Marica catre Vandici: "Hai, betivo care esti! Si acum, da-i cu bere". Fotbalistul nationalei si iubita lui, vedeta Antenei 2 Ilinca Vandici, au petrecut inedit in Mexic. Pentru ca au avut proasta inspiratie sa aleaga o luna rece pentru vacanta lor, cei doi au facut fata temperaturilor scazute udandu-si micile petreceri cu multe shot-uri de tequila stinse cu bere din plin. Din "recuzita" nu au lipsit celebrele sombrero, paturile lucrate manual si acordurile chitarei unui mariachi. Ciprian si Ilinca si-au stabilit cartierul general intr-o carciuma traditionala unde se servea din greu tequila. Shot dupa shot, asezonat cu sare si lamaie si stins obligatoriu cu bere mexicana, privirile au inceput sa li se incetoseze si buna dispozitie s-a instalat rapid. "Ce bei acolo?", o intreba Marica smechereste pe iubita lui. "Apa plata cu lamaie", raspundea sugubeata Ilinca scufundand inca un pahar de tequila. Incinsa de alcool, Ilinca a executat un dans pentru iubitul ei, care o indemna sa ramana pe ring, in ciuda faptului ca picioarele i se cam impleticeau. Pus pe distractie, Marica o tot imbia sa bea: "Hai, betivo care esti! Si acum, da-i cu bere". Integral in Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana, goala pusca la TV. Sanziana Buruiana a fost surprinsa de echipa de la Plasa de Stele, care au incuiat-o intr-o baie cu o masina de spalat defecta, pentru a carei reparare a fost nevoie de prezenta a doi barbati "fermecatori". Farsa pe care a trait-o Sanziana a fost realizata cu ajutorul unui complice care a convins-o pe aceasta sa mearga la o sedinta foto desfasurata intr-o vila. La finalul sesiunii foto, blonda a plecat la dus, pentru a-si indeparta vopseaua de pe piele. Echipa de la Plasa de Stele a incuiat-o pe Sanzi in baie si a disparut din locatia unde s-a desfasurat sedinta foto. Integral in Click.

Sexy-braileanca isi face sani cu piele de pe fund. Ajunsa in stare grava la spital din pricina unui tatuaj suprainfectat, "Sexy-braileanca" urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale complicate de transplant. Doctorii ii vor taia piele de pe fund si i-o vor pune pe sanul drept. Florina Mihaila, alias Sexy-braileanca, s-a jucat cu sanii si s-a ars. Starleta porno a fost in mare pericol, in urma cu cateva zile, din cauza unei infectii puternice. Florina ne-a marturisit ca a vrut sa-si retuseze tatuajul de pe sanul drept, insa a facut o complicatie care a dus-o de urgenta la spital. Consultata de un specialist in chirurgie plastica si reparatorie, "Sexy-braileanca" a aflat cu stupoare ca trebuie sa fie operata cat mai rapid, interventia urmand sa aiba loc in cursul zilei de azi. "M-am speriat rau cand am vazut in ce hal imi arata sanul, asa ca m-am dus de urgenta la doctor. Mi-a spus ca am o infectie, am facut tratament si s-a rezolvat. Acum va trebui sa repar locul cu pricina, asa ca astazi am programare la un doctor estetician, care imi va face o grefa de piele", a declarat Florina Mihaila, citata de Cancan.

Bianca, doar silicoanele au ramas de tine. Bianca Dragusanu slabeste pe zi ce trece. Nu ca ar fi bolnava, ci pentru ca mananca exact cat o vrabiuta. Fixatia ei pentru o talie trasa prin inel a transformat-o intr-o femeie careia i se pot lesne numara coastele. Sambata, ea s-a pozat, la Mamaia, in costum de baie. Nu se da batuta si sustine ca va continua lupta cu kilogramele. Bianca este foarte atenta la ce mananca si face masaj anticelulitic din doua in doua zile, si asta pana in ora 16.00, nu consuma alcool, iar pe dulciuri nici ca pune gura. Astfel ca, in aproximativ sapte saptamani, roscata a slabit 10 kilograme. Mai mult, fosta iubita a designerului Catalin Botezatu sustine ca nici haine nu-si mai gaseste pe masura, astfel ca le modifica chiar si pe cele de marimea XS, scrie Click.

