Uite cat de excitata danseaza Iulia Vantur pipaindu-se pe sani. Iulia Vantur arata senzational. Acest lucru se poate observa usor. Si cum un trup ca al ei este irezistibl, Iulia s-a lasat pipaita de mai multe dansatoare intr-un show de zile mari. Iulia Vantur nu a avut stare. A dansat senzual, inconjurata de mai multe fete. Iulia s-a pipait si s-a lasat atinsa senzual de partenerele de scena. Dansul a fost cu totul si cu totul special. Publicul a aplaudat frenetic fiecare miscare a focoasei blonde, iar Stefan Banica jr a exclamat in final: "Iulia esti extraordinara". Miscarile Iuliei l-au tinut cu sufletul la gura si pe pretentiosul Mihai Petre, dar pana si el a fost fascinat de ceea ce vedea. Din toata experienta vizuala nu putem decat sa fim invidiosi pe Marius Moga, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Vedete care au pozat in pielea goala, dupa divort. Ce-am avut si ce-am pierdut? Asa ar trebui sa-si spuna bunii prieteni Liviu Varciu si Pepe, care, culmea, au avut soarta comuna dupa ce s-au despartit de sotii: au ajuns sa le admire goale, in reviste pentru barbati. Aceeasi reteta a incercat-o si Larisa Dragulescu. Fie din razbunare, fie din dorinta de a-si confirma ca mai pot face victime, vedetele isi dau cu usurinta hainele jos dupa divort. Onorate de propunerile revistelor pentru barbati, fetele nu stau pe ganduri si, nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul respectiv, caci le si vedem in costumul Evei prin pagini lucioase sau pe diverse site-uri, anunta Click.

Kirstie Alley, doua ore de sex pe zi. Actrita Kirstie Alley a marturisit intr-o emisiune ca obisnuia sa faca sex timp de doua ore, zilnic. Actrita in varsta de 60 de ani, care a revenit in atentia publicului cu aparitiile ei in show-ul "Dansez pentru tine" din America, a vorbit despre relatiile sale amoroase. "Nu am avut nici un iubit in ultimii 10 ani. Au fost cei mai buni 10 ani din viata mea. Am avut atat de multa libertate!". Kirstie Alley a povestit si despre modul in care isi alegea barbatii: "Modul in care alegeam barbatii era atat de superficial. Sexy? OK, el va fi sotul meu!", iar fiecare dintre cei care au trecut prin patul ei au beneficiat de "revelatia" vedetei: daca faci 2 ore de sex, in fiecare zi, iti mai raman 22 de ore pe care sa le folosesti la alte activitati, informeaza Libertatea.

Inevitabilul s-a produs! Mama Natura si-a aratat sanii la "Dansez pentru tine". "Mama Natura" da lovitura dupa lovitura. Dupa ce saptamana trecuta s-a tinut de "prostii" prin dans, acum si-a aratat sanii in direct la "Dansez pentru tine". Roxana Ionescu nu e pudica deloc. Tinutele sale i-au jucat o "festa" in aceasta seara. Sutienul, cu o marime mai mica, a facut ca inevitabilul sa se produca. In timpul salsei, Roxana a ramas cu sanii pe afara. Acest lucru a fost motiv de caterinca intre Stefan Banica Jr si membrii juriului. Stefan i-a transmis lui Willmark sa isi stearga ohelarii ca i s-au aburit de la priveliste, iar lui Mihai Petre i-a transmis ca a fost cu ochii pe el toata reprezentatia. Mihai insa a fost putin dezamagit: "Noi ne uitam mereu la picioare, la ritm si nu observam esentialul", a marturisit membrul juriului, scrie Cancan.

Are interzis de la Antena 1 sa-si arate sanii in cluburi. Au trecut doua luni de cand Roxana Vancea (21 de ani) a devenit vecina matinalilor Razvan si Dani, insa nu am avut bucuria s-o vedem la evenimente mondene. Nici despre prezentari de moda nu poate fi vorba, indeletnicire pe care olteanca o avea inainte de a semna cu Antena 1, iar asta nu pentru ca ar duce lipsa de oferte. "Am contactat-o pe Roxana la putin timp dupa ce a castigat titlul de "vecina", am chemat-o la o prezentare, insa m-am lovit de un refuz", ne-a declarat Diana Beciu, anunta Click.

Care vedeta are fundul mai sexy decat Pippa Middleton? Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a devenit peste noapte una dintre cele mai dorite femei din Anglia, dupa ce la nunta regala a purtat o rochie alba, stramta, care ii scotea in evidenta fundul. Astfel, bruneta a cucerit lumea cu posteriorul ei bombat, despre care s-a spus chiar ca ar fi perfect, completand astfel formele ei "de zeita". Sa fie asa, sa nu fie... gusturile nu se discuta. Totusi, va prezentam cateva vedete imbracate la fel, cu rochii albe si va pune, intrebarea: care fund e mai apetisant? Al Pippei sau al vreunei celebritati, informeaza Libertatea.

Miley Cyrus cu sanii la vedere. Vedeta Miley Cyrus si-a lasat iar sanii la vedere, in timp ce a iesit cu mama sa la cumparaturi de suveniruri, in Chile. Tanara actrita si cantareata a recunoscut pe contul de Twitter ca o face intentionat, pentru ca nu suporta sa poarte sutien, care i se pare un accesoriu foarte incomod. De cand a implinit 18 ani, Miley Cyrus isi arata trupul in tot felul de tinute indraznete. Cand nu este surprinsa de fotografi, idolul fetitelor care urmaresc "Hannah Montana" isi face singura poze sexy si le posteaza pe Twitter, scrie Cancan.