Show porno cu Daniela Crudu si Natasha! Uite cum s-au pipait pe sani si pe fund! Asistenta TV a mimat o partida de sex oral! Natasha a fost invitata special pentru a o face pe Daniela Crudu sa se simta ca o adevarata sarbatorita. Cand bruneta a implinit 22 de ani, o tanara blonda si voluptoasa a dansat pentru ea. S-a dezbracat si s-a mangaiat pentru Cruduta. S-a apropiat de asistenta care statea confortabil pe scaun in mijlocul studioului si a indemnat-o sa o atinga. Cele doua tinere s-au pipait si au fost la un pas sa se sarute. La un moment dat, Cruduta i-a pus mana intre picioare brunetei, ba chiar a mimat si o partida de sex oral, pozitionandu-si capul in zona intima a dansatoarei, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Roxana Nemes: "Radu Groza nu ma lasa sa-mi pun silicoane". Iubitul ei, impresarul Radu Groza, era sa lesine cand a auzit ca solista Roxana Nemes intentioneaza sa-si mareasca sanii, mai ales ca Mama Natura n-a fost deloc zgarcita, in cazul ei. "Radu nu ma lasa sa-mi pun silicoane, zice ca sunt frumoasa si asa. El este multumit de cum arat si n-ar schimba nimic la mine", ne-a declarat Roxana Nemes, fosta Fata de la pagina 3 din Click! Artista e foarte mandra de silueta ei, pe care a obtinut-o cu sacrificii "Fac sport si merg la salon si, evident, tin dieta. Am slabit 13-14 kg, acum am o greutate de 57 kg", a adaugat iubita lui Groza, anunta Click.

Ce sani lasati are Lady Gaga! Desi are numai 25 de ani, corpul excentricei Lady Gaga a inceput sa dea semne de... imbatranire. Nonconformista cum o stim, interpreta a plecat de la un hotel din Paris fara a purta sutien. Privelistea nu a fost prea incantatoare din moment ce sanii lui Lady Gaga sunt prea lasati pentru varsta ei. Sa fie doar o intamplare nefericita, un unghi care nu o avantajeaza? In fotografiile de saptamana trecuta in care Gaga si-a expus sanii in toata splendoarea lor nu aratau chiar atat de rau, informeaza Libertatea.

Ilinca Vandici a pozat sexy pentru Marica! Uite ce buna e doar in chiloti tanga si sutien. Frumoasa Ilinca Vandici a surprins pe toata lumea aparand doar in lenjerie intima in fotografiile din vacanta. Vedeta a lasat inhibitiile in Romania si s-a lasat pozata de iubitul ei, Ciprian Marica, in ipostaze extrem de atragatoare. Ilinca apare in fotografii purtand doar lenjerie intima alba si adoptand un aer seducator, foarte diferit de ipostazele virginale cu care ne-a obisnuit pana acum. Si nici nu are de ce sa se fereasca de aparatul de fotografiat! Are un corp perfect, scrie Cancan.

Rocsana Marcu si Simona Patruleasa si-au scos burticile la plimbare. Gasca micutilor VIP se mareste an de an, iar acum, in prin plan, se afla viitoarele mamici Simona Patruleasa, Rocsana Marcu si Nicoleta Luciu. Pe primele doua le-am surprins, cu burticile la plimbare. Si-a dorit cu ardoare un copil, insa barza n-a vizitat-o decat la 36 de ani. Insarcinata in luna a saptea, Simona Patruleasa a devenit excesiv de atenta cu sarcina si sufla si in iaurt: a renuntat la sofat, la tocuri, ba chiar si la hainele stramte. Asa se face ca de cand burtica e vizibila, nu o mai vedem pe strada decat in fuste lungi si largi, si in bluze XXL. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent in Parcul Herastrau, alaturi de sotul ei, Sabin Ivanof. Viitorul tatic a facut risipa de gesturi tandre si si-a tinut partenera de mana chiar si atunci cand stateau pe banca, anunta Click.

Pepe: "Am iubit-o prea mult pe Oana. Ma uitam in oglinda si o vedeam pe ea". Dupa ce a fost protagonistul unui scandal monstruos, Pepe sustine ca a ingropat securea razboiului si nu mai vrea sa se mai certe cu Oana, femeia pe care recunoaste ca a iubit-o foarte mult. Pepe s-a saturat sa se mai certe cu fosta lui sotie despre care spune ca face parte din trecutul lui, nu din prezent. "Ana-Maria Prodan a incercat sa ma convinga sa port o discutie cu Oana. Eu i-am explicat ca noi doi nu mai aveam ce discuta. Am vorbit sapte ani ce era de vorbit. Eu nu atac, doar ma apar. Daca voiam sa fac rau, puteam. Nu mi-era greu sa-i iau tot, dar nu am facut-o. Mi-am sters-o complet din minte pe Oana. Nu mai vreau sa-mi amintesc decat lucrurile frumoase. Am o viata prea linistita ca sa-mi bat capul cu toate astea", a declarat Pepe, informeaza Libertatea.

Ami Teiceanu, mama fetitei lui Varciu, si-a aratat silicoanele! Uite cum arata noii sai sani! Ami Teiceanu, femeia cu care Liviu Varciu are o fetita, s-a imbracat cu costum de baie si si-a aratat noii sani. De aproape o luna, tanara si-a pus silicoane si a vrut ca toata lumea sa ii vada bustul. "Patru ani mi-a luat sa ma decid sa imi pun silicoane. Ma gandeam sa nu cumva sa nu imi para rau. Mi-era frica de operatie. Acum nu am voie sa fac plaja, sa stau la piscina, dar stau doar putin", a spus Ami la Kanal D, "Iubitul nu a fost de acord, dar am facut-o pentru mine. Nu m-as taia pentru un barbat. Nu vreau sa am sani mai mari de atat, sunt multumita", a completat ea, scrie Cancan.