Mama Natura, sexy intr-o rochie cu vedere la fund. Roxana Ionescu face furori chiar si atunci cand iese la pranz. Joi, Mama Natura a fost vazuta, alaturi de o buna prietena in Centrul Vechi, acolo unde ea obisnuieste sa mearga si sa se "ascunda" de bliturile aparatelor de fotografiat. Cele doua s-au intalnit sa ia masa in oras si sa-si mai povesteasca noutatile din viata lor, asta si pentru ca nu se vazusera de ceva vreme. Roxana a iesit in oras imbracata intr-o rochie verde smarald, care ii scotea in evidenta formele apetisante, spatele gol si frumos lucrat la sala, scrie Click.

Ce pervers e Cristea pe Facebook! Cerea poze femeilor si inchiria apartamente pentru a face sex cu ele! Fotbalistul celor de la U Cluj, Adrian Cristea, este un adevarat macho pe Facebook. Fostul iubit al Biancai Dragusanu a dat iama in femeile de pe internet. Ca sa fie sigur ca merita sa se intalneasca cu respectivele, "Printul" le da "un test" inainte. Fotbalistul le cere poze pentru a vedea "marfa" dupa care trece la atac. Mesaje private si invitatii indecente. Pentru a nu da de banuit nimanui si pentru a fenta paparazzi care ar putea fi pe urmele lui, Cristea cauta sa inchirieze apartamente pentru a-si satisface placerile. Integral in Cancan.

EBa zboara la business class, cu 70 de milioane. Click a aflat cat a platit mezina presedintelui pentru o naveta Bruxelles-Bucuresti, dar si ce preferinte culinare are in avion. Sunt de nedespartit, mai ales dupa ce in anturajul lor se vorbeste tot mai des despre o viitoare nunta. Elena Basescu si Bogdan Ionescu, alias Syda, au ajuns sa faca impreuna naveta Bruxelles-Bucuresti, iar Click va dezvaluie tabieturile lor din timpul zborului. Fiica cea mica e presedintelui, Elena Basescu, s-a intors joi seara de la Bruxelles, insotita de viitorul ei sot, Bogdan Ionescu, cu o cursa Tarom, care a aterizat la ora 22.45 pe Aeroportul Henri Coanda.

Uite ce sexy e Delia. A renuntat la sutien in noul videoclip. Delia Matache stie sa isi puna in valoare calitatile. Artista a filmat un videoclip pentru cea mai noua melodie a sa, Dale. Ea a facut public un teaser pentru acest clip in care a lasat sa se vada doar cateva imagini incitante. Delia apare in cateva cadre, pe plaja, in timp ce se pregateste sa intre in apa. Ea renunta la tricou si ramane in sanii goi pe care ii acopera repede cu mainile, scrie Cancan.