatal Danielei Crudu a fost invitat la "Un show pacatos" si a adus cateva fotografii cu bruneta de pe vremea cand avea doar cativa ani. Domnul Nelu si Cruduta si-au adus aminte de perioada copilariei si au comentat imaginile care rulau pe ecran. Daniela a aparut in mai multe ipostaze, la malul marii sau in bratele bunicilor, ori pe bancile scolii, impreuna cu sora sa mai mare, Ani. Doua fotografii anume au atras atentia celor din platou: cand bruneta era in apa, la mare, fara sutien, pentru ca era micuta si una in care apare cu un teanc de bani, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Pepe: "Am vrut sa-l sun pe Tudy sa-l felicit ca a aparut Oana in Playboy". Cantaretul se tine de glume, fericit de faptul ca a facut primul pas oficial in procesul de divort cu Oana Zavoranu. A semnat miercuri actele la notar, alaturi de Oana, ca vrea sa rupa mariajul cu ea. "Am vrut sa-l sun pe Tudy sa-l felicit ca stiu ca-l doare ca a aparut Oana in reviste pentru barbati. Plus, ca am cunoscut-o si eu. Dar are telefonul inchis. Cred ca ma are intr-un blacklist", a glumit Pepe, citat de Click.

Imbraca din nou rochia de mireasa. Monica Columbeanu se pregateste sa revina in lumina reflectoarelor, dupa o perioada zbuciumata. Ea a semnat ieri, la Timisoara, un contract cu o casa de moda care creeaza rochii de mireasa unicat. Contractul este binevenit, pentru ca diva are nevoie de bani pentru a-i oferi fiicei sale o viata fara griji. Fara sa piarda vremea, Monica Columbeanu si-a reluat conexiunile din lumea modei si se pregateste sa paseasca din nou pe catwalk, in paralel cu jobul de la clubul Bellaggio. Ea a dat ieri o fuga la Timisoara, la casa de moda care a creat rochia ei de mireasa - pe care de altfel designerul i-a si donat-o - si a semnat un contract pentru prezentarea viitoarei colectii, care se anunta fabuloasa. Suma negociata ii va asigura, cel mai probabil, avansul pentru casa pe care vrea sa si-o cumpere in cel mai scurt timp si in care va locui alaturi de fiica ei, Irina. Pana atunci, ele stau in cartierul Pipera, in casa celei mai bune prietene si, totodata, sefa Monicai la clubul bucurestean, Madalina Apostol, scrie Cancan.

Uite ce imens este fundul lui Kim Kardashian! Focoasa bruneta este recunoscuta pentru formele sale ispititoare si in special, pentru posteriorul ei. Ei bine, iata ca vedeta a fost surprinsa de paparazzi la plaja, alaturi de iubitul ei Kris Humphries, in ipostaze tandre... si mai ales, fara Photoshop. Cei doi s-au dus pe plajele din Punta Mita, Mexic, pentru a o sarbatori pe sora lui Kim (Kourtney), la implinirea varstei de 32 de ani. Cuplul s-a bucurat de soare, s-a relaxat si s-a jucat cu baietelul lui Kourtney, Mason, scrie Click.

Enacheasca scoate tot. Alexandra Enachescu parea o prezenta rezonabila la intrarea in Bamboo, intr-una din noptile trecute. Numai ca in cateva secunde s-a transformat: mai intai intr-o fetita prost crescuta, apoi intr-o domnisorica provocatoare. Primul gest ciudat a fost sa scoata limba la cei din jur, apoi a etalat si un san. Acesta din urma, e drept, mascat de sutien. N-am mai fotografiat-o, pentru ca nu se stie ce ar mai fi urmat, scrie Cancan.

Sexy-braileanca: "Am fost cu Banel o singura noapte". Florina Mihaila, celebra in Romania sub numele de Sexy-braileanca, a povestit la emisiunea Loi de la MTV cum l-a cunoscut pe Banel Nicolita, singurul fotbalist care a cautat-o. Sexy-braileanca a povestit cum a fost abordata de Banel Nicolita. "Eu eram cu un ATV prin Braila, ma plimbam pe la fite si a venit el cu masina, un Q7 si m-a agatat. Am facut schimb de numere si chiar in seara aia m-a sunat si am mers la un hotel. Nu l-am platit pe Banel si nici el pe mine", scrie Libertatea.

Leo de la Strehaia: "Jasmine a fost dama de companie in Japonia, acum 7-8 ani!" Leo de la Strehaia face noi dezvaluiri cu privire la fosta sa iubita. Omul de afaceri spune ca Jasmine a lucrat o perioada in Japonia, ca dama de companie. "Ea, acum vreo 7-8 ani de zile, a fost dama de companie in Japonia. Stiu de la ea si de la o prietena, care a fost cu ea atunci. Jasmine cateodata o ia razna", a declarat Leo de la Strehaia la "PoveStiri Adevarate" de la Acasa TV. "Sa isi aduca aminte ca atunci cand m-a vazut pentru prima oara a inceput sa tremure, ea mi-a spus ca nu mai putea sa se miste. Prima oara cand am vazut cum danseaza, nici nu o stiam, si am imbracat-o in bani. Am aruncat pe ea 10.000 de dolari", a completat el, scrie Cancan.