Pepe nu s-a multumit doar cu merele Crudei! Obsedat de sani mari. De cand s-a despartit de Oana Zavoranu, Pepe da iama printre femei, fiind pur si simplu innebunit dupa sanii acestora. Latino-loverul nu rateaza nicio ocazie cand este vorba de pipait sau atins o pereche de sani bine facuti, cum a fost cazul Danielei Crudu, insa cantaretul nu s-a oprit doar la asistenta lui Dan Capatos. Revista Ciao! a publicat in exclusivitate, in cel mai recent numar, fotografii cu Pepe si Cruduta in timpul unui show erotic petrecut pe "Vaporul iubirii", o emisiune care va fi difuzata de Antena 1. "Carnea" de pe vapor i-a facut lui Pepe cu ochiul, iar cantaretul nu a stat cu mainile in san. Ci le-a pus pe sanii Crudutei, strangandu-l in palma pe cel drept, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana: Ma mentin prin sex! Imi place mult s-o fac in cada! Blodina recunoaste fara nicio problema ca isi mentine silueta prin sex. "Ma ajuta iubitul meu sa ma mentin, ca eu nu merg la sala, nu fac nimic. Fac sporturi extreme noaptea, in dormitor. Cel mai mult imi place in cada! E un pic incomod dar e mai romantic asa, in spuma", povesteste Sanzi celor de la Focus Monden. Desi in trecut a inselat si a fost inselata, Buruiana marturiseste ca in relatia actuala are ochi doar pentru iubitul ei. "Acum nici nu vad barbatii din jurul meu, nu ma mai intereseaza niciunul", a spus ea, anunta Click.

Dana Rogoz, chiar nu vrei sa-ti pui silicoane? Prezenta la nunta prietenei sale, Andreea Patrascu, Dana Rogoz, a fost o aparitie care a atras privirile barbatilor de la eveniment. Cu toate ca arata foarte bine, Dana are un plus pentru faptul ca a ales sa-si mascheze cu o rochie larga faptul ca nu este prea dotata la capitolul sani. Pentru a avea un trup aproape perfect, poate ca n-ar fi o idee rea ca Dana sa-si faca un implant cu silicon, informeaza Libertatea.

Anna Lesko s-a destrabalat la Zimnicea. Agitatie mare sambata la Zimnicea. Sute de localnici, dar si bulgari, care au traversat Dunarea cu bacul, au tinut sa fie prezenti la redeschiderea unei discoteci in aer liber, situata chiar pe malul apei. In spatele evenimentului a fost patronul Astrei, Ioan Niculae, iar invitata speciala, Anna Lesko, a fost protagonista unui show incendiar. Moldoveanca le-a demonstrat tuturor celor prezenti ca are in continuare un corp perfect, chiar daca a ajuns la 32 de ani. Ca la fiecare spectacol al ei, Anna si-a expus generos formele, spre deliciul barbatilor prezenti, scrie Cancan.

Oana Roman, ce decolteu larg ti-ai tras! Oana Roman face furori in trafic cu decolteul sau foarte generos! Dacat tot a venit caldura, Oana a trecut la rochii foarte lejere si isi lasa la vedere sanii voluptuosi si formele rubiconde. Oana Roman nu-si face probleme ca, in ultima vreme, a luat cateva kilograme in plus. Fiica fostului premier Petre Roman dovedeste ca nu are inhibitii si, pe caldura asta, a trecut la tinute foarte lejere, care ii lasa la vedere dotarile impresionante de la Mama Natura. Zilele trecute, Oana a fost surprinsa la volan intr-o rochie vaporoasa de vara, din matase, cu un decolteu foarte generos ce-i lasa la vedere bustul voluptuos. Astfel, multi dintre soferii din trafic au intors capetele atrasi ca un magnet de sanii ei, anunta Click.

Cata celulita au marile vedete internationale! "De celulita nu scapa nimeni" isi spun de cele mai multe ori femeile, frecandu-si mainile bucuroase atunci cand vad ca pana si vedetele care produc milioane de euro pe an au parte de neplacutele riduri. Printre starurile care si-au aratat, cu voie sau fara voie, celulita se numara si Britney Spears, Hayden Panettiere, Katty Perry, Miley Cyrus, Monica Belucci, Sharon Stone sau Uma Thurman, informeaza Libertatea.

Radu Mazare a venit in club cu o blonda, dar s-a distrat cu patru negrese! Cel mai excentric primar din Romania a venit la distractie insotit de o blonda superba, dar s-a simtit mai bine in compania a patru negrese, numai una si una. Manechinul Agnes Matoko, Desiree Malonga, Erika, fosta iubita a fotbalistului Ousmane N'doye si Maria Theresa au participat la o prezentare de moda intitulata sugestiv "Chocolate night party". Manechinele au urcat pe podium alaturi de alte patru frumuseti locale, blonde, care au fost vopsite, pentru a fi in ton cu tematica petrecerii. La finalul defilarii, manechinele de culoare au fost invitate de Radu Mazare la masa lui, pentru a ciocni un pahar cu sampanie, scrie Cancan.

Andreea Marin: "Am copilarit mancand parizer". "Zana" isi aduce aminte cu drag de perioada cand era copil. "Am crescut cu cheia de gat. Am mancat parizer si mi-am rupt dintii in biscuitii populari, din care se facea un salam de biscuiti extraordinar. Salamul de biscuiti mi-a ramas in minte, si acum il mai mancam acasa. La fel si parizerul. Am avut o copilarie minunata, pana la un moment dat. Nu regret nimic", a povestit vedeta la emisiunea "Generatia cu cheia de gat". Andreea a trecut si prin momente foarte grele - mama ei i-a murit in brate, in urma unui accident de masina, si de atunci lucrurile nu au mai fost la fel, anunta Click.