Oana Roman si Alex Avram s-au distrat impreuna la mare! In tandreturi cu fostul! Canicula de la sfarsitul saptamanii trecute i-a priit de minune Oanei Roman, care a fost pe litoral, unde s-a revazut cu un "fost" la care a tinut foarte mult. S-au despartit, dar putina lume stie ca, in tot acest timp, Oana si Alex Avram s-au mai impacat de cateva ori, dar au preferat sa fie foarte discreti. Nu s-au mai afisat in locuri publice si s-au intalnit pe ascuns, departe de privirile indiscrete. Sambata trecuta, fiica lui Petre Roman se distra in clubul Crema din Mamaia, cand a fost sunata de Alex, care i-a spus ca este si el la mare si ar vrea sa o vada. In nici jumatate de ora de la discutie, tanarul de 24 de ani si-a facut aparitia in club si s-a dus glont la masa Oanei. Desi poate erau tentati sa fie ceva mai dragastosi, ei s-au limitat la o discutie amicala si cateva zambete cu subinteles, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana, cu pasarica la vedere, intr-o seara fierbinte. Pana acum a pozat in blonda pudica si cuminte! Iata insa ca Sanziana Buruiana a calcat si ea pe bec, ca si alte colege patite din show-biz, la un eveniment monden. Ea a fost surprinsa cu "veverita" la vedere, cand cobora dintr-o limuzina. De cand iese avocatul Bobby Constantinescu,Sanziana Buruiana incearca, dar nu prea reuseste, sa-si izeleze imaginea, acesta interzicandu-i rochiile de pitipoanca, dar si aparitiile exagerat de decoltate, care i-au asigurat practic succesul in show-biz. Cum lupul isi schimba parul dar naravul ba, blonda face ce face si calca in strachini cand ti-e lumea mai draga. Prima data ea a fost surprinsa, cu cateva luni in urma de fotoreporterii Click.

Si-o pune singur? Aurelian Temisan ajunge la benzinarie, coboara din masina cu o mina abatuta, deschide capacul de la rezervor, tragand de timp, poate, poate, apare vreun angajat care sa-i ia pompa din mana. Si-o pune singur sau o veni cineva sa-l ajute, informeaza Cancan.

Fundul perfect al lui Belen Rodriguez face din nou furori pe plaja. Vedeta argentiniana Belen Rodriguez atrage din nou toate privirile barbatilor datorita fundului sau extrem de atragator. Vedeta argentiniana Belen Rodriguez atrage din nou toate privirile barbatilor datorita fundului sau extrem de atragator. Pe plaja din Isola, Belen si iubitul ei, Fabrizio Corona, se distreaza de minune iar fotoreporterii surprind fiecare miscare a divei care se plimba dezinhibata pe plaja intr-un costum de baie de-a dreptul provocator. Frumoasa sud-americana este foarte tandra si nu scapa nicio ocazie sa isi sarute iubitul, in pozitii care mai de care mai sexy, scrie Libertatea.

Antonia, aproape goala in videoclipul piesei Marionette! Frumusica artista si-a lansat recent videoclip-ul la piesa "Marionette" si confirma inca o data ca nu a fost aleasa degeaba "cea mai frumoasa femeie din Romania". Antonia si-a ales tinute extrem de sexy la realizarea acestui clip, spre deliciul fanilor. Ba mai mult, ea chiar a aparut intr-un costum de baie ce-i punea in evidenta trupul bine lucrat si nu lasa multe de imaginat. Cantareata a postat pe Facebook o poza cu ea de la filmari si in doar trei ore a primit 341 de "Like-uri" si peste 20 de comentarii in care fanii ii spuneau cat de frumoasa si superba este, anunta Click.

A primit 100 de kilograme de flori. Carmen Serban s-a intors de curand din Germania, unde a sustinut un concert pe langa N?rnberg. Cantareata a fost primita de fani cu sute de flori, greutatea buchetelor ajungand la peste 100 de kilograme. Pentru a transporta florile de la club la hotel au fost necesare doua masini. Din nefericire, Carmen nu a putut lua florile acasa, ci le-a impartit angajatelor hotelului unde a fost cazata, informeaza Cancan.