Daniela Crudu s-a imbatat si a cazut dupa o canapea. Asistenta lui Dan Capatos nu rateaza nicio ocazie de a-si trai viata la maxim, transformand chiar si o zi banala in ceva spectaculos. Sambata trecuta, Cruduta a participat la o prezentare de moda intr-un club bucurestean, dupa care a fost invitata la petrecerea privata organizata de Madalina, prietena apropiata a Monicai Columbeanu, cu ocazia onomasticii sale. Bautura a curs din belsug, atmosfera a fost una de senzatie, iar petrecerea s-a spart abia undeva in jurul orei 03.00. Grupul manechinelor, in frunte cu asistenta lui Capatos, a decis insa sa improvizeze un after-party intr-un alt club, de aceasta data unul de manele, unde Daniela a fost din nou in centrul atentei si a primit zeci de dedicatii de la necunoscuti. Vizibil euforica, Cruduta a avut grija sa-si intretina starea cu ajutorul licorilor din pahare, a dansat neintrerupt si a ras, a ras, a ras... pana s-a dezechilibrat si a cazut in spatele unei canapele, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sanii i-au adus titlul de Miss pe "Vaporul iubirii". Nu degeaba Adelina Pestritu este una dintre cele mai frumoase si dorite femei din Romania! Aflata pe vasul de croaziera Orient Queen, acolo unde a filmat pentru emisiunea "Vaporul iubirii" de la Antena 1, vedeta a castigat titlul de cea mai frumoasa femeie de la bord. Adelina a concurat cu Daniela Crudu si Rosse Marie Florescu, ambele la fel de fumoase ca si Adelina, insa aceasta a avut un as in maneca. A fost singura vedeta de la bordul navei cu un bust generos, 100% natural, Daniela si Rosse avand implanturi cu silicon. Barbatii se dau in vant dupa sanii mari si naturali, asa ca nu este de mirare ca Adelina a obtinut titlul de Miss Orient Queen, in detrimentul celorlalte concurente celebre, anunta Click.

Bianca Dragusanu: "Nu mai vreau sa fiu calugarita". Despartita de putin timp de fotbalistul Adrian Cristea, asistenta lui Dan Capatos a declarat ca s-a saturat de viata de calugarita pe care a dus-o si va urma exemplul Crudutei in viitor. "De astazi suntem surori de cruce", a declarat Bianca Dragusanu, care s-a saturat sa fie intrebata de ceea s-a intamplat pana acum in viata ei, iar de aici inainte vrea sa vorbeasca numai despre viitor, pe care il vede plin de tentatii. "Paharul se umple si se bea pana la fund", este ceea ce a invatat deja de la "sora"ei, informeaza Libertatea.

Marioara Zavoranu continua razboiul cu Oana: "Fiica mea nu ma iubeste! Nu ii las nimic din avere! Ma vrea doar pentru bani". Mama Oanei Zavoranu nu crede in impacare si vrea sa nu ii lase nimic din avere fiicei sale. "De doua saptamani nu am mai vorbit cu Oana. Eu trebuia sa vorbesc cu ea pentru a rezolva niste probleme si nu mi-a raspuns la telefon. Mereu inventa probleme. Ba ca se simte rau, ba ca e ocupata. Nu a venit deloc pe la mine in perioada asta. Erau probleme strict de bani. Ma suna doar cand avea nevoie de bani. Eu ma scormoneam pe ici pe colo sa vad de unde fac rost.", a declarat Marioara Zavoranu, scrie Cancan.

Tora Vasilescu: "Am avortat pe viu. A fost ingrozitor". Actrita Tora Vasilescu a vorbit in emisiunea "Doamne de poveste" despre o experienta neplacuta din viata ei. In anul intai de facultate, a trecut printr-o trauma. A facut un avort, ilegal in acea perioada. "Atunci era interzis avortul, chiuretajul, puteau sa te prinda. A fost ceva ingrozitor, m-am dus undeva in apropierea Tulcei, intr-o localitate pentru ca era doctor acolo tatal unei colege. Eu am zis ca daca plang o sa ma ajute, dar m-a refuzat. I s-a facut mila moasei de mine care a scos trusa din spital si m-a "facut" la ea acasa, dar pe viu", a declarat artista, anunta Click.

Alice Iotta, goala langa Vladimir Lenin. Alice Iotta, frumoasa sora a Simonei Sensual, a participat la o sedinta foto inedita, realizata de fotograful Cristi Buga. Povestea merge cu aproape un secol inapoi, pe cand o familie de rusi albi emigra in Romania, fugind de Revolutia Sovietica. Astfel, Alice, alaturi de... Lenin, Stalin, purtand doar caciula de blana cu stema, pistol de comisar si, bineinteles, cu drapelul rosu in fundal, s-a lasat imortalizata, informeaza Libertatea.

Kate Moss, suflata de vant si cu funduletul la vedere. Kate Moss are motive certe sa nu fie vazuta prea des imbracata cu altceva decat "uniforma" formata din blugi si un sacou. Asta pentru ca in timpul unei iesiri in oras cu logodnicul Jamie Hince, rochia mulata a fost ridicata de vant, lasand sa vada tot muritorul de rand mandrie de poponet. Kate si Jaime urmeaza sa isi uneasca destinele pe 2 iulie si cei doi par mai indagostiti ca niciodata, scrie Cancan.

Pippa Middleton cu chiloteii la vedere. De la nunta surorii ei cu printul William, cand fundul ei stilizat de rochia Alexander McQueen a scos-o din relativul anonimat de cumnata regala in care parea ca va pluti o viata, Pippa Middleton a aparut bucatica cu bucatica, goala, in presa tabloida. O data in niste fotografii furate dansand extatica doar in sutien cu un barbat doar in boxeri la o petrecere, o data fara sutien cu sora si printul ei pe un yacht. Pippa si-a lasat chilotii nesupravegheati in timp ce se urca in decapotabila ei albastra, fiind prea incarcata de o punga si cafea, toate in mainile ei cand trebuia sa-si mai descuie si masinuta, anunta Click.