Lavinia, cu sanii si fundul la vedere la "Dansez pentru tine!" Uite cat de apetisanta e! In cadrul finalei concursului "Dansez pentru tine", Lavinia si partenerul ei, Decebal, au dansat suav prin ploaie. Luata de magia momentului, Lavinia nici ca a bagat de seama ca sutienul minuscul al costumului i-a dezvelit sanii. Intr-un moment cheie al dansului, Lavinia a putut fi admirata in toata splendoarea ei, cand o parte a costumatiei i-a dezvelit sanul drept. Focoasa bruneta pare mandra si de chiloteii ei albastri cu strasuri, din moment ce nu s-a sfiit sa faca lumanarea intr-o rochita foarte scurta. Prestatia a fost apreciata si de membrii juriului, care au acordat doi de noua si un 8.5, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Simona Trasca: "Mi s-a sucit siliconul cu fundu-n sus". Simona Trasca, alias Pamela de Romania, s-a operat pentru a doua oara la sani in urma cu trei luni si acum are din nou probleme cu implanturile. Blonda este disperata: i s-a sucit siliconul de la sanul stang. Reporterii Click! au mers, joi, de urgenta cu ea la medic. Pamela de Romania a trait momente de groaza joi dimineata cand, de-abia trezita din somn, a observat ca sanul stang este deformat total si prezinta o umflatura in partea superioara. Blonda s-a speriat foarte tare, ea crezand initial ca i s-a spart siliconul. "Am silicoane de sapte ani, dar asa ceva nu am patit! Mi-e foarte frica!", ne-a alertat Simona, aproape plangand. Peste doar o ora blonda si reporterul Click! au facut o vizita la cabinetul doctorului Marek Valcu, cel care a operat-o a doua oara pe Simona, in urma cu doar trei luni, pentru a vedea care este situatia, anunta Click.

Pippa Middleton si-a aratat fundul pe strada. Sora mai mica a ducesei de Cambridge a fost surprinsa intr-o ipostaza oarecum penibila, deoarce prin rochia dintr-un material subtire, care i se mulase pe trup, i se vedea perfect conturul fundului datorita caruia a devenit renumita. Cu toate ca e mereu cu paparazzi pe urme, Pippa Middleton nu se sfieste sa apara in public lipsita de griji si sa ii ignore pe fotografii care spera sa obtina imagini incendiare cu ea, informeaza Libertatea.

Mamma mia, ce perverse! Uite ce senzual danseaza Laura Cosoi, Gina Pistol si Adriela! Momentul prezentat de Laura Cosoi, Gina Pistol si Adriela a facut deliciul publicului. Cele trei fete s-au costumat apetisant in costume de stapane si au "maturat" pe jos cu trei componenti ai baletului lui Edi Stancu. Smiley sau Marica au avut ce admira. Laura Cosoi si Gina Pistol s-au dezlantuit pe ringul de dans in aceasta seara la "Dansez pentru tine!". In body-uri de piele si cu lanturi in mana fetele au dus spectacolul la un alt nivel. Toate privirile au fost blocate pe formele senzuale ale "dominatoarelor". Dansul nu a fost lipsit de miscpri perverse si priviri impunatoare, ceea ce ne-a facut sa credem ca fetele se pricep destul de bine la asta, scrie Cancan.

Alexandra Stan, cu pasarica la vedere pe scena la Milano. Alexandra Stan a fost ieri la Milano pe scena concertului electoral in favoarea Letiziei Moratti. Spectacolul romancei a fost complet, spre bucuria celor aflati foarte aproape de scena. Alexandra Stan a batut deja in Italia "Judas" semnat de Lady Gaga, "On The Floor" - Jennifer Lopez sau ineditul duet dintre Raffaella Carra si Bob Sinclar cu "Far l'amore". Blonda s-a nacut pe 10 iunie 1989 in Constanta. In 2009 a lansat single-ul "Lolipop", iar in 2010 a lansat "Mr. Saxobeat", care a ajuns cel mai difuzat pe radiourile romanesti in noiembrie anul trecut. Ieri a fost prezenta la Milano in piazza Duomo, la concertul electoral pro-Moratti si a devenit fara voia ei vedea serii. Dupa ea ar fi urmat sa cante Gigi D'Alessio, dar in ultimul moment acesta a anulat concertul, anunta Click.

Ce sani frumosi are Kayden Kross! Crezi ca sunt naturali? Kayden Kross si James Duval au luat pranzul in natura, la bustul gol. Atat el, cat si ea, dezvaluindu-si astfel sanii perfecti. James nu se poate considera extrem de norocos, deoarece relatia lui cu sanii lui Kayden s-a oprit pe platourile de filmare ale peliculei "The Critic". Trecand peste acest aspect, blonda a facut senzatie, deoarece ar putea foarte usor sa candideze la titlul de "Femeia cu sanii perfecti". Totusi, crezi ca actrita Kayden Kross are sanii naturali sau o avea silicoane, informeaza Libertatea.

Ude si sexy! Cheeky Girls au sucit mintile barbatilor! Vezi un dans provocator! Dansul in ploaie a fost specialitatea casei la editia din aceasta seara a show-ului "Dansez pentru tine!". Gemenele Gabriela si Monica au dansat provocator si au aprins imaginatia privitorilor. Imbracate in piele si cu tinute mai mult decat sexy, fetele de la Cheeky Girls s-au descurcat de minune la dansul in ploaie. "Vremea" ca in Anglia le-a priit brunetelor care s-au dezlantuit in ringul de dans. Miscarile provocatoare si picaturile de ploaie pe trupurile incandescente au creat un tablou desprins din filme erotice. Asa a aratat show-ul propus de cele doua brunete extrem de apetisante, scrie Cancan.