Oana Lis, o mireasa excentrica: "Vreau sa intru fara chiloti in biserica". Dupa ce a aflat ca noua doamna Dragulescu a intrat desculta in biserica la propria cununie religioasa, Oana Lis vrea si ea sa se simta libera atunci cand va spune "DA" in fata lui Dumnezeu. Sotia lui Viorel Lis vrea sa nu poarte chiloti la cununia religioasa. "Eu vreau sa intru fara chiloti in biserica. Vreau sa fiu si mai libera decat Corina (n.r. Dragulescu)", a declarat Oana Lis, citata de Cancan.

Iubita lui Bote e grasa si plina de celulita. Valeria Marini (43 de ani), noua iubita a lui Catalin Botezatu, e facuta varza in ziarele din Italia, care scriu despre ea ca e grasa si plina de celulita. Dupa ce, pe 14 mai, si-a serbat ziua de nastere la Cannes, Valeria Marini a plecat in vacanta in Formentera - o insula din Baleare - insotita de o prietena. Acolo, paparazzii italieni au fotografiat- o pe Valeria la plaja, intr-un costum minuscul, cu slip tanga, care lasa sa se vada ca are cateva kilograme bune in plus, iar fundul si coapsele sunt "ciuruite" de celulita. Jurnalistii au taxat-o imediat pe diva blonda: "Valeria Marini: un tanga di cellulite", au scris ei. In traducere, asta ar suna cam asa: "Valeria Marini, tanga cu celulita", scrie Libertatea.

Uite pe ce pune Madalin Ionescu mana. Cristina Siscanu a socat saptamana trecuta la un eveniment monden, cand si-a facut aparitia intr-o rochie cu un decolteu obraznic. Tinuta, din dantela transparenta, i-a lasat la vedere bustul generos de care se bucura numai sotul ei, Madalin Ionescu. Mai sexy ca niciodata, Cristina se pregateste sa imbrace, duminica, rochia de mireasa. Madalin Ionescu se poate considera un barbat norocos! Sotia sa, Cristina Siscanu, este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton si face furori oriunde merge. Joi seara, cei doi si-au facut aparitia la evenimentul Catincai Roman, care s-a relansat in moda dupa o absenta de sapte ani. Cand Madalin si Cristina au pasit pe covorul rosu, toata"audienta" a ramas cu gura cascata! Siscanu a purtat o rochie transparenta in zona bustului, care a oferit o priveliste extrem de ampla in decolteu, unde insa Madalin Ionescu are acces nu numai cu privirea. Integral in Click.

Kamara, excitat de o blonda fierbinte. A fugarit-o toata noaptea prin club. Cantaretul de culoare Kamara a fost amfitrionul unei prezentari de moda intr-un club select din Mamaia, unde a intretinut atmosfera pana in zori. El a ochit-o pe Oana Spiridonescu, unul dintre fotomodelele din show, si nu s-a mai dezlipit de ea pana dimineata. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre, dar asta nu i-a deranjat catusi de putin. Kamara este recunoscut in showbizul romanesc ca un tip care nu rezista in relatii de foarte lunga durata. Si este de inteles, avand in vedere ca este plecat foarte mult in concerte si inconjurat mereu de femei frumoase. Asta s-a intamplat si vineri noapte, cand artistul a fost MC in Crema Summer Club din Mamaia, unde a avut loc o prezentare de moda inedita. Pe podium au urcat patru manechine de culoare, printre care Agnes Matoko si Desiree Malonga Parfait, de la "Trasniti in NATO", si alte patru blonde, vopsite, pentru a fi in ton cu tematica evenimentului. Curios sau nu, Kamara nu a ochit nicio frumusete de abanos, ci pe una dintre blonde, pe care a atacat-o imediat dupa terminarea defilarii. Integral in Cancan.