Naomi: "Am facut sex o ora cu Rona Hartner". A fost atras inca din adolescenta doar de barbati, insa tot i-a trecut prin pat si o femeie. Click! a aflat ca cea cu care Naomi s-a iubit o seara este nimeni alta decat vestita actrita Rona Hartner, fosta colega din filmul "Gadjo Dilo". Naomi a tinut secreta aceasta aventura amoroasa pret de 14 ani, dar a trait mereu cu teama ca cineva nu isi va tine gura si ca vor fi dati de gol. Contactat de reporterii Click!, el a ramas, pret de cateva secunde, blocat, apoi si-a inceput timid dezvalurile: "Aveam 19 ani cand am cunoscut-o pe Rona Hartner, cu care am filmat pentru "Gadjo Dilo", in regia lui Tony Gatlif, si am devenit repede foarte buni amici, pentru ca si eu si ea suntem firi deschise, prietenoase. Stia ca sunt gay, insa probabil curiozitatea a impins-o sa vada cum e la pat un homosexual", scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu isi ia prezervative la ea in croaziera. Adelina Pestritu, Pepe, Daniela Crudu, Kamara, Rosse-Marie Florescu, Fizz si Doru de la Parlament au plecat sambata, la 3 dimineata, in croaziera pe "Vaporul iubirii", emisiunea estivala care va face furori in aceasta vara la Antena 1. Dupa ce si-au luat adio de la problemele cotidiene, de la familie, prieteni, copii si animalele lor de companie, cele sapte vedete s-au imbarcat si au parasit Romania, indreptandu-se spre meleaguri mai insorite, unde distractia este deja in toi. In bagajele burdusite cu haine, palarii, costume de baie, creme de plaja si maruntisuri, acestea si-au inghesuit si cateva obiecte de care nu s-au putut dezlipi. Adelina, de pilda, nu s-a putut imbarca fara jucaria alaturi de care doarme noapte de noapte, anunta Cancan.

Iubita lui Varciu si-a etalat fundul in club. Andreea Bododel, iubita lui Liviu Varciu, a fost mireasa la lansarea colectiei actorului, vineri seara in Clubul Princess din Bucuresti. Focoasa bruneta a defilat intr-o rochie neagra foarte scurta si cu spatele gol. Pe podium, din cauza mersului, rochita s-a ridicat serios de pe coapse, lasandu-i la vedere fundul. Astfel, clientii clublui au avut ce sa admire la noua cucerire a lui Varciu, el marturisind de curand ca Andreea nu are voie sa apara goala in reviste pentru barbati, informeaza Libertatea.

Roxana Ionescu, amor fierbinte, dupa ce i-a cazut sutienul! Nu mai e nici o surpriza ca Roxana Ionescu isi tot arata zestrea genetica, la emisiunea-concurs "Dansez pentru tine!" (PRO TV), iar juriul, fascinat, o recompenseaza cu note mari. La nici o saptamana dupa ce ne-a aratat sanul stang prin camasa uda, Mama Natura a reusit sa smulga din nou ropote de aplauze in cadrul editiei de vineri. Pret de doua melodii flamboaiante, ea a incantat privirile barbatilor cu bustul generos pe care sutienul foarte mic l-a scos afara. Ingrijorata de reactia sotului care astepta finalul emisiunii pentru a sarbatori cei cinci ani de casnicie, Roxana a avut insa parte de o surpriza, scrie Click.

Alexandra Badescu, inselata pe fata de iubitul mai tanar. Fosta sotie a lui Andrei Tardea, Alexandra, a incasat o lovitura crunta in weekendul trecut. Ea si-a gasit iubitul cu o alta femeie, in camera de hotel pe care acesta si-o rezervase pe litoral. Nici doua luni de zile. Doar atat a durat povestea de dragoste a Alexandrei Badescu cu Stefan, tanarul cu care aceasta se combinase, in ciuda faptului ca barbatul era cu doi ani mai tanar decat ea. Motivul rupturii este pe cat absurd, pe atat de previzibil. Aflata la mare, weekendul trecut, ca sa participe la deschiderea clubului unde are angajamente, manechinul s-a decis intr-una dintre seri, pe nepusa masa, sa ii faca o surpriza iubitului ei, cazat si el pe litoral. Asa ca, fara sa-si anunte intentiile, Alexandra s-a dus la hotelul in care Stefan statea si a constatat cu stupoare ca mai tanarul sau iubit era deja in actiune, cu o alta, anunta Cancan.

Romancele Gabriela si Monica Irimia castiga bani frumosi pe seama Printului William si a sotiei sale. Surorile Gabriela si Monica Irimia, cele doua componente ale trupei Cheeky Girls, au parodiat cuplul regal, Printul William si Kate Middleton, casatoriti pe 29 aprilie. Cele doua cantarete au fost invitate sa participe la un show-satira, ce s-a difuzat la o televiziune din Marea Britanie, iar succesul a fost rasunator. Asa se face ca emisiunea a fost reluata de trei ori in saptamana nuntii, iar surorile Irimia si-au mai rotunjit conturile cu cateva zeci de mii de lire sterline. Pe de alta parte, tabloidul britanic Daily Mail a prezentat, ieri, poze cu Printul William, Kate si sora sa, Pippa, din 2006, in timpul unei vacante la Ibiza, in Spania, unde acestia pare ca s-au distrat de minune, informeaza Libertatea.

Adriana Bahmuteanu si Deea Maxer, mamici sexy.Cu sanii in vant, la botez! Adriana Bahmuteanu si Deea Maxer au fost doua mamici foarte sexy, sambata, la botezul micutilor, Eduard Gabriel si Andreas Kristian! Ambele au imbracat rochii lungi, cu decolteuri adanci, care le-a lasat la vedere busturile generoase. Adriana Bahmuteanu si Deea Maxer le-au luat pur si simplu ochii invitatilor cu busturile lor impresionante! Cele doua mamici nu s-au sfiit sa poarte, sambata, la botez, rochii cu decolteuri foarte adanci, pe care si le-au acoperit cu un sal doar in biserica. Adriana a purtat la Constanta, acolo unde a avut loc crestinarea micutului Eduard Gabriel, o rochie turcoaz din care se revarsau sanii, scrie Click.

Vezi aici ce pedichiura groaznica are Iulia Albu! Iulia Albu nu prea se ingrijeste de imaginea picioarelor sale. Sotia creatorului de pantofi, Mihai Albu, are o pedichiura groaznica. Probabil a crezut ca pantofii sotului sau sunt de ajuns pentru a impresiona audienta. Iulia Albu a fost surprinsa intr-un club din Capitala cu pedichiura nefacuta. Sotia lui Mihai Albu a demonstrat ca o pereche de pantofi nu poate face diferenta atunci cand vine vorba de aspect placut. Unghiile divei aratau de parca le-ar fi taiat cu foarfeca foarte proasta. Acestea aratau groaznic avand in vedere statutul Iuliei, anunta Cancan.