Tolea a vrut sa o violeze pe Magda Ciumac! A intrat peste ea in casa si a fortat-o sa faca sex! Fostul sportiv a mers acasa la Magda Ciumac, in Timisoara, au stat de vorba, iar la un moment dat a vrut sa faca sex cu ea. Tanara are si o inregistrare, despre care spune ca este dovada ca Tolea a vrut sa o forteze sa faca dragoste. "A intrat in bucatarie. Statea sprijinit pe frigider, l-a deschis, a luat un energizant si o apa plata. A zis ca ar vrea sa manance ceva dar ii era teama ca o sa il otravesc. M-a luat in brate si mi-a spus ca ma iubeste. De vreo trei ori a incercat sa ma duca in cealalta camera. Voia sa facem dragoste cu forta", a declarat Magda, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Mitea cu doua la piscina, Tonciu la munca. Cand iubita nu-i acasa, Mitea fuge la piscina! Fotbalistul a fost surprins, ieri, distrandu-se de mama focului cu niste prieteni la plaja. Doua fete din gasca i-au facut ochi dulci si s-au uns cu ulei de protectie solara chiar in fata lui. Caldura l-a scos, ieri, din casa pe fotbalistul Nicolae Mitea. In timp ce iubita lui era plecata si semna un contract important cu Pro TV-ul, Nicky si-a pus coada pe spinare si a evadat cu prietenii la o piscina din cartierul Floreasca. In gasca s-au nimerit ca din intamplare si doua domnisoare focoase, care au ignorat total faptul ca Nicky are o iubita oficiala acasa, pe Andreea Tonciu. Ele si-au pus sezlongurile langa fotbalist si au inceput sa se unga cu ulei chiar in fata acestuia, anunta Click.

Iata cum arata Demi Moore la 49 de ani! Actrita Demi Moore este considerata drept una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, reusind de-a lungul timpului sa-si ascunda varsta foarte bine, in spatele unui corp superb. Vedeta in varsta de 49 de ani a uimit pe toata lumea la un eveniment monden organizat in scop caritabil in New York, cu silueta ei silfida, vizibil "usurata" cu cateva kilograme. Presa a scris ca inca de cand a implinit 46 de ani, actrita a apelat la numeroase operatii estetice, in valoare de peste 300.000 de dolari, care sa o ajute sa arate cel putin la fel de tanara ca partenerul ei, Ashton Kutcher, mai tanar cu 15 ani decat ea, informeaza Libertatea.

Scandal intre Mariana Moculescu si Cristi: "Eu nu beau, nu fumez, nu ma duc la curve" / "El nu lucreaza de ani de zile, sta pe net si agata curve". Cristi Marin nu mai vrea sa auda de Mariana Moculescu si a sfintit casa in care locuieste si a petrecut alaturi de fosta lui iubita. Cristi spune ca el este un barbat pe care ar trebui sa il doreasca orice femeie pentru ca nu are vicii si este baiat de casa. "Nu mai vreau sa ma impac niciodata cu Mariana. Vreau sa sfintesc apartamentul in care stau sa iasa toate duhurile rele din el pentru ca aici a fost Mariana bolnava si m-a imbolnavit si pe mine. Eu nu beau, nu fumez, nu ma duc la curve. Ea nu e decat un obiect sexual pentru mine.", a spus Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, scrie Cancan.

Diana Guresoaie, in chiloti pe bulevard! Fosta iubita a lui Cristi Tanase dovedeste ca nu are inhibitii! Miercuri seara, ea si-a luat lenjeria intima din dulap si a defilat in chiloti negri transparenti in buricul Bucurestiului, mai precis pe B-dul Decebal. Alte manechine din showbiz, precum Simona Trasca, Andreea Tivadar, Cristina Roman sau Andreea Necula i-au urmat exemplul. Nonconformista prezentare a avut loc la cafeneaua Lolly Pop. Fetele au iesit din localul de fite imbracate doar in lenjerie, au traversat in tromba Bulevardul, moment in care tot traficul a paralizat, iar soferii au ramas cu gura cascata, anunta Click.

Annes: "Prima data am fost sarutata la 17 ani". Cantareata Ana Constantin, cunoscuta cu numele de scena Annes, a simtit prima data fiorii dragostei la 17 ani. Invitata in emisiunea "Distractia pe vremea mea", care va fi difuzata sambata, la Antena 2, artista a dezvaluit ca prima data a fost sarutata de un mascul care semana cu Antonio Banderas, iar experienta a fost senzationala. 'La 17 ani am avut parte de primul sarut. Era un baiat foarte dragut, student la arhitectura, semana cu Antonio Banderas. Am fost insa oarecum dezamagita de el, pentru ca vorbea foarte mult, si numai despre el. Era atat de dragut, dar cam narcisist'', a spus artista, informeaza Libertatea.

Trupa Class s-a reunit! Uite cine va face parte din formatie. Trupa Class se relanseaza dupa 2 ani si jumatate in care nu au mai aparut in vizorul publicului. Vlad, Mihaela si Florin au venit la Happy Hour cu o piesa noua. Cei 3 vor sa mearga din nou in turnee si sa fie aproape de publicul lor. "Ne-am relaxat o perioada, ne era greu sa mergem din nou la emisiuni, in turnee, concerte. Piesa se numeste 'Pictorul sufletului meu'. Versurile si muzica sunt facute de mine in mare parte" a spus Mihaela, scrie Cancan.

Dj Harra: "Mai lucrez doi ani in sanii goi, ca sa-mi iau casa". Dana Neacsu, alias "Dj Harra", este hotarata sa renunte la meseria care i-a adus faima si bani. Telul ei este sa-si achizitioneze un apartament in valoare de 110.000 de euro, sa-si intemeieze o familie si sa se faca fata de casa. "Am 28 de ani si probabil mai mixez fara sutien inca vreo doi ani. Mi-am gasit un apartament langa Zoo Baneasa si il voi cumpara, costa 110.000 de euro. Daca renunt la cluburi, probabil voi reveni la meseria mea de baza, aceea de avocat", ne-a declarat Dj Harra, care castiga si 500 de euro pe noapte, in club. Bruneta a mai marturisit ca nu are timp nici macar sa-si faca un iubit, anunta Click.