Marina Dina si-a aratat fundul la TV! Mihai Morar: "Din punctul asta de vedere semeni cu o brazilianca". Marina Dina a fost mai indrazneata ca de obicei in aceasta seara, in emisiune. Asistenta blonda a purtat o pereche de pantaloni scurti, iar la un moment dat s-a aplecat pentru a-si scoate in evidenta fundul. Mihai Morar a fost impresionat de formele colegei sale de platou si a complimentat-o. "Din punctul asta de vedere semeni cu o brazilianca", a spus el, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Miley Cyrus, topless in timp ce se tatueaza pe umar. Cine devine incet incet cea mai rea fata din SUA? Ei bine, potrivit tabloidelor internationale, se pare ca nimeni alta decat Miley Cyrus. Dupa ce si-a cladit imaginea de "fata lu' tata" interpretand rolul cumintelei Hannah Montana, Miley, ajunsa la varsta dorintelor si pasiunilor, s-a dezlantuit atragand dupa ea reactii destul de acide. Astfel, dupa ce a inceput un turneu mondial si i-a innebunit pe cei din publicul de la primul concert prin tinuta ei super sexy si dansurile lascive, dupa ce a fost fotografiata de nenumarate ori de paparazzi in bikini pe plajele selecte ale lumii, Miley isi promoveaza noua imagine de vampa si pe retelele sociale, anunta Click.

Elena Gheorghe, show sexy pentru studenti. Frumoasa cantareata Elena Gheorghe va fi invitata UNSR-Asociatia Studentilor , joi, 19 mai, dupa miezul noptii, pentru a sustine un recital de exceptie. Artista va interpreta live cele mai in voga piese din repertoriul sau, pop si latino, unde completeaza cu miscari de dans senzuale alaturi de dansatoarele sale profesioniste. Elena a promis ca va impresiona, de asemenea, cu un look extrem de sexy, care va atrage fanii sai de sex masculin cu siguranta. Studentii si fetele vor avea acces gratuit la concert, informeaza Libertatea.

Uite-l pe barbatul care a stat intre sanii Danielei Crudu pe Vaporul Iubirii! Daniela Crudu a facut spectacol pe Vaporul iubirii, dezbracandu-se de haine si de inhibitii inca din primele clipe dupa ce a calcat pe puntea ambarcatiunii, iar la un moment dat a oferit un show incendiar de striptease bagandu-l pe un alt concurent intre sanii ei siliconati. Tanarul a fost invitat, impreuna cu Fizz, la CANCAN TV, unde a povestit despre experienta pe care a trait-o intre sanii Danielei Crudu, pe vaporul Iubirii. "Eu sunt pustanul care a intrat intre sanii Danielei Crudu, iata-ma in carne si oase", a spus el pentru Cancan.

Show senzational: Inna s-a "aruncat" din elicopter direct pe scena. Inna si-a facut o intrare spectaculoasa la concertul sau din aceasta seara. Daca tot nu are concerte prea des in Romania, Inna a tinut neaparat sa isi faca o intrare spectaculoasa in aceasta seara. Exact ca o diva, vedeta a coborat dintr-un elicopter, direct pe scena, in mijlocul celor opt dansatori ai sai. Inna i-a facut pe fanii sai, prezenti intr-un numar impresionant la concert, sa o iubeasca si mai mult, atunci cand le-a demonstrat cat de curajoasa este. Elicopterul care a transportat-o pe Inna a ramas in aer cateva momente, deasupra scenei, creand nori de praf si dandu-le emotii celor prezenti la concert. Neinfricata Inna a coborat pe franghie din elicopter, direct pe scena, de unde a fost purtata pe bratele unuia dintre dansatori direct in mijlocul scenei, anunta Click.

Fosta iubita a lui Ogica catre Simona Sensual: "Si eu sunt blonda, dar nu proasta ca tine". Scandalul iscat intre Simona Sensual si Raluca Podea, cea cunoscuta ca iubita lui Ogica, continua. Cele doua blonde nu inceteaza sa se atace reciproc. Raluca Podea si Simona Sensual s-au jignit reciproc in cadrul emisiunii "Un show pacatos", facand un adevarat circ. "Mamaie, ai facut niste afirmatii. Trebuie sa raspunzi pentru ele(...) Se vede ca esti blonda. Si eu sunt blonda, dar nu proasta ca tine," i-a strigat Raluca Simonei Sensual in cadrul emisiunii "Un show pacatos" Nici Simona nu s-a lasat mai prejos si a facut-o inculta pe fosta iubita a lui Ogica si chiar a acuzat-o ca presteaza masaj erotic. "Ea a recunoscut acest lucru. Faptul ca practica cea mai veche meserie din lume", a declarat Simona Sensual, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu e femeie de casa! "Daca e nevoie calc, cos si spal!". Bianca Dragusanu a fost invitata sa participe la concursul "Castigi in 60 de secunde!". Invitata lui Dan Negru a dezvaluit ca este o persoana ce se pricepe la treburi casnice. Dan Negru nu a fost convins de calitatile blondei in a duce la bun sfarsit probele la care urma sa fie supusa. Bianca in schimb a dezvaluit ca la nevoie este o fata de casa, iar activitatile casnice nu au secrete pentru ea. "Ma pricep si la lucrurile astea. Stiu sa cos si sa calc. Niciodata nu stii ce ai nevoie sa faci pe acasa", a declarat asistenta lui Capatos. Dan Negru a suspus-o la mai multe jocuri in care Bianca trebuia sa isi arate indemanarea, scrie Cancan.