Ce sexy este Elena Gheorghe la piscina! Vezi aici ce fundulet tonifiat are. Elena Gheorghe a profitat de vremea frumoasa de afara si a iesit la piscina in Bucuresti. Cantareata a aratat un fizic de nota zece si o silueta de invidiat. Artista s-a relaxat la soare si s-a balacit in apa calda a piscinei spre incantarea celor din jur. Ea a fost surprinsa de paparazzii Ciao, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Cele mai sexy 100 de femei si-au scos sanii la plimbare. A venit vara, fetele isi expun pretioasele "bijuterii", iar cluburile mustesc de garderobe extravagante. Asa s-a intamplat miercuri seara, in cadrul evenimentului FHM "Cele mai sexy 100 de femei", desfasurat la Bonton Palace, unde zeci de frumuseti autohtone au captivat privirile barbatilor. Adina Barbu, femeia cu cele mai mari silicoane din Romania, a sucit mintile barbatilor cu sanii ei de 1 kg, care-i ieseau provocator din decolteu. Nici celelalte colege de breasla nu s-au lasat mai prejos si s-au batut in nuri: Natalia Mateut, Magda Palimariu, Ilinca Vandici, Adelina Pestritu, Raluca Lazarut, Crina Abrudan, dar si Antonia, desemnata cea mai sexy femeie din Romania, conform topului FHM, anunta Click.

Ce sani mici are fosta "bebelusa" Oana Ionita! Fosta "bebelusa" Oana Ionita nu a excelat niciodata la capitolul bust. Vedeta Prima TV nu a fost inzestrata de mama natura cu o petreche de sani mari, insa nu a fost niciodata complexata de acest lucru. Desi moda silicoanelor a invadat de mult showbiz-ul autohton, "carcotasa" nu a vrut sa intre in grupul vedetelor cu implant. Prezenta joi la petrecerea FHM, fosta dansatoare de la "Cronica Carcotasilor" si-a facut aparitia intr-o rochita scurta, albastra, cu imprimeu, care-i punea silueta perfecta pe care si-a recapatat-o la scurt timp dupa ce a devenit mamica, informeaza Libertatea.

Gina Pistol, incredibil de sexy in videoclipul lui Adrian Eftimie! Gina Pistol a filmat pentru primul videoclip in care apare si al carui protagonista este. Blonda a afisat un trup bine sculptat si o frumusete naturala cum numai ea poate oferi. Fostul Iepuras Playboy a filmat alaturi de Adrian Eftimie pentru piesa "Lonely", care va fi lansat peste cateva zile. Filmarile s-au derulat in mai multe locatii frumoase din Mamaia, Vama Veche si Olimp. Adrian, Gina si intreaga echipa au fost foarte incantati de locurile bine alese, scrie Cancan.

Tantareanu, fara bani sa termine piscinele pentru nudisti. Schimbare de planuri in familia lui Cristian Tantareanu. Miliardarul a ramas fara lichiditati si a amanat inaugurarea piscinelor din Paradisul Verde, in care a investit pana acum cinci milioane de euro. Criza nu iarta pe nimeni, nici macar pe excentricul Cristian Tantareanu. Omul de afaceri a bagat adanc mana in pusculita pentru a pune pe picioare un complex de agrement acvatic la Corbeanca, dar acum a sistat proiectul din cauza unui impas financiar. "Am investit pana acum vreo cinci milioane de euro, iar pana la finalizare cred ca mai inghite vreo doua. Nu termin anul acesta, pentru ca am ramas fara parale. Abia la anul va astept la nudisti", ne-a declarat Cristian Tantareanu, anunta Click.

Ioana Ginghina, mai sexy ca niciodata. "Am uitat sa fiu femeie in relatia cu Alexandru". Asta declara Ioana Ginghina, Fatima din telenovela "Iubire si onoare", de la Acasa TV, in urma cu cateva luni. Ce s-a intamplat intre timp? Frumoasa actrita si-a schimbat alimentatia si a inceput sa faca sport, iar acum arata mai bine ca niciodata. Alexandru Papadopol, sotul frumoasei vedete si actor, la randul sau, in "Iubire si onoare, se bucura din plin de schimbarile prin care a trecut Ioana. Si nu vorbim aici doar de cele fizice, ci si de cele privind momentele petrecute in cuplu. Inainte, Ioana se plangea ca existau lucruri pe care nu avea timp sau dispozitie sa le faca: "As fi vrut sa-mi rasfat sotul cu un masaj cand vine obosit acasa sau sa-i dansez, sa-i gatesc mancarea preferata si sa stam ore in sir de vorba, asa cum faceam la inceputurile relatiei", informeaza Libertatea.

Bianca i-a sucit mintile unui bogatas rus! Asistentele lui Capatos au facut furori in Antalya. Daniela Crudu si Bianca Dragusanu si-au facut de cap intr-o minivacanta de cinci stele, in statiunea Kemer, din Antalya, la un hotel exclusivist, unde sapte nopti de cazare intr-o camera standard costa 1.070 de euro de persoana, in regim all inclusive si transport cu avionul. Asistentele lui Capatos au avut parte de o primire somptuoasa, de la aeroport, fiind aduse cu limuzina, si de un pachet "all inclusive pegas VIP". Bianca Dragusanu a fost imediat remarcata de patronii hotelului, care, impresionati de senzualitatea ei, i-au propus sa pozeze pentru catalogul complexului. Minivacanta celor doua asistente nu a fost lipsita insa si de peripetii. Fosta iubita a lui Cristea a avut o disputa cu o rusoaica geloasa, scrie Cancan.