Daniela Crudu se distreaza la foc automat! Din club direct la piscina. Nu mai este pentru nimeni un secret ca Danielei Crudu ii plac in egala masura atat viata de noapte, cat si cea de zi. Bruneta incearca sa profite la maximum de timpul liber, astfel incat petrece non stop. Dupa o seara de club, asistenta pacatoasa a aterizat direct la piscina. Zilele trecute, Daniela Crudu a facut-o iar lata, distrandu-se toata noaptea de miercuri spre joi, cand a petrecut intr-un club pana in zorii zilei. Cruduta nu a mers acasa sa se odihneasca, ci s-a dus direct la o piscina din Capitala unde a stat intreaga zi in compania surorii sale si a unor prieteni, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Gabi Cristea nu e geloasa: "Eu sunt genul care se uita dupa femei". Vedeta Kanal D Gabriela Cristea a declarat, vineri, ca nu este geloasa si ca "se uita dupa femei" mai des decat sotul ei, Marcel. Gabriela infirma zvonurile conform carora relatia cu sotul ei ar fi in impas. "Nu am ce sa-i reprosez lui Marcel. De fapt, eu sunt genul care se uita dupa femei si ii spun: Ai vazut-o pe tipa aia?". El se uita, ce sa faca?", a spus Gabriela Cristea, la emisiunea "Drept la tinta". Ea va reveni la Kanal D in luna august. pana atunci se bucura de vacanta, scrie Click.

Scene lesbi la mare. Blonda lui Ogica s-a pipait cu o fata pe plaja. Mare ti-e gradina, Doamne! S-au terminat barbatii pentru vip-urile din Romania. Manechinul Raluca Podea s-a dat pe femei.Zilele trecute, ea a fost surprinsa la mare in compania unui alt model, Liliana Niculcea, in vreme ce se pipaiau de mama focului pe sani, se ungeau cu ulei si, colac peste pupaza, se mai si saruta jucaus, spre deliciul barbatilor prezenti. Fetele au stat cateva ore bune la soare, timp in care nu s-au sfiit sa se atinga senzual, gesturile lor tradand o relatie ceva mai apropiata decat o simpla prietenie, scrie Libertatea.

Oana il insala pe Viorel Lis chiar inainte de nunta. Echipa Acces Direct a surprins-o pe Oana Lis in compania unui barbat misterios. Cei doi s-au atins tandru si chiar au iesit la o cafea impreuna. La vederea echipei Acces Direct, barbatul misterios a reactionat violent si a vrut sa il loveasca pe cameraman. Aceasta a spus ca nu o cunoaste pe Oana, el doar o ajuta sa traverseze. Viitoarea sotie a lui Viorel Lis a incercat sa negocieze cu reporterul pentru a nu difuza materialul chiar inainte de nunta. Invitat in studioul Acces Direct pentru a comenta incidentul, fostul primar al Capitalei nu a fost deloc deranjat de imaginile pe care le-a vazut. Era si normal, totul a fost o farsa pusa la cale de viitoarea sotie, scrie Cancan.

Adrian Minune si-a cumparat un Ferrari decapotabil. Cantaretul de manele Adrian Minune, Adrian Simionescu pe numele lui adevarat, si-a achizitionat un Ferrari decapotabil. Manelistul a declarat ca a cumparat masina in leasing. "In momentul asta are doar 5 km. Am tinut neaparat sa o iau cu o km la bord. Am cumparat-o in leasing, vreau sa stie toata lumea lucrul asta, sa nu creada ca ma dau mare sau ceva de genul asta", a declarat Adi Minue, pentru emisiunea "Drept la tinta", de la Kanal D. Integral in Click.