Pamela de Romania, despre DJ Sara de la Pro FM: "Niciun barbat nu m-a facut sa ma simt atat de uda". Gasca ProFM s-a adunat sambata dupa amiaza in Herastrau, la marea bataie cu apa si a militat pentru "Legalize Joy" cu trup, suflet si 100 de pusti cu apa. In scurt timp, acestea au devenit insuficiente pentru cantitatea aruncata de participanti si George Vintila, CRBL, Madalina Vintila, Greeg, Marius Onuc, Florin Goldic si Bogdan Nicolai au trecut direct la bidoane de 5 litri si galeti. Ei nu au ratat nici macar un om din cei peste 500 adunati in parc la distractie, printre care s-au numarat si sportivii Marius Novanc, Ionut Atodiresei si Virgil Stanescu, dar nici pe Pamela de Romania - Simona Trasca si pe prietena ei, Cristina Roman (sosia Adelinei Pestritu), care au devenit tintele perfecte, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Jennifer Lopez, cu sanul la vedere in timpul unei emisiuni. Jennifer Lopez a avut parte de un eveniment mai putin placut (pentru ea) in timpul unei emisiuni difuzate de o televiziune din Germania. Super vedeta latino filma pentru emisiunea de divertisment "Wetten Dass?" (Punem pariu?) cand rochia ei vaporoasa s-a deschis un pic mai mult lasand sa se vada unul dintre sani. Desi in imaginile video momentul trece aproape neobservat, fotografii aflati pe platou au prins exact momentul in care sanul lui J-Lo se elibereaza din decolteu, anunta Click.

Andreea Tivadar, prea beata sa ajunga la baie! Invitata intr-o emisiune, manechinul Andreea Tivadar a povestit despre anii studentiei si petrecerile din vremea respectiva, udate cateodata cu destul de mult alcool. Andreea a marturisit in cadrul emisiunii "Distractia de pe vremea mea" ca prima betie a fost atat de crunta incat nu reusea sa ajunga la baie. "Eram cu un baiat pe care nu-l cunosteam foarte bine, mi-era rusine sa-i spun sa ma duca la baie, dar m-am tinut de pereti si am ajuns singura". Se pare ca raul Andreei Tivadar a fost asa de mare incat a petrecut la baie circa 40 de minute, vomitand in continuu, spre groaza iubitului care si-a inchipuit ca tanara face... altceva, informeaza Libertatea.

Daniela Crudu imbratiseaza gratis! De ceva vreme, un cuplu bine bronzat umbla prin zona cafenelelor din Piata Dorobanti cu niste catelusi in brate, la superoferta. Ciocnirea traficantilor cu Daniela Crudu era inevitabila si, cand s-a produs, a generat un fenomen rarisim. Pentru prima oara de mult timp incoace, asistenta lui Capatos a luat in brate pe cineva care nu e posesor de card! Nu e exclus, totusi, ca fata sa se fi aflat in aceeasi stare ca la ziua ei si sa fi crezut ca l-a luat in brate pe Adi Minune, care imprumutase o blana de la Fizz, scrie Cancan.

Lavinia Parva si-a spart dintii la Dansez pentru tine. S-a clasat pe locul al doilea la "Dansez pentru tine" (PRO TV), a castigat bani, faima si simpatie. Solista Lavinia Parva a pierdut insa si ceva de pret: si-a fisurat dintii din fata in timpul dansului. Posomorata, cu parul prins si cu ochelari de soare. Asa a fost surprinsa Lavinia de paparazzi, in zona Piata Romana, de parca i s-ar fi inecat toate corabiile. Solista are insa toate motivele din lume pentru a fi trista, caci zambetul ei perfect a fost serios afectat in timpul concursului "Dansez pentru tine": la o priza mai dificila, solista a cazut si si-a fisurat cativa dinti din fata. Si pentru ca in meseria ei are nevoie de zambet frumos ca de aer, Lavinia a spart pusculita si a mers zilele trecute la cabinetul doctorului Cosmin Dima din Piata Romana, cunoscut drept stomatologul vedetelor, anunta Click.

Uite ce urat se machiau vedetele in anii '90. Buze conturate cu dermatograful negru, fard de pleoape albastru, sclipici in jurul ochilor - cam asa suna machiajul hit al anilor '90. Din fericire, vedetele noastre s-au mai cizelat in timp si acum arata mult mai bine. Fetele de la Andre erau trendsetteri la sfarsitul anilor '90, avand multe fane care le copiau atat stilul vestimentar cat si machiajul. Andreei Antonescu nu ii lipsea conturul inchis al buzelor, iar ochii si-i contura adesea cu un creion negru. Colega ei de trupa era adepta rujului aprins combinat cu fard colorat, in nuante metalice, iar pe scena purta strasuri aplicate pe fata, informeaza Libertatea.

Andra si Maruta si-au scos pentru prima oara fiul in lume! Coplesiti de emotii la botez. Andra si Catalin Maruta au trait ieri cele mai intense emotii la botezul fiului lor, David Alexandru. Slujba de crestinare a bebelusului in varsta de trei luni a durat mai bine de o ora, insa micutul a fost extrem de cuminte si a scos doar cateva scancete atunci cand preotul l-a bagat in cristelnita. Sotii Maruta si-au dorit o slujba de botez discreta pentru baietelul lor, astfel ca au invitat doar nasii, familia si cativa prieteni apropiati. Andra si Catalin au ajuns la cateva minute dupa ora 15.00 si au intrat glont in biserica, pentru a-si feri "bebelul" de razele puternice ale soarelui, temperatura din termometre depasind 35 de grade Celsius, scrie Cancan.