Mariana Rosca cu sanii la vedere in direct la Acces Direct! A purtat o rochie transparenta din creatia proprie! A trecut prin patul lui Irinel Columbeanu, apoi s-a iubit cu un libanez. A renuntat la el din cauza problemelor acestuia cu drogurile. Mariana Rosca are o afacere cu imobiliare, dar vrea sa intre si in industria modei. Blonda lui Iri a creat deja o serie de rochii destul de extravagante. Materiale aduse din Liban au ajutat-o pe Mariana sa creeze niste sinute ce lasa sa se vada aproape totul. "Am considerat intotdeauna ca daca o femeie este frumoasa trebuie sa impartaseasca asta cu toata lumea. Imi place foarte mult cum arat si nu am nicio problema sa port tinute sexy", a spus Mariana Rosca la Acces Direct, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Pamela de Romania i-a masurat barbatia lui Dudu Steel! Senzatii tari la editia de joi seara a emisiunii Click TV de la postul 6 TV. Pamela de Romania, asistenta prezentatoarei Alina Erimia, s-a dovedit inca o data lipsita de orice inhibitii. Ea i-a masurat in direct barbatia actorului de filme pentru adulti Dudu Steel, invitatul emisiunii. "E bine Dudu!", a conchis experta Pamela, pe numele real Simona Trasca, in timp ce actorul s-a inrosit tot. Coleg cu Doru Iuga la OTV, Dudu Steel a vorbit la Click! TV de joi despre scandalul in care este implicat acesta. Actorul a declarat despre arestarea acestuia pentru proxenetism si sex cu minori: "Fum fara foc nu iese!". La emisiunea prezentata de Alina Erimia a fost invitata si Roxana Nemes, proaspat lansata in industria muzicala, sub indrumarea iubitului ei, impresarul Radu Groza, anunta Click.

Roxana Nemes: "Lui Radu ii plac sanii mei". Roxana Nemes, iubita Radu Groza si vedeta revistei Playboy care apare marti pe piata, ne-a marturisit, in exclusivitate, ca impresarul este innebunit dupa fizicul ei si ca e mandru de pictorialul realizat la Mangalia. Roxana Nemes, cea mai noua vedeta care bifeaza un pictorial incendiar in Playboy, ne-a marturisit ca Radu Groza, impresarul ei, este innebunit dupa formele sale. "Lui Radu ii plac sanii mei, dar si fundul, buzele, ochii. Atuul meu vine insa din interior: sunt o persoana dezinvolta si foarte deschisa", spune Roxana. Ea ne-a mai marturisit ca impresarul a fost cel care a ales locatia pictorialului si ca e foarte mandru de realizarea sa, informeaza Libertatea.

Nicu Maharu are o iubita noua: "Uite ce c*r frumos are! Face un sex oral marfa!". Nicu Maharu a uitat-o pe Simona Sensual. El are o noua iubita, pe Cristina, care nu seamana deloc cu celebra blonda. Maharu isi apreciaza noua achizitie pentru ca are un fund apetisant si se pricepe la sex oral. "Ne-am cunoscut la o petrecere. Uite ce c*r frumos are. Face un sex oral marfa E la fel ca Simona. Ea e cu arabul ala, ce stiu eu, e gravida, a avortat...", a declarat Maharu pentru Povestiri Adevarate, scrie Cancan.

Alexandra Ungureanu si-a vopsit cainele rosu, ca parul ei. Cantareata Alexandra Ungureanu este mare iubitoare de animale. Ea are o catelusa, pe nume, "Tessi", pe care nu o scapa din priviri nici o secunda. Mai mult, o ia cu ea chiar si la pictorialele pe care le realizeaza sau la concerte. De curand, solista si-a postat pe pagina personala de Facebook, o fotografie in care le arata fanilor ca nu numai ea are parul vopsit rosu aprins, ci si Tessi. Alexandra i-a "trasat" o dunga rosie, pe bot, simpaticului catel, marturisind ca a vrut doar sa se asorteze cu ea. "Pana la o sedinta foto oficiala, Tessi prinde si ea fotografiile de making of... Ea se asorteaza cu stapana sa, dragoste mare la mijloc", sustine Alexandra Ungureanu, anunta Click.

Ce apetisanta e Pamela Anderson la 44 de ani! Vedeta a realizat o sedinta foto pentru o firma producatoare de lenjerie si pare de-a dreptul perfecta. Picioare suple si lipsita de celulita, ten frara riduri, sanii senzationali cu care a impresionat o lume intreaga, parul aranjat perfect... O fi din plastic? O fi o iluzie? Daca ar fi sa ne gandim la alte fotografii in care apare Pamela Anderson cand a fost surprinsa de paparazzi situatia s-ar schimba putin. Mai mult ca sigur aceste imagini pentru reclama la lenjerie intima au fost prelucrate foarte mult de editorii foto, informeaza Libertatea.

Sanziana Buruiana: "N-am nevoie de vibratoare, mie imi place natural". Sanziana Buruiana este multumita de prestatia iubitului ei, astfel ca nici nu se gandeste sa apeleze la un vibrator, nici macar pentru a-si condimenta viata sexuala. "N-am nevoie de vibratoare, mie imi place natural! N-am folosit niciodata unul pentru ca nu a fost cazul, il am pe iubitul meu", a declarat Sanziana Buruiana pentru ziarul "National", scrie Cancan.