Nicoleta Luciu, dieta de fotomodel cu tripleti: "Mi-e pofta de mici si mananc slanina cu paine si cartofi". Nicoleta Luciu este insarcinata in patru luni si urmeaza sa nasca trei copii, toti bebelusii dezvoltandu-se normal pana acum. Actritie i-a fost teama sa le spuna celor apropiati ca are o asemenea sarcina, iar cand i-a marturisit iubitului ei Zsolt, acesta a crezut ca glumeste. Mai mult de atat, ca orice gravida, Nicoleta are tot felul de pofte, dar cel mai mult isi doreste sa manance mici, iar Zsolt ii aduce de la Miercurea Ciuc slanina si paine de casa cu cartofi, care il plac foarte mult. Zsolt Csergo a marturisit ca nu s-a asteptat la aceasta veste si ca initial a crezut ca este o gluma. "N-am crezut cand mi-a spus Nicoleta, pentru ca eram si cu Iuliana si cu iubitul ei si am crezut ca e o gluma", a povestit Zsolt, citat de Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu si Bianca Dragusanu s-au sarutat pe gura. Asistentele lui Capatos au incins atmosfera in platou luni seara la "Un show pacatos". Ele s-au sarutat cu foc pe buze! Chiar de doua ori! Intoarsa de pe "Vasul iubirii" unde a facut ravagii, filmand de la topless la sarutul lesbi cu Rose Marie Florescu, Cruduta a vrut sa demonstreze ca tot ce a facut a fost pentru amuzament. "Nu a fost nimic sexual la sarut", a spus asistenta bruneta a lui Capatos. Pentru a exemplifica, Cruduta s-a intins si a sarutat-o pe gura, cu foc, in direct, pe prietena si colega sa de platou, Bianca Dragusanu. Chiar de doua ori, scrie Click.

Andreea Tonciu: "Nu am luat tortul cu mine, pentru ca am un penis mai dulce si mai bun acasa". Andreea Tonciu nu inceteaza sa socheze cu declaratiile ei nonsalante si dezinhibate. Bruneta nu numai ca s-a bucurat sa primeasca de ziua ei un tort in forma de penis, pe care i l-au facut cadou bunele ei prietene Sanziana Buruiana si Laurette, dar a si declarat ca are acasa un penis mult mai bun si mai dulce decat prajitura de la ziua ei de nastere. "Nu am luat tortul in forma de penis cu mine pentru ca am acasa un penis mult mai dulce si mai bun", a declarat Andreea Tonciu, la "Rai da' buni", referindu-se la barbatia iubitului ei, scrie Cancan.

Adelina s-a cuplat pe "Vaporul iubirii" ca sa nu piarda 11.000 de euro. Fanii Adelinei Pestritu mai au o sansa! Frumoasa bruneta este departe de a avea o relatie amoroasa cu Robert Miu, desi zilele acestea s-a vehiculat in presa ca sunt un cuplu. Concurenti amandoi pe "Vaporul Iubirii" (Antena 1), prezentatoarea de la Kanal D si fratele fostului fotbalist Iulian Miu au decis sa se iubeasca la misto, de dragul banilor. Click a aflat ca participantii din emisiune pierd sumele din contract daca nu reusesc sa se cupleze pe vapor, iar acest amanunt i-a bagat pe toti in priza.

Scandal intre blonde! Raluca Podea catre Simona Sensual: "Mi-ai zis ca am fata de trompeta". Raluca Podea o acuza pe Simona Sensual ca nu a platit-o, desi fosta iubita a lui Ogica a participat la niste prezentari ale celei mai noi colectii de costume de baie a Sensualei in doua emisiuni TV si nu a fost remunerata. "Eu am propus zece-douazeci de fete ca sa prezinte costumele mele de baie cu palarii intr-un club din Bucuresti, care s-a amanat, dar si in doua emisiuni TV, iar pentru emisiuni nu se dau bani, pentru ca nu exista buget pentru asa ceva", a declarat Simona Sensual. "Nu mi-ai dat banii pe prezentare si m-ai jignit spunand ca am fata de trompeta", a strigat Raluca Podea. Integral in Cancan.

Andreea Balan este prea sexy pentru Youtube. "Like a Bunny", noul single al Andreei Balan a fost cenzurat minorilor pe YouTube deoarece coperta single-ului a fost considerata "prea sexy". Proiectul lansat acum 48 de ore, a avut un start fulgerator in mediul online unde a strans o multime de reactii si peste 20 000 de vizualizari in 2 zile. Andreea, aflata in turneul MixMusic Evolution (care cuprinde 33 de orase, in total 100 de evenimente) s-a declarat amuzata de aceasta intamplare si a postat varianta cenzurata a fotografiei respective, scrie Click.

Oana Roman, splendoare in... cada. De-a lungul anilor, fiica fostului premier Petre Roman a fost imortalizata in multe ipostaze. Oana a dansat languros, a ras, a plans sau s-a sarutat in vazul tuturor, pentru a-si demonstra nonconformismul. Zilele trecute insa, s-a gandit ca n-a facut destul si ca o sedinta foto in cada este tot ce ii lipsea. Alaturi de aparatul de ras, care probabil tocmai isi incheiase misiunea si care statea cumintel la capul ei, invaluita in spuma, Oana Roman a pozat senzual, pentru a dovedi tuturor celor care se indoiau ca este o femeie sexy ca s-au inselat. Putin timida, ea si-a acoperit cu multa gratie sanul rebel care voia sa se afirme si scotea "capul" din apa... Un pictorial cu adevarat reusit, scrie Cancan.

Piesa Azerbaidjanului, reprezentata de romani. Melodia "Running Scared", care a castigat concursul Eurovision 2011, interpretata de duo-ul Ell si Nikki (Eldar si Nigar), din Azerbaidjan, este reprezentata la nivel international de casa romaneasca de discuri Roton. In portofoliul acesteia se afla mai multi artisti cunoscuti printre care Akcent, Fly Project, Inna, Play&Win si Radio Killer.Contractul a fost semnat de reprezentantii casei de discuri in urma cu doua luni, iar intre timp melodia a fost promovata la nivel international, pentru a putea fi cunoscuta in toate tarile participante in concurs. "Am crezut in melodie inca de la prima auditie si acesta este motivul pentru care am decis sa o reprezentam la nivel international, fiind siguri ca va deveni hit", a declarat Dan Muraru, director al casei de discuri Roton, citat de Adevarul.

Moni Columbeanu si-a tras ceas cu briliante de 25.000 de dolari. Deplasarea in SUA a satisfacut-o pe deplin pe Monica Columbeanu. Pe langa banii incasati pentru prestatia de pe podium si trei geamantane grele, Moni s-a intors acasa si cu un accesoriu inedit: un ceas de serie limitata, cu briliante, a carui valoare de catalog ajunge la peste 25.000 de dolari. Revenita in tara din SUA, acolo unde, potrivit declaratiilor sale, s-a dus sa faca bani pentru a-si intretine fiica, Moni Columbeanu s-a afisat cu o bijuterie impresionanta: un ceas deosebit, a carui valoare de catalog este de peste 25.000 de dolari americani. Accesoriul de serie limitata costa aproape cat o garsoniera la marginea Bucurestiului, insa se pare ca merita toti banii, iar persoana care i-a facut un asemenea cadou trebuie ca e foarte interesata de Moni, din moment ce i-a oferit o asemenea bijuterie exclusivista, scrie Cancan.