Ce perversa e Monica! Uite cu ce gesturi obscene il excita pe asiatic. In toate cele trei saptamani cat a stat in America, Monica a facut tot posibilul ca sa treaca de la statutul de amanta la cel de iubita a chinezului. Pe langa imbratisarile si saruturile cu care l-a coplesit pe chinez, in public, Moni se pare ca a apelat si la alte tertipuri pentru a-l da gata pe asiatic. Primele imagini care au dat de banuit cum ca Monica il supune pe chinez unui santaj sexual au fost surprinse la un restaurant fast-food din L.A. unde cei doi au luat pranzul. Acolo fosta doamna Columbeanu s-a ridicat sa mearga sa-si ia ceva din masina si l-a rugat pe iubitul ei sa se asigure ca nu este murdara la gurita. El a profitat de situatie si a atins-o senzual pe buze. Nici ea nu s-a lasat mai prejos, muscandu-l usor si dandu-i de gandit pana la intoarcerea ei. Cei doi si-au continuat jocul indecent cu un pahar. Si-au imprumutat unul altuia recipientul, iar la sfarsit, Moni si-a acoperit gura cu mainile, astfel incat sa fie vazuta doar de iubitul ei si a inceput sa-i faca semne cu limba. Integral inCancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Pamela de Romania: "Accepti absolut orice pentru o bucata de penis!" Simona Trasca o face praf pe Alexandra, blonda care se da iubita lui George Ciubotaru. Pamela ii transmite Alexandrei sa se fereasca din calea ei. "I-am dat mesaj acestei Alexandra si i-am zis ca e o proasta care accepta orice pentru o bucata de penis. Sa ramana fericiti impreuna ca nu ma intereseaza! Ciubotaru nu mai inseamna nimic pentru mine. Mi-e scarba de el. Inclusiv zilele acestea m-a tot cautat sa ne impacam si realizez ca acest barbat nu se schimba niciodata. Eu am pus capat relatiei cu el, deci nu avea cum s-o aleaga pe Alexandra. Ii transmit sa-mi stearga numarul de telefon si sa nu ma mai deranjeze!", a spus Simona pentruClick.

Daniela Crudu nu a facut sex cu 44 de barbati: "Au fost mult mai multi". Daniela Crudu nu se mai satura sa se laude cu performantele sale sexuale. Bruneta a marturisit, razand strengareste, ca a facut sex cu mai mult de 44 de barbati. Daniela a fost intrebata de Corneliu Vadim Tudor daca s-a culcat cu 44 de barbati, iar raspunsul a fost simplu: "Au fost mult mai multi", scrieCancan.

Raduleasca nu stie sa mearga pe jos. Lux si un trai de diva! De asta se bucura Mihaela Radulescu zi de zi la Monaco. Cu toate acestea, vedeta "calca" stramb. Fotoreporterii Click au surprins-o incalcand regulile din Monaco si traversand neregulamentar. Chiar daca locuieste la Monte Carlo de doi ani de zile, Mihaela nu a scapat de obiceiurile de Piatra-Neamt, orasul natal al vedetei. Fosta sotie a lui Elan Schwartzenberg nu prea respecta nici acolo regulile pietonale, ea fiind surprinsa de fotoreporteriiClickin timp ce incerca sa traverseze strada printr-un loc nepermis.

Rosse-Marie face plaja topless! Vezi aici ce sani apetisanti are blonda. Rosse-Marie Florescu este lipsita de inhibitii, mai ales atunci cand merge la plaja. Blonda a fost surprinsa de paparazzii Cancan la mare, facand plaja topless. Ea nu se sfieste sa-si dea sutienul jos sub privirile celor aflati pe malul marii. Mai mult, Rosse-Marie se unge tacticos cu ulei de plaja ca sa se protejeze corespunzator de razele puternice ale soarelui, spre deliciul barbatilor aflati in apropierea ei. Integral inCancan.

Bianca este certata zilnic de Bote. Filmarile pentru emisiunea "Burlacita" i-au adus din nou impreuna pe Catalin Botezatu si pe Bianca Dragusanu. Si chiar daca cei doi au ramas in relatii de prietenie, pe platoul de filmare, Bote nu pierde nici o ocazie de a-si certa fosta iubita pentru greselile de interpretare. Bote se dovedeste a fi un coleg de platou foarte exigent pentru Bianca Dragusanu, prima burlacita de la Antena 1. Designerul nu o menajeaza deloc pe fosta iubita si o cearta de fiecare data cand roscata nu-i respecta instructiunile. Perfectionist din fire, Bote o pune sa repete si de cate zece ori o secventa, aducand-o pe Bianca de multe ori la disperare, scrieLibertatea.

Mircea Badea s-a distrat la nunta Gabrielei Firea! Vezi cum a dansat prezentatorul TV. Mircea Badea s-a distrat pe cinste la nunta Gabrielei Firea cu Florentin Pandele. El a dansat toata seara alaturi de colegii de trust. Miscarile prezentatorului TV au fost pe masura melodiei. Badea a mimat o rata in compania Simonei Gherghe, a Sandrei Stoicescu si a Mariei Coman. Cei trei s-au desfasurat pe ringul de dans spre bucuria tuturor. Integral inCancan.