Andreea Marin, suspecta de cancer? Andreea Marin vorbeste despre investigatiile facute in clinica din Istanbul: "Mi s-a indicat un anume tip de biopsie". La o zi dupa ce cotidianul Cancan a publicat informatia conform careia Andreea Marin Banica a fost chinuita ani la rand de o afectiune misterioasa, vedeta de televiziune a decis sa vorbeasca despre suferinta sa, confirmand faptul ca a fost supusa unei biopsii. Acest tip de analiza, care stabileste daca o formatiune tumorala este de natura maligna sau benigna, indica faptul ca, la un moment dat, vedeta a fost suspecta de cancer. Andreea Marin vorbeste despre investigatiile facute in clinica din Istanbul: "Mi s-a indicat un anume tip de biopsie". Andreea Marin Banica poate acum sa vorbeasca detasat despre perioada cumplita pe care a traversat-o recent. Dupa ani intregi in care a acuzat unele simptome a caror cauza nu a putut fi depistata in nicio clinica din Romania, Austria sau SUA, a reusit in sfarsit sa afle natura afectiunilor sale. Integral in Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Uite ce sani are "vecina" Roxana. Echipa matinalului "Neatza cu Razvan si Dani" a iesit la plaja! Mai precis, "vecina" Roxana Vancea si bucatarul emisiunii, Vladutz. Cei doi s-au tolanit pe sezlongurile de la malul Marii Negre si s-au expus la soare... In timp ce Vladutz a fumat tigara dupa tigara, Roxana a preferat sa mediteze. La un moment dat, insa, a atras atentia celor din jur, caci s-a ridicat de pe sezlong si era sa uite ca-si lasase sutienul deschis. Abia s-a controlat sa nu-i iasa pe-afara sanii, scrie Click.

Mariana Moculescu s-a dus sa-si dezlege blestemul prin magie neagra. Vraji cu pamant de la capul mortului. Coplesita de necazuri si scandaluri, Mariana Moculescu a apelat la ajutorul unei vrajitoare, fiind fotografiata de paparazzii Cancan chiar la iesirea din "palatul" acesteia. In loc sa o linisteasca, femeia i-a confirmat ca asupra ei a fost aruncat cel mai mare blestem, acela al mortii. Ajunsa la capatul puterilor, caci nimic in viata nu-i merge bine de cativa ani, Mariana Moculescu a cerut ajutor disperat vrajitoarelor, ca o ultima solutie. Vestile primite au fost cutremuratoare, deoarece vedeta are un viitor negru, cauzat de blestemele facute de o femeie si un barbat: "Am cel mai greu blestem de magie neagra, facut cu pamant de la mort. Vrajitoarea Melisa mi-a zis ca am cununiile legate, ghinion la bani si mi s-au facut vraji ca sa mor", a declarat ea, potrivit Cancan.

Bianca Dragusanu: "Adrian Cristea are mai multe calitati decat Catalin Botezatu". Fotbalistul Adrian Cristea e mai valoros decat designerul Catalin Botezatu, in ochii Biancai Dragusanu. Asistenta lui Capatos a facut comparatie intre ultimii doi iubiti din viata sa, joi seara, in emisiunea "Burlacita" si a spus ca Adrian Cristea are mai multe calitati decat Bote. "Eu sunt o femeie foarte fidela. In toate relatiile pe care le-am avut am fost doar cu persoana in cauza, nu am inselat. (...) Vrei sa-si fac o comparatie intre Adrian Cristea si Catalin Botezatu?! Adrian a fost mai aproape de mine. Catalin e mai in cantonament decat Adrian, el e plecat 8 luni din an din tara. In Adi am gasit un sprijin. Evident, ca a avut mai multe calitati decat Catalin Botezatu, avand in vedere ca am trait langa el un an si jumatate. M-a iubit exact cum mi-am dorit eu", a spus Bianca, potrivit Libertatea.

Uite sanul reparat al Pamelei! Simona Trasca, alias Pamela de Romania, a scapat de griji! Ea s-a operat vineri la sanul stang, iar ieri a mers la doctorul Marek Valcu sa-i scoata bandajul. "Sanul arata acum perfect, ma mai doare putin, dar e ok. Nu am voie sa mai fac miscari bruste si nici sex salbatic pentru o perioada. Trebuie sa am mare grija!", a declarat Pamela pentru Click.

Uite cum se rasfata Inna cu trei fete dezbracate. Imbracata intr-un body extrem de sexy, Inna a pozat in ipostaze deocheate alaturi de celelalte fete, care au si renuntat la haine pentru sesiunea foto. Pahare de vin, atingeri senzuale si imagini indecente. Cam aceasta este reteta pe care o propune Inna in tentativa de a-si promova noua piesa, "Un momento", scrie Cancan.