Catalin Botezatu socheaza din nou! "Pot sa fac sex pe internet cu finalizare". Catalin Botezatu este sincer, ca intotdeauna, si marturiseste ca ii place sa faca dragoste cu persoana iubita, dar si sex in grup sau chiar si intr-un mod virtual. "Cand iubesc, ma limitez la doua persoane, cand vreau sa ma distrez, e loc pentru toata lumea", a marturisit designerul roman care uimeste prin siceritatea cu care abordeaza subiectul sexului in grup sau chiar si acela al sexului virtual. "Sunt adeptul sexului liber, al divertismentului; recunosc ca-mi place sa fac dragoste, sa fac sex, sa fac sex in grup, sa privesc... Imi pot controla suficient de bine intelectul, incat sa pot face chiar si un sex virtual. Cu finalizare!", a declarat Botezatu, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Loredana Groza: "La scoala, stateam cu sanii pe sub masa". Unele ii vor mai mari, altele ar da orice sa mai "taie" din ei. Sanii au fost o problema si pentru Loredana Groza, care a recunoscut pentru Playboy ca dimensiunea a chinuit-o in liceu. A fost mereu banuita ca ar fi apelat la o operatie de micsorare a sanilor. Loredana Groza (40 de ani) povesteste ca bustul impresionant a chinuit-o si a stresat-o si cand era eleva. "La scoala stateam cu sanii pe sub masa. Mai intai, am fost stresata ca nu-mi cresc, iar apoi mi-au crescut prea mult deodata", povesteste Lori in suplimentul revistei Playboy din aceasta luna. Din fericire pentru colegii ei de atunci, solista a marturisit ca sutienul nu se regasea in garderoba ei: "Foarte multa vreme n-am purtat. M-am dedat la aceasta practica de-abia dupa 20 de ani. De gura unei prietene, mi-am luat primul sutien", anunta Click.

Vezi cum arata Daniela Crudu, Mihaela Tatu si Amalia Enache nemachiate! Daca la TV apar cu straturi intregi de machiaj, aceasta fiind cerinta meseriei, in timpul liber se machiaza putin sau deloc. Iata in galeria foto de mai jos cum arata cele trei vedete tv nemachiate! In timp ce Amalia Enache arata la fel de bine fara machiaj, in cazul Mihaelei Tatu si al Danielei Crudu este evident faptul ca sunt avantajate de machiajul de televiziune. Naturale, sunt practic de nerecunoscut, informeaza Libertatea.

Oana dupa ce a stat sase ore la Politie: "N-am mai scris de 10 ani asa de mult". Oana Zavoranu a fost chemata la Politie pentru a face marturisiri in legatura cu acuzatia de furt. Plangerea impotriva divei a fost facuta de fostul ei sot, Pepe. S-a despartit de Pepe, dar are inca probleme. Oana Zavoranu a petrecut sase ore la Politie unde a dat cu subsemnatul in dosarul in care este acuzata de furt. Oana a iesit relaxata si a marturisit ca s-a inteles extraordinar cu anchetatorii. "S-au purtat bine cu mine. S-au uitat si la genunchii mei. Am scris foarte mult. De 10 ani nu am mai scris atat", a marturisit Oana. Diva a fost imbracata cu o tinuta lejera, iar blugii acesteia era rupti in zona genunchilor, lucru ce a atras privirile lucratorilor de la Politie, scrie Cancan.

Naomi: "Mi-au crescut sanii dupa ce m-am indopat cu pastile". Are 34 de ani, dar inca din adolescenta a realizat, cu spaima, ca are suflet de femeie, in trup de barbat. Si-a dorit cu ardoare sa isi mareasca sanii si sa scape de barba. Dupa un tratament hormonal complex, dar dificil, visul lui Florin Moldovan a inceput, timid, sa prinda contur. "E greu sa te simti ca o femeie si sa arati ca un barbat. Cu cine sa vorbesti? Cui sa ii spui ca Mama Natura a incurcat ceva din punct de vedere genetic? Pentru mine a fost o mare drama. M-am gandit la un moment dat sa imi pun silicoane, insa aveam nevoie de cateva mii de euro dintr-un foc, vreo 3.000. De unde atatia bani? Asa ca m-am lasat pe mana medicilor care mi-au prescris zilnic un pumn de pastile cu hormoni", si-a inceput povestea solistul transsexual Naomi, anunta Click.

Iat-o pe cea mai sexy femeie din lume! Britanica Rosie Huntington-Whiteley, a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume, ocupand primul loc in topul HOT 100 Maxim. Tanara in varsta de 24 de ani este model pentru Victoria's Secret si a devenit celebra dupa ce a inlocuit-o pe Megan Fox in filmul "Transformers", aceasta din urma ocupand locul 17 in acest top. Topul a fost realizat de cititorii revistei Maxim si cuprinde vedete feminine din toate domeniile. Kate Middleton, proaspat casatorita cu Printul William al Marii Britanii, s-a clasat pe locul 26, actrita Cameron Diaz a ocupat pozitia a patra, iar actrita Scarlett Johansson este pe locul 14, informeaza Libertatea.

Iubita lui Clooney, goala pentru PETA. Prezentatoarea italiana de televiziune Elisabetta Canalis, in varsta de 32 de ani, s-a dezbracat pentru o cauza nobila. Iubita starului hollywoodian George Clooney a pozat complet goala pentru organizatia pentru protectia animalelor PETA. "Cred ca este cel mai bun motiv pentru care am pozat goala in toata viata mea", a spus focoasa bruneta, scrie Cancan.

Andreea Popescu isi trage bani pe spatele Deliei! Relatiile cu Liviu Varciu si Mihai Bendeac au adus-o pe prima pagina pe dansatoarea Deliei Matache, pentru o perioada micuta bruneta devenind mai populara si decat solista. Andreea profita din plin de dramul de celebritate obtinut si, mai nou, face bani frumosi si pe spatele Deliei. Ea se da impresara solistei si ii negociaza concerte la suprapret, tragandu-si si ea ceva lovele din onorariu. Recent, cei de la Casino Fortuna au contactat-o pe Andreea Popescu pentru a organiza un concert cu Delia. Dansatoarea le-a cerut un onorariu de 1.700 de euro, in timp ce alt impresar al solistei le-a spus ca Delia ia doar 1.200 de euro pentru o cantare. Se pare ca cei 500 de euro in plus urmau sa intre in buzunarele dansatoarei, anunta Click.