Triunghiul amoros al Oanei Mares. Saruturi fierbinti cu amantul sub ochii "prietenului". Viata sentimentala a Oanei Mares a luat-o razna in ultima vreme. Inainte sa-si anunte oficial despartirea de Augustin Viziru, blonda a fost prinsa de paparazzii Ciao! si de sotul ei in apartamentul actorului Cosmin Natanticu, cel pe care s-a grabit sa-l numeasca "prietenul meu". Ulterior anuntului si-a inceput idila cu Dragos Sabareanu, iar saptamana trecuta isi facea de cap cu el, culmea!, sub ochii lui Cosmin, la o petrecere privata, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

E in divort, dar a primit vestea cea mare de la noua iubita: Dudu Steel va fi tatic. La putin timp dupa ce a anuntat ca vrea sa divorteze de sotia lui, Alexandra, pentru ca aceasta l-a inselat, fostul actor de filme porno, Dudu Steel, a primit o veste care l-a facut fericit: Mihaela, noua lui iubita, e insarcinata. Acum, cei doi planuiesc si o noua nunta. "Iubita mea mi-a facut, zilele trecute, o mare surpriza, una extrem de placuta. Mihaela mi-a zis ca a ramas insarcinata. Sper ca voi reusi sa o conving sa pastreze copilul, pentru ca ea nu e foarte hotarata in aceasta privinta. Imi doresc sa devin tatic si cred ca sunt pregatit pentru asta. Intotdeauna mi-am dorit o familie mare. Voi divorta cat de curand de Alexandra si o voi lua de sotie pe Mihaela", ne-a spus Dudu Steel. Integral in Libertatea.

Pepe a mimat o partida de sex pe la spate cu Marina Dina. Marina Dina s-a apropiat periculos de mult de Pepe in aceasta seara, in timp ce dansa. Artistul latino canta de zor, iar asistenta lui Mihai Morar s-a ridicat si a dansat. La un moment dat ea a mers langa Pepe si a inceput sa se miste lasciv. Fostul sot al Oanei Zavoranu a profitat de ocazie si a mimat o partida de sex, pe la spate, cu blonda asistenta a lui Morar. "Voi ati vrut-o", a spus Pepe imediat dupa momentul erotic cu Marina Dina, scrie Cancan.

Mariana Moculescu, aventuri de noapte cu barbati cunoscuti la terase? Asa-zisul dusman al lui Ogica, Florin Dumitrescu, a venit in fata camerelor de luat vederi si a povestit cum a intalnit-o el pe Mariana Moculescu, a sedus-o si apoi a dus-o acasa pentru a face sex. Fosta sotie a compozitorului a ramas oarecum blocata in fata relatarii tanarului. "Eu plecam de la alta terasa si cand am plecat am vazut-o pe ea cu o prietena. M-am dus la ea ca stiam ca e usor de corupt, e usor de agatat. Dupa vreo 20 de minute prietena ei a plecat si am ramas singuri. I-am spus ca fac masaje anticelulitice in timpul liber. Mariana e o femeie medie si am zis sa am o aventura cu ea. Dupa ce i-am facut un masaj de relaxare pentru vreo 20 de minute, ea s-a luat de capsugelul meu. Am citit din tabloide ca stie meserie, dar a fost asa si asa", a dezvaluit el, citat de Libertatea.

Cruduta s-a facut de ras. Credea ca "sexagenara" este un cuvant porcos. Daniela Crudu s-a facut de ras in aceasta seara la "Rai da buni". Asistenta lui Dan Capatos nu a stiut sa raspunda la intrebarile lui Mihai Morar pentru ca acesta a folosit cuvinte pe care ea nu le cunostea. Fizz a spus ca pe "Vaporul iubirii" s-a cuplat cu o octogenara, dar Cruduta nu a putut dezvolta subiectul. "Ce inseamna octogenara? Nu stiu ce inseamna acest cuvant", a explicat Daniela Crudu. Desi i s-a explicat, ea a fost pusa in dificultate si cand a venit vorba de sexagenara. "Noi am fost tinuti din scurt pe vapor", a spus Daniela, care credea ca sexagenara este un cuvant care are legatura cu sexul, scrie Cancan.

Perechi celebre care au facut sex pe plaja. Perechile celebre incing atmosfera! Unele dintre cele mai hot vedete ale momentului se dezbraca de inhibitii si isi ofera dovezi de afectiune in vazul lumii. Megan Fox & Brian Austin Green: "Acum suntem chiar mai apropiati unul de celalalt, sunt si mai indragostita de sotul meu decat eram la inceputul relatiei noastre", a continuat Fox. Acest lucru e vizibil cu ochiul liber. Integral in okmagazine.ro.