Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu s-au răcorit aseară în piscină. Asistentele lui Capatos s-au udat până la piele şi au sărbătorit ziua brunetei. După mai multe pahare de alcool, cele două asistente sexy au decis că e timpul să facă o baie în piscină. Bianca şi Daniela au sărit îmbrăcate în apă şi s-au relaxat pentru câteva clipe. La emisiunea din această seară, bruneta a declarat că întâmplarea a fost ciudată. "Aseară ne-am distrat şi noi un pic. Am sărit în piscină şi am vrut să fac şi eu pluta. Eu habar nu am să înot, dar aseară am ştiut", a spus cu nonşalanţă asistenta lui Capatos. Probabil aburii alcoolului i-au luat minţile Cruduţei şi i-au permis să stea la suprafaţă, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Claudia Pavel s-a pozat fara sutien pentru admiratori. Solista Claudia Pavel este din ce in ce mai generoasa cu admiratorii ei. Dupa un pictorial recent, extrem de sexy, pentru revista FHM, solista a mai lansat pe piata cateva fotografii incendiare, menite sa-i promoveze ultima piesa: "Out of Love", compusa de Laurentiu Duta. Vedeta a pozat fara sutien, cu un san obraznic la vedere, acoperit prin partile esentiale cu cateva suvite de par. Desi nu este foarte dotata de la Mama Natura, Claudia nu se gandeste sa-si puna silicoane. Singura operatie estetica pe care a suferit-o, de nevoie, e la nas, anunta Click.

Bellucci a pozat nud la 46 de ani. Actrita Monica Bellucci, 46 de ani, a pozat goala pentru revista Elle, din Franta, dorind sa isi promoveze astfel cel mai recent film, "Textbooks d'am3re". Ea a declarat ca e mandra de formele sale, informeaza Libertatea.

Monica Tatoiu: "Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani, mama era sa lesine". Monica Tatoiu a dezvaluit ca prima oara a facut dragoste cand avea 18 ani. Femeia de afaceri a spus ca a mers si le-a spus parintilor ca si-a pierdut virginitatea, nu a vrut sa le ascunda acest lucru. "Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani. Mama era sa lesine, vreo patru luni nu a vorbit cu tata. Tata i-a reprosat ca m-a crescut imoral", a declarat Monica Tatoiu la "PoveStiri de Noapte" de la Acasa TV. "In vacanta dintre clasa a XI-a si a XII-a, am fost la mare cu o prietena. M-am intors fata mare, asa cum plecasem, dar tata ma tot batea la cap. Cum a fost? ma intreba mereu. Eu am spus ca nu am facut nimic. I-am spus o data, de doua ori, dar daca am vazut ca nu ma crede, i-am spus ca da, am facut-o, desi nu se intamplase", a mai spus ea, scrie Cancan.

Negoiţă voia sex cu Scufiţa Roşie. Trei fotomodele, martore în dosarul „prostituate de lux pentru politicieni", fac declaraţii şocante despre milionarul Robert Negoiţă, dar şi despre alţi politicieni anchetaţi în această cauză. Una spune că deputatului îi plăcea să se costumeze în „lup" şi în „scufiţa roşie" când făcea sex. Milionarul Robert Negoiţă, interpretul Adrian Enache, directorul TVR2, Răzvan Nicolescu şi deputatul Nicolae Bănicioiu sunt nume sonore care apar în dosarul „sex cu fotomodele", cercetat de DIICOT. Peste 80 de fotomodele au fost chemate în calitate de martore, iar trei dintre ele au acceptat să facă dezvăluiri pentru Click! O martoră, care doreşte să rămână anonimă, spune că Robert Negoiţă a încercat şi cu ea „o combinaţie", dar ea nu a vrut. Fata spune că ştie că milionarului îi place să se costumeze în lup din „Scufiţa Roşie", când face sex, anunta Click.

Kate Moss a pozat în sânii goi pentru Vogue UK. Kate Moss a pozat de curând pentru o nouă campanie publicitară ce va apărea în ultimul număr al renumitei reviste Vogue UK. Supermodelul a purtat haine din materiale transparente, costume de baie, dar şi unele care i-au lăsat la vedere sânii frumoşi. În proaspăta campanie, Kate Moss a jucat rolul unui Robinson Crusoe - feminin - foarte sexy, pierdut pe o insulă pustie, informeaza Libertatea.

Pepe a primit cadou de casa noua o menajera sexy, o papusa gonflabila si un motan! Pepe a primit cadou de la Maruta odata cu renovarea apartamentului o menajera sexy, care il va ajuta la curatenie. Claudia a purtat o fustita scurta, un corset cu decolteu adanc si si-a facut de lucru prin casa cu un pamatuf. Ea l-a periat pana si pe Pepe si s-a oferit sa ii faca stapanului casei un ceai de menta. Mai tarziu, Pepe a avut si musafiri. Au venit in vizita Jean de la Craiova si Oana Roman. Manelistul i-a adus in dar o papusa gonflabila. "E o gagica frumoasa, dar muta. Poti sa faci ce vrei cu ea, ea, saraca, nu zice nimic", a spus Jean la Happy Hour. De la Catalin Maruta, Pepe a primit un pisoi, care are deja un nume, Party. Prezentatorul de la PRO TV a vrut ca Pepe sa aiba propriul animalut de companie si sa nu ii mai duca dorul motanului Oanei Zavoranu, scrie Cancan.