Sexy-gravida Simona Sensual! Uite cum se plimba cu sanii la vedere, pe bicicleta, in parc. Simona Sensual a iesit la plimbare cu bicicleta in parc imbracata extrem de sexy. Blonda avea o bustiera foarte decoltata si o pereche de pantaloni mulati cu care a atras toate privirile. Cu toate ca este insarcinata, Simona se plimba linistita cu bicileta si marturiseste ca vrea sa fie o mamica sexy. "E cel mai bine cu bicicleta si foarte eco. O sa fiu o mamica sexy, logic. Nu am pofta de mancare, mananc foarte rar. Am pofta de altceva, nu de mancare. Taticul e foarte bine. Nu e alaturi de mine momentan. Imi e dor de el, o sa plec eu in Dubai", a declarat Simona Sensual pentru Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Iri si Lorry, sex la subsol, langa dus. Georgeta Calin, cu numele de scena Lorry, a fost, la mijlocul anilor '90, cea mai cunoscuta stripteuza din Bucuresti. Dar, in spatele faimei se ascundea o drama greu de imaginat: Lorry era tratata doar ca un obiect sexual si "pasata" de patronul clubului Sexy Club de la un client la altul. Printre ei, si Irinel Columbeanu. Conform declaratiilor date de Lorry la Politie, in 1995, dupa ce a scapat din cosmarul numit Sexy Club, stripteuza a fost obligata de Constantin Constantin, patronul localului, sa se culce cu circa 20 clienti, oameni de afaceri sau cu functii inalte in acea perioada. Majoritatea plateau intre 150 si 400 de dolari pentru o partida de sex, dar erau si cativa "prieteni ai patronului" care beneficiau gratis de serviciile sexuale ale dansatoarei, anunta Click.

Roxana Ciuhulescu: "Marimea si grosimea conteaza, dar cel mai important este sa stii ce sa faci cu ea". Prezentatoarea emisiunii "Pro Motor", Roxana Ciuhulescu, este protagonista editiei din iunie a revistei FHM. Vedeta TV a pozat sexy, in lenjerie intima, si a demonstrat ca are sex-appel. Roxana a recunoscut in paginile revistei ca in copilarie a fost complexata de inaltimea sa, insa acum se mandreste cu ea. "Oamenii sunt ca degetele unei maini, iar eu sunt ca ala din mijloc, cel mai inalt, dar imi e rusine sa vi-l arat", a declarat prezentatoarea, precizand ca este de parere ca "si marimea si grosimea conteaza, dar cel mai important este sa stii ce sa faci cu ea". La ce s-a referit, doar ea stie, noi nu putem decat sa presupunem, informeaza Libertatea.

Mariana Moculescu: "M-a terminat filmuletul cu sexul oral! Am cazut la pat! Mi-e rusine sa merg pe strada". Mariana Moculescu a intrat in depresie in urma publicarii filmuletului in care se presupune ca apare facand sex oral unui barbat. Ea este bolnava la pat, ia pastile si marturiseste ca ii e rusine sa iasa pe strada. "Nu am plecat de tot la Cristi, este temporar. M-am simtit foarte rau. M-a terminat filmuletul cu sexul oral. Am cazut la pat, iau medicamente. Asta este viata, ce sa fac daca mama m-a facut cu mir in frunte. Am trecut pe acasa si l-am simtit pe Horia ca e jos, la pamant, ii pare rau ca s-a intamplat asta. Se gandeste de ce mama copilului lui a ajuns sa faca sex oral unora. Mi-e rusine sa merg pe strada. Mi-e rusine de mor. Merg din depresie in depresie. Ma urasc pe mine insami. E groaznic sa ajungi sa fii propriul tau dusman", a declarat Mariana Moculescu, scrie Cancan.

Marculescu: "Am poftit la sanii Mirelei, dar avea un iubit diliu". Inalta, zvelta si cu un bust natural apetisant, Mirela Zeta, de la "Mondenii" (Prima TV), si-a dorit, la 17 ani, sa devina vedeta. Costin Marculescu a remarcat-o la agentia lui de fotomodele si, pe loc, s-a indragostit. Numai ca Mirela avea pe atunci un iubit gelos, care ii facea viata un calvar. "Ma indragostisem lulea de Mirela Zeta. Era buna rau. Am incercat s-o cuceresc, dar ea avea un iubit diliu, care o teroriza. O urmarea la orice pas, o stresa cu telefoane si cu mesaje, o mai si altoia. I-am dat si eu mesaje tipului sa se potoleasca, pentru ca altfel are de-a face cu mine. Dar omul era nebun. A fost imposibil sa am o relatie cu ea!", ne-a marturisit actorul, care, la vremea aceea, avea 30 de ani, iar Mirela, doar 17, anunta Click.

C.R.B.L: "Cine nu face sex oral sa stea acasa". Eduard Andreianu a vorbit "fara perdea" despre despre sex, relatii si diferite tipuri de sms-uri, intr-un interviu acordat editiei din iunie a revistei "Playboy". C.R.B.L. crede ca un barbat nu poate sta langa o femeie, pe termen lung, daca aceasta refuza sexul oral. Mai mult, el le recomanda fetelor care evita aceasta procedura sa compenseze prin practici deosebite ale actului sexual, in sine, informeaza Libertatea.

Uite ce provocator s-a imbracat Corina pentru copiii din Suceava!Si-a aratat fundul cand s-a intins pe scena! Corina a cantat de Ziua Copilului intr-un mall din Suceava. Artista nu si-a adaptat show-ul pentru publicul de varsta frageda, iar reprezentatia data pe scena, in vazul micutilor poate fi catalogata ca una indecenta. Corina a purtat o rochie provocatoare, scurta, si o pereche de pantofi cu toc foarte inalt. La un moment dat, cuprinsa de febra dansului si mult prea entuziasta, cantareata s-a intins pe scena si a ridicat si un picior, lasandu-si lenjeria intima la vedere, scrie Cancan.

Pescariu: "Cruduta nu suporta prezervativul". Daniela Crudu nu este nici pe departe adepta sexului protejat. Asistentei lui Dan Capatos ii place, se pare, sa traiasca periculos si nu suporta prezervativul. Cel putin asa umbla vorba printre modele, colegele de prezentari ale Crudutei, care, nu de putine ori, prin culise au discutat despre obiceiurile ei sexuale. Stilistul Adrian Pescariu, unul dintre prietenii cei mai buni si confidentul vedetei tv, a confirmat si el pentu Click! aceste zvonuri. "Glumeam si noi la o prezentare pe care am avut-o zilele trecute in clubul The Bank din Constanta. Fetele mai ales barfeau pe seama Danielei ca ii place sa o faca fara prezervativ. In fond, si la urma-urmei, e treaba ei ce face in pat", ne-a spus acesta, anunta Click.