Uite ce show erotic face Oana Zavoranu in chiloti tanga. Oana Zavoranu este o femeie plina de viata careia ii place sa se distreze in orice imprejurare. Desi unii oameni se pot plictisi singuri acasa, nu este si cazul Oanei Zavoranu care s-a filmat in timp ce dansa in sutien si chiloti pe una dintre melodiile ei preferate. Probabil intr-o zi calda de vara, Oana se filmeaza cand danseaza provocator in casa. "Ne distram ca la "Dansez pentru tine". Fac lucrul asta cu mai multi prieteni din copilarie. E un concurs de dans, ne schimbam hainele, ne dam note. Mi se spune "sexy motherfucker". Singurul lucru pe care il improvizam este dansul. Nu avem coregrafie facuta inainte.", a spus Oana despre prestatia ei. Integral in Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Vezi ce ministru se giugiuleste in public cu iubita sa si ce vedeta din Romania si-a facut de cap pe plaja cu o bruneta focoasa, in Click.

Bisexuala Raluca Podea a iesit la piscina cu... fetele. Fara sutien si fara iubita. Weekendul trecut, cea supranumita blonda lui Ogica a facut un raid pe litoral. Raluca s-a oprit la o piscina unde a socializat cu cateva domnisoare, printre care nu se afla si iubita ei oficiala, Liliana Neculcea. Profitand de libertate deplina, Raluca a lepadat sutienul de pe ea si s-a pus pe flirtat. Raluca Podea, o fata care a dat buzna in showbiz dupa ce l-a facut homosexual pe Ogica, iar apoi a inceput sa se laude ca ea insasi are astfel de inclinatii, vrea sa faca si dovada. Blondina a iesit zilele trecute la piscina, evident, cu fetele, si a incercat sa-si foloseasca toate atuurile pentru a intra in gratiile lor. Nu a simtit nevoia sa poarte sutien, ba chiar si-a expus cu multa mandrie silicoanele din dotare, pe care le-a fluturat in voie pe marginea piscinei, sub privirile pofticioase ale barbatilor aflati in zona, scrie Cancan.

Pentru el divorteaza Jennifer Lopez. Cea mai sexy femeie din lume traieste o poveste de dragoste cu actorul cubanez William Levy Gutierrez. Presa americana dezvaluie ca Jennifer Lopez a divortat de sotul ei, Marc Anthony, pentru William Levy Gutierrez. Diva a fost vazuta recent sarutandu-se cu amantul ei. Jennifer Lopez (41 de ani) divorteaza dupa 7 ani de casnicie de Marc Anthony (42 de ani) pentru actorul cubanez William Levy Gutierrez (30 de ani). Lopez s-ar fi indragostit de Levy in timp ce turnau impreuna pentru videoclipul piesei "I'm into you". Presa de peste Ocean sustine ca cei doi au fost surprinsi imbratisati in timpul pauzelor de filmare, scrie Click.

Piti Jr. a implorat Divinitatea in chiloti. Ramas fara echipa de aproape sase luni, Alexandru Piturca nu mai are nicio limita in privinta petrecerilor, fiind protagonistul unor iesiri repetate in decor de cand a devenit somer de lux. Asa s-a intamplat si weekendul trecut, cand Piti Jr. a ales litoralul romanesc. Fostul atacant al Stelei a poposit sambata seara intr-un club de fite din Mamaia, alaturi de cativa prieteni si de mai multe domnisoare. Juniorul nu a pierdut vremea si a inceput in forta noaptea cu cateva pahare pe care le-a sorbit in mare repezeala. Antrenamentul ultimelor sase luni de haiducie a parut sa-i prinda bine fotbalistului, care a dus bine pe umeri povara alcoolului consumat. Asta pana spre dimineata, cand a capotat, iar firul realitatii i s-a rupt. Integral in Cancan.

Bote a luat foc si spune ca Biancai i s-a suit celebritatea la cap: "Misca-ti fundul odata!" Abia intors din Turcia, Catalin Botezatu a trebuit sa plece pe litoral pentru a filma un nou episod al emisiunii "Burlacita", a carei protagonista este Bianca Dragusanu. La mare insa, designerul a luat foc in momentul in care roscata a inceput sa aiba fite. Dupa ce sambata trecuta Bote a avut o prezentare de lenjerie intima pentru baieti, pe nisipul de la Crush Lounge, din Mamaia, care s-a desfasurat in miezul zilei, la o temperatura de 40 de grade, a doua zi, plaja a fost luata cu asalt de Bianca Dragusanu si de pretendentii sai de la "Burlacita" (Antena 1). Filmarile s-au desfasurat in fata a sute de turisti curiosi, care s-au inghesuit sa faca poze cu Bianca. Vedeta emisiunii, extrem de magulita de atentia curiosilor, a inceput sa faca poze cu turistii si sa dea autografe, spre disperarea lui Bote, a concurentilor si a intregii echipe, care au fost nevoiti sa opreasca filmarile, scrie Libertatea.

Querida, danseaza in sanii goi la TV. Bruneta si-a aratat sanii in direct, in timp ce dansa, la o emisiune TV. Oana Zavoranu a vrut sa arate ca se pricepe la dans si ca postarea de pe Facebook nu este deloc intamplatoare. Diva a fost invitata la emisiunea Agentul VIP, acolo unde a facut o demonstratie senzationala de dans. Acordurile unei melodii a anilor 90 i-au venit ca o manusa brunetei. Oana s-a pus in genunchi, a dat din fund, dar a si demonstrat ca se pricepe la dans. A fredonat melodia pe tot parcursul dansului si a aratat ca ar putea fi o candidata serioasa la castigarea unei editii a show-ului "Dansez pentru tine!". In finalul show-ului Oana si-a ridicat bluza si a lasat sa i se vada sanii, spre deliciul publicului, care poate nu a vazut inca pictorialul realizat de diva in Playboy. Integral in Cancan.