Vedetele din Romania au facut sex in public! Vezi unde si-au trait fanteziile Wilmark, Deea Maxer sau Sanziana Buruiana. Bote si Bianca au facut sex in mare. Simona Sensual si Maharu in parc, iar Dudu Steel pe acoperisul unui bloc. Ei sunt doar o mica parte din vedetele mioritice care au fantezii sexuale de tot felul. Sexul in public este incitant, de aceea are din ce in ce mai multi adepti. "Atata timp cat o faci cu iubitul nu cred ca ar fi o problema", a concluzionat Sanziana Buruiana cand a fost intrebata daca ar face sex in public. Wilmark a fost mai indreznet si a enumerat mai multe locuri in care a trait placeri intense. "Am facut-o peste tot! Locuri publice! Pe acoperisul blocului, in liftul blocului, pe caminul studentesc", a spus micutul Wil. Deea si Dinu Maxer au facut sex pe autostrada, in mers si la 100 de kilometri la ora. Aceasta amintire e unica, dar totusi cei doi au facut-o publica. "In masina, pe autostrada. Aveam 100 de kilometri la ora. A fost ceva senzational", au explicat cei doi. Integral in Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Ramona, cu hainele vechi ale Monicai. Mezina familiei Gabor s-a afisat marti, la tv, cu o rochita pe care Moni nu o mai poarta de trei ani. Apar aproape zilnic pe micul ecran si la evenimente, asa ca stim, cu ochii inchisi, ce haine au in dulap. Ramona Gabor a gafat insa recent si s-a prezentat la o emisiune TV cu o rochita a Monicai, deja celebra. Garderoba scumpa a Monicai Columbeanu si dressingul ei cat o garsoniera au facut deja istorie. Haine de lux, pantofi de firma, genti care costa cat un Logan, bijuterii si ceasuri de colectie, toate au facut insa si turul televiziunilor, Moni avand viata pe tapet in ultimii cinci ani. Asadar, rochita turcoaz, pe care Ramona a purtat-o marti, la emisiunea "Acces Direct" (Antena 1), am admirat-o pe Monica inca din 2007, in timpul unei sedinte foto realizata in insula Mykonos (Grecia), pentru Fashion TV, scrie Click.

Sensuala despre filmuletul porno din parc: "Pot sa fac sex oriunde, oricand si cu cine vreau!" Filmul facut de paparazzii de la Spy au facut-o pe focoasa blonda sa-si dea drumul "la limba". Sensuala nu a parut deloc deranjata de ce a patit, ba mai mult, a apreciat tenacitatea si profesionalismul de care au dat dovada cei care au surprins-o in ipostaze indecente. "Nu s-a inventat inca barbatul care sa ma faca pe mine. Tot ce s-a intamplat atunci a fost pentru a-mi demonstra ca inca mai pot sa fac sex oriunde, oricand, in orice pozitie si cu cine vreau. Nu era zi cand a fost facuta acea filmare. Era spre seara asa. Foarte bine ca m-au prins. Voi credeti ca paparazzii de la Spy nu sunt profesionisti?", a spus Simona Sensual la Capatos, potrivit Cancan.

Adrian Enache, cu fosta sotie la ziua lui. Adrian Enache o comite din nou! Exact cand toata lumea incepea sa creada ca s-a linistit alaturi de Iuliana Marciuc, interpretul a fost surprins, recent, de ziua lui de nastere, in compania fostei sotii, Corina. Enache si-a sarbatorit, duminica, implinirea frumoasei varste de 45 de ani alaturi de cei mai buni prieteni ai sai: colegii din nationala de fotbal a artistilor. Acestia au jucat un meci in compania unei selectionate din comuna teleormaneana Botoroaga. Cand au ajuns la stadion, ei au avut parte de o mare surpriza: in tribune, in locul Iulianei Marciuc, se afla fosta sotie a lui Enache, Corina, dar si fiica lor, Diana. Aceasta l-a aplaudat si l-a incurajat pe interpret pe tot parcursul meciului, scrie Libertatea.

Replici spumoase intre Daniel Buzdugan si Marioara Zavoranu! "Vrei sa fii cea mai bogata femeie din cimitir?"/ "Esti un mitocan!" Marioara Zavoranu a reusit sa supere pe toata lumea. In direct la "Rai da buni!" s-a luat de realizatorul de la Radio ZU, Daniel Buzdugan. In stilul caracteristic, Buzdugan a luat-o la misto pe mama Oanei Zavoranu. Marioara Zavoranu a intervenit telefonic la emisiunea de la Antena 2 pentru a raspunde unor intrebari legate de prinderea buchetului de mireasa al Cristinei Siscanu. Nu a apucat sa spuna cateva cuvinte, iar Daniel Buzdugan a intrat pe fir: "Sunteti chitroasa. Ne spuneti si noua cati bani ati dat la nunta? Nu cred ca vreti sa va casatoriti ca nu vreti sa cheltuiti bani. Aveam un prieten si mereu imi spune ca nu vrea sa ajunga cel mai bogat om din cimitir. Dumneavostra cred ca asta va doriti! Nu inteleg ce faceti cu ei!". Marioara a fost prompta si l-a certat pe Buzdu. "Esti un mitocan. Nu inteleg de ce ma faci tu pe mine chitroasa. Cu banii mei fac ce vreau!", a spus mama Oanei, dupa care a inchis telefonul, potrivit Cancan.

Asta da atitudine sexy. Inna si-a aratat pe rand sanii, fundul si pasarica. Inna traieste cea mai frumoasa perioada profesionala, ea reusind sa faca senzatie in fiecare concert la care participa. Parte din succesul brunetei este si atitudinea sexy pe care o promoveaza in ultimul timp. "Imi place sa cred ca sunt sexy si incerc sa fiu sexy, pentru ca asta este atitudinea care ma reprezinta cel mai mult", declara Inna, pentru FHM. Drept dovada, cantareata a aparut in public, in decurs de doar cateva luni, cu toate partile intime descoperite. Mai intai, solista a fost surprinsa cu pasarica la vedere in timpul concertului din clubul Queens din Paris. Integral in Libertatea.

Mihaela Borcea il vrea inapoi pe Cristi!? "Uneori as schimba ceva din trecutul meu!" Mihaela Borcea este o femeie independenta si puternica. Despartirea de boss-ul de la Dinamo a afectat-o enorm, dar a reusit sa treaca peste acest moment dificil din viata ei. Mihaela a trecut prin clipe grele si l-a iubit neconditionat pe Cristi. Din pacate drumurile celor doi s-au separat, iar, uneori, apar regretele. "La 16 ani am fost nevoita sa imi intrerup studiile pentru a avea grija de familie. Mereu inveti din greseli. La orice pas se gasesc lucruri din care poti invata. Nu stiu daca as vrea sa schimb ceva din trecutul meu. Probabil as schimba", a spus Mihaela Borcea la Acces Direct, potrivit Cancan.