Lady Gaga, legata si in sanii goi in revista Vogue din Japonia. In cazul in care credeati ca le-ati vazut pe toate si ca Lady Gaga nu va mai poate surprinde, ei bine, aflati ca nu este asa! Inainte de a scandaliza toate organizatiile pentru apararea animalelor aparand pe prima prima pagina a revistei "Vogue" din Japonia "imbracata" in cateva bucati de carne, Lady Gaga a realizat un pictorial si mai bizar. Aceste imagini au fost realizate de fotograful Nobuyoshi Araki pentru editia japoneza a revistei "Vogue", in anul 2009, insa au fost publicate in afara Japoniei abia acum, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Uite-o pe Paula Seling aproape dezbracata, cu sanii la vedere, in ultimul videoclip. Paul Seling si celebrul compozitor grec Dimitris Kontopoulos, supranumit "Marius Moga al Greciei", au colaborat pentru o noua piesa. Piesa "I feel free", compusa de producatorul grec Kontopoulos, cu textul Paulei Seling si al lui Radu Bucura, s-a bucurat de un videoclip filmat in Bucuresti si Paris, in luna mai. Pentru a avea cat mai mult succes, piesa va fi promovata atat in Grecia cat si pe plaiuri mioritice, anunta Cancan.

Uite cum arata Andreea Tivadar nemachiata! Modelul Andreea Tivadar nu este dependenta de make-up. Aceasta nu considera ca machiajul nu o schimba vizibil si spune ca, atunci cand nu merge la prezentari, sedinte foto sau castinguri, prefera sa-si lase tenul sa respire. "Ma machiez din liceu, dar adevaratul machiaj l-am cunoscut in faculatte. Imi place de mine mai mult naturala. Eu nu stiu sa ma machiez, insa, in general, imi dau un fond de ten, un rimel si un creion. Iubitul meu imi spune ca arat la fel si machiata si nemachiata", a spus Andreea Tivadar, marti seara, in emisiunea "Povestiri de noapte", de la Acasa TV. Totodata, vedeta a aceptat provocarea de a se demachia in fata camerelor de filmat si a-si arata adevarata fata, fara masca, informeaza Libertatea.

Incendiar! Diana Stefanescu, alias Iguana, si Mustafa Ali, sex horror! Diana Stefanescu si actorul Mustafa Ali apar in trailer-ul filmului Statue Collector in ipostaze incendiare. Cei doi au filmat o scena de sex intr-un peisaj mai mult decat sumbru. Tipete, sange si sex! Asta reiese din filmul de promovare a peliculei Statue Collector. Diana Stefanescu, alias Iguana, si actorul arab Mustafa Ali fac sex in subsolul casei unui maniac, care ii tine ostatici. Diana Stefanescu se pregateste acum sa joace in pelicula de actiune Never Let Me Go, care va iesi pe piata tot in 2012, la fel ca Statue Collector, scrie Click.

Narcisa, fosta iubita a lui Guta, si-a etalat silueta sexy la piscina! Ce zici arata bine? Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guta, a iesit la piscina pentru a-si etala noul look, dupa ce a tinut o cura de slabire, pe care intentioneaza sa o continue. Narcisa nu se gandeste sa isi refaca viata, concentrandu-si atentia asupra copilului ei. "Tin regim, nu mai mananc asa de mult, mananc salate, fac masaje. Nu pot sa zic ca arat bine, dar la anii mei sunt OK, eu asa zic. Deocamdata ma gandesc doar la copiii mei, nu ma gandesc la dragoste, pentru mine, ce sa mai fac cu dragostea, pentru ca nu mai am incredere in nimeni in ziua de azi. Las destinul sa decida ce se va intampla pe parcurs. O sa merg la Constanta, la plaja, sa ma distrez cu baietelul", a povestit Narcisa la "Drept la tinta", anunta Cancan.

Oliviei Wilde i se vede celulita si prin blugi! Simpatica actrita Olivia Wilde, pe care am vazut-o in serialul Doctor House si in pelicula Tron, nu e chiar atat de superba cum pare pe marile si micile ecrane. Olivia a fost surprinsa zilele trecute de un fotograf, iar imaginile sunt de-a dreptul dezolante. Vedeta este grasuta iar celulita i se observa si prin blugii pe care ii poarta. Actrita de 27 de ani are ochii superbi, albastri, zambetul naucitor, dar in costum de baie sigur nu arata bine. Totusi, anul trecut cand a aparut la bustul gol in FHM nu parea nici grasuta, nici cu celulita. Olivia Wilde, care a divortat recent de Tao Ruspoli a fost vazuta deseori in ultima vreme cu Justin Timberlake, dar a afirmat ca nu este decat amica solistului, informeaza Libertatea.

Star rock, mega orgii sexuale cu peste 3000 de femei. Rockerii vor fi rockeri toata viata, am putea spune, si unii dintre cei mai mari artisti ai acestui gen au chefuit mult peste limitele unui om normal. Acesta este si cazul lui Phil Varone, tobosar extraordinar care a cantat in mega trupele Saigon Kick, Skid Row si Prunella Scales. Desi aceste trupe nu mai sunt in trend astazi, Varone revine in atentia tabloidelor dupa ce a publicat imaginile pe care le-a "cules" de-a lungul vietii in timp ce facea sex cu fanele sale. Umitor este ca Phil a declarat ca s-a culcat cu peste 3000 de femei si ca i-a fost incredibil de usor sa puna mana pe ele, avand in vedere cat de faimos este, scrie Click.