Marina Dina a ramas fara chiloti in direct! A dezbracat-o un magician. Asistenta lui Morar a oferit un show de zile mari in timpul emisiunii, dupa ce un magician a lasat-o fara chiloti. Marina Dina a ramas fara chiloti, in direct. Mihai Morar a lansat o provocare publicului, intreband daca asistenta sa poarta sau nu lenjerie intima. Magicianul invitat in emisiune a reusit sa desluseasca misterul, scotandu-i blondei perechea de chiloti. "Nu sunt ai mei credeti-ma. Nu de alta, dar nu am venit cu chilotii pe mine", a spus zambind Marina Dina, scrieCancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Iubita lui Bote, cu sanii la vedere la Cannes. Marius Moga si iubita sa, Iulia Vantur, au dansat pe ritmuri lautaresti la petrecerea romaneasca organizata in cadrul celei de-a 64-a editii a Festivalului de la Cannes. Alaturi de cei doi s-au aflat si alte vedete care au savurat bucataria romaneasca, dar si muzica oferita de Taraful Haiducilor din Clejani. Desi s-a aflat la Cannes, unde a facut senzatie la bratul focoasei sale iubite, Valeria Marini, Catalin Botezatu a absentat de la eveniment, fiind foarte prins cu prezentarea celei mai noi colectii haute couture, "Black Gold", care va avea loc la hotelul Ritz Carlton, dar si cu filmarile pentru reality-show-ul "Burlacul 2". Cazat la Hotelul Martinez, unde ii are colegi de balcon pe Angelina Jolie si Brad Pitt, designerului i s-a pus la dispozitie si un elicopter privat, 24 de ore din 24. Bote nu a lipsit, in schimb, de la petrecerea organizata de Paul Allen, co-fondatorul Microsoft, pe yacht-ul sau, Octopus, anunta Click.

Video: Daniela Crudu si-a dat chilotii jos in direct. De cum a intrat in platoul emisiunii, Cruduta a fost oprita de Mircea Stoian ca s-o hipnotizeze si i-a spus brunetei: "o sa bat de trei ori din palme si la a treia bataie iti dai chilotii jos". De parca ar fi fost hipnotizata cu adevarat, Daniela Crudu a dansat senzual, apoi si-a dat chilotii jos in direct. Frumoasa bruneta a aratat inca o data cat de extrovertita si libertina este, astfel ca si-a dat chilotii jos la cererea lui Stoian, informeaza Libertatea.

Adrian Pescariu: "Dina, Sanziana si Laurette au celulita pe fund". Sunt tinere, frumoase si au cumul de functii: pozeaza in reviste, prezinta moda, apar la televizor, merg la petreceri contracost. Bombele-sexy din showbiz au insa si un mare defect, deconspirat pentru Click! de catre stilistul Adrian Pescariu: sunt "contaminate" de celulita. Spaima tuturor femeilor, pacatoasa celulita, a dat iama parca mai abitir ca niciodata in vedetele patriei. Ce-i drept, si dorinta lor de a slabi repede si eficient a contribuit la acest necaz, iar cele care au avut oscilatii mari de greutate sunt Sanziana Buruiana, Laurette si Marina Dina, scrie Click.

Ilinca Vandici s-a lasat pipaita de un artist. Femeie fitoasa si inabordabila, acesta este rolul pe care l-a interpretat Ilinca Vandici, ieri, intr-un videoclip. Vedeta a petrecut patru ore in compania unor baieti aratosi, insa mintea i-a stat numai la iubitul ei, Ciprian Marica, aflat in Bucuresti. Ilinca Vandici si-a "rupt" o dupa-amiaza de la inregistrarile emisiunii sale si a acceptat sa joace rolul principal in videoclipul piesei "Call me lover", interpretata de tanarul solist Madalin Groza. Imbracata cumintel, intr-o rochie portocalie, pentru a nu starni fantezii in mintile colegilor de pe platou, vedeta a dansat de zor si chiar s-a lasat usor pipaita de Madalin in timpul dansului. Baietii isi pot pune insa pofta in cui, caci loc in inima Ilincai nu are decat iubitul ei, Ciprian Marica, aflat acum in Bucuresti, intr-o vacanta de aproape o luna, anunta Cancan.

Nicoleta Luciu, interviu exclusiv: "Nu sunt ingrijorata. Sarcina decurge foarte bine". Nicoleta Luciu, vedeta telenovelei "Iubire si onoare", de la Acasa TV, e in culmea fericirii de cand a aflat ca va naste tripleti, iar medicii i-au dat si vestea ca sarcina decurge perfect. Mai mult, Nicoleta ne-a marturisit, in exclusivitate, ca Zsolt Csergo, iubitul ei, a fost socat cand a aflat ca isi vor mari familia cu inca trei copii, informeaza Libertatea.

Tantareanu baga 7 milioane de euro in piscine pentru nudisti. Are pofta de viata si de munca dupa ce a invins cancerul! La 67 de ani, Cristian Tantareanu se pregateste sa dea lovitura cu un proiect unic in Romania, un complex urias de relaxare, care include piscine pentru nudisti, dar si saloane de masaj thailandez. N-a dat gres pana acum in domeniul afacerilor si este convins ca si acest proiect il va imbogati la un moment dat. Cristian Tantareanu ne-a povestit ca lucrarile la spa-ul de la Corbeanca merg ca pe roate, iar ieri ne-a primit bucuros la fata locului, scrie Click.