Varciule, te mananca rau? L-am prins si vi-l prezentam pe Liviu Varciu intr-o ipostaza demna de cascadorii rasului. Actorul a uitat ca se afla pe strada, cu paparazzii pe urmele lui si, probabil chinuit de mancarimi pacatoase, s-a scarpinat cu indarjire intre picioare. Ba mai mult, Varciu pare ca-si strange bine "comoara" in mana, de parca ar vrea sa se asigure ca e la locul ei. Sau, cine stie, gestul lui Liviu era probabil o invitatie pentru vreo admiratoare, care-l masura din priviri, din cap, pana-n picioare, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Adrian Cristea s-a saturat de Bianca Dragusanu?! A calcat stramb cu o bruneta. Dragostea fotbalistului pentru asistenta lui Capatos incepe sa-si piarda din... intensitate. Dupa ce i-a indurat nenumarate - fite, nazuri si ofense cu carul - Cristea a decis, se pare, sa nu-si mai piarda timpul stand dupa ea. In consecinta, vineri seara, el a trait momente extrem de fierbinti cu o bruneta misterioasa, cu care nu a ezitat sa se sarute pasional in public. Adrian Cristea nu pierde timpul. Desi parea ca relatia cu Bianca a reintrat pe fagasul normal dupa ce roscata l-a barfit cu o amica folosind cei mai mojici termeni la adresa lui, fotbalistul si-a petrecut noaptea de vineri spre duminica cu alta femeie. Cristea a iesit la club alaturi de o bruneta si, peste noapte, cei doi au dat frau liber pornirilor. S-au sarutat prelung, s-au imbratisat pasional si, cu muzica bubuind agresiv in boxe, au dansat unduios, cu trupurile lipite, si s-au sorbit din priviri. Ea radea la glumele lui, el profita de orice ocazie sa o stranga si mai puternic in brate. Si tot asa pana aproape de patru dimineata. Indragostiti pana in varful urechilor, cei doi abia s-au dat dusi din club, fara insa a planui sa incheie noaptea. Intehral in Cancan.

Pamela: "Mai bine port testicule la gat, decat hainele lui Sensual". Scandal monstru intre Simona Sensual si Pamela de Romania, dupa o prezentare de moda care a avut loc vineri, intr-un club din Capitala. "Sensual se crede designer, dar ea a luat haine din Obor si le-a taiat eticheta. Mai bine port testicule de taur la gat decat hainele lui Sensual. Macar alea sunt originale", ne-a declarat blonda. Nici Simona nu se lasa mai prejos si se declara total nemultumita de prestatia Pamelei ca manechin: "Ce pretentii sa am de la fetele astea, care defileaza pentru 1 milion?", scrie Click.

Adelina Pestritu: "Pe langa faptul ca sunt frumoasa si prezentatoare, mai sunt si poeta". Bruneta de la Kanal D vrea sa le dea peste nas tututor invidiosilor care spun ca nu este decat un chip frumos si recita poezii in deschiderea emisiunii "D-Paparazzi". "Buna seara, buna seara, a venit prezentatoarea/ Imbracata ca o muza si cu mii secrete-n buza./ Se numeste Adelina, tocmai ce-a luat si cina./ Deci, in forta va arata lumea cea mondena, toata", a recitat Adelina, cu zambetul pe buze. "Na, sa moara de invidie toate frumoasele patriei ca eu, pe langa faptul ca sunt si frumoasa si prezentatoare, mai sunt si poeta", a declarat Adelina, potrivit Cancan.

Inna si-a aratat sanii intr-un bar de gay din Londra. Inna devine tot mai indragita peste hotare. Cantareata romanca a sustinut un adevarat show intr-un bar din Londra, local preferat indeosebi de persoanele gay. Inna a purtat o costumatie extrem de sexy, compusa dintr-o pereche de pantaloni foarte scurti si o bluza cu paiete, destul de larga care i-a creat si ceva necazuri. In timpul dansului, tricoul i s-a ridicat suficient de mult pentru ca cei prezenti sa poata vedea sanii cantaretei, scrie Libertatea.

Cruduto, nu-ti mai plac barbatii? Asistenta "pacatoasa" se pupa cu fetele prin cluburi. Daniela Crudu s-a distrat prin cluburi pupandu-se cu o prietena blonda. Cele doua fete au dansat tinandu-se de mana si au refuzat orice tentativa de agatat ale barbatilor mai curajosi. Daniela nu s-a sfiit sa o pupe pe amica ei direct pe buze sau sa o tina strans in brate in timpul unor dansuri mai senzuale. Blonda a fost atat de emotionata de atingerea buzelor Danielei incat in clipa sarutului a inchis ochii, pierduta in moment, scrie Cancan.