Monica si-a dus fiica in vizita la rudele sarace. Dupa ce au petrecut impreuna o vacanta la mare si una la munte, Moni a dus-o pe fiica sa si la rudele din Bacau. Ieri dimineata, cele doua au plecat din apartamentul din municipiu insotite de sora Monicai, Ramona, si de tatal lor, Emil Gabor, la matusa si la bunica paterna din satul Gasteni, comuna Racaciuni, pe care nu le-a mai vazut de noua ani. Acolo, fosta doamna Columbeanu s-a fotografiat cu membrii familiei, apoi, profitand de peisajul... exotic, a plimbat-o pe Irinuca pe ulite si prin ograda. Micuta de doar patru ani a putut astfel sa mangaie pentru prima data un boboc de rata si o vacuta, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu are grave probleme de sanatate! Si-a pierdut cunostinta de trei ori intr-o saptamana. Bianca plateste scump pretul unui trup aproape perfect. Din dorinta de a-si mentine silueta, vedeta se infometeaza, iar lipsa unei alimentatii sanatoase si oboseala acumulata la filmarile pentru "Burlacita" i-au agravat starea de sanatate deja precara. Vedeta se simte rau zilnic si a lesinat de trei ori intr-o saptamana, ajungand pe mana medicilor. Bianca se incapataneaza sa triseze alimentatia si odihna, in ciuda criticilor tuturor celor din jur, care isi fac griji pentru starea ei de sanatate. Obisnuita deja cu lesinurile si caderile de calciu, vedeta a pus pe jar echipa show-ului "Burlacita" (difuzat in fiecare joi, de la orele 20.20, la Antena 1) si a clacat de trei ori in numai o saptamana, informeaza Cancan.

"Preotul m-a chemat de sapte ori sa facem sex". Cristian Stefan, un prostituat din dosarul "sex cu baietei", in care apare si directorul OTV, Doru Iuga, sustine ca a intretinut relatii sexuale cu preotul Bisericii de la Palatul Cotroceni, Irineu Dogaru. Acesta neaga acuzatiile, dar admite ca il cunoaste pe Cristian Stefan. Cristian Stefan (18 ani) a povestit in exclusivitate pentru "Click!" faptul ca, in urma cu aproximativ un an si zece luni, cand era minor, a facut sex cu parintele Irineu de la Patriarhie. Cristian spune ca s-au intalnit de aproximativ sase-sapte ori, ulterior, intr-un interval de doua-trei luni, pentru a face sex. Baiatul stia ca numele de familie al monahului este Buzurin, din cauza ca avea acest nume la adresa de messenger, lucru pe care baiatul l-a relatat si anchetatorilor. Integral in Click.

Afaceristul Mirco Maschio: "Oana m-a abordat si i-am dat ignore" Zavo: "Acest impotent ma scarbeste". Un nou scandal la nivel inalt a aparut in aceste zile in showbiz-ul romanesc, iar protagonisti sunt Oana Zavoranu si afaceristul italian Mirco Maschio, fostul iubit al Cristinei Spatar. In presa a aparut un material conform caruia cei doi au avut o aventura. "Oana m-a abordat pe Facebook si i-am dat ignore", a spus italianul in presa, iar Zavo i-a replicat: "Am dovezi zdrobitoare ca era innebunit dupa mine". Cum gurile rele au speculat ca intre cei doi a fost ceva mai mult decat o simpla relatie de amicitie, chiar o aventura in toata regula, afaceristul a iesit imediat la rampa. "M-am trezit cuplat peste noapte cu Oana Zavoranu si nu inteleg de ce. Eu personal nu m-am intalnit niciodata cu femeia aceasta si nici nu stiam exact cine este. Eu am fost in Romania recent si am avut cateva intalniri de afaceri la acel hotel din Piata Amzei, dar aici vin de obicei cand am afaceri in Romania si acest lucru se stie", a spus italianul, scrie Libertatea.

Mariana Moculescu face dezvaluiri socante despre relatia intima cu fostul ei iubit: "Cristi e un bisexual pervers si un obsedat sexual!". Sex oral si anal, jocuri erotice si cuvinte murdare, acesta este arsenalul de seductie al lui Cristi Marin in dormitor. Mariana Moculescu ne-a oferit amanunte picante din intimitatea lor, iar preferintele sexuale ale fostului ei iubit socheaza: se pare ca tanarul are inclinatii homosexuale, caci i-a marturisit ca ii place sa faca sex anal si a rugat-o sa-l satisfaca in aces sens. Dezgust si repulsie, asta simte Mariana Moculescu in urma relatiei pe care a avut-o cu Cristi Marin. Nici macar din dormitor nu are amintiri placute, ci, din contra, rade in sinea ei cand isi aminteste, lovindu-l pe Cristi acolo unde doare mai tare: la capitolul performante sexuale: "Cristi Marin mi-a facut sex oral fara sa-i cer asta. Eu l-am rugat doar sa imi faca un masaj decent la spate, atat, nimic mai mult. Am ras in sinea mea cand a inceput sa ma sarute pe fese si intre fese pana la "muntele lui Venus", relateaza Cancan.

Sylvia, sex in mare cu manechinul lui Bote. Blonda a filmat videoclipul piesei "Feel in love", facandu-si astfel cea mai sexy aparitie de pana acum. Sylvia si Iulian, supranumit si Baptiste Giabiconi de Romania, s-au mangaiat si s-au sarutat pe nisipul fierbinte, in valurile marii, dar si pe o plaja pustie, conform scenariului. Sylvia a apelat la o tinuta extrem de provocatoare care i-a scos in evidenta formele apetisante: un slip lucios si bluza decoltata, care a devenit transparenta, cand s-a udat, informeaza Click.

3 vedete cu sani mari si naturali. Care bust iti place mai mult? Cine spune ca marimea sanilor cu conteaza, minte. Dovada? Numeroasele femei care dau fuguta la cabinetul medicului estetician pentru a se "tuna" cu silicoane, dar si barbatii care-si intoc privirile dupa fericitele posesoare ale unui bust apetisant. ntr-o perioada in care tot mai multe femei se plang de modul in care arata sanii lor si apeleaza la implanturi sau se gandesc sa o faca, sunt si cateva norocoase care au devenit cunoscute tocmai datorita bustului proeminent cu care au fost inzestrare de mama natura. Integral in Libertatea.

Adda, un copil de miliarde! Fiica Reginei imobiliarelor poarta pe ea o avere. Adda Burton este prototipul copilului de bani gata. La numai 20 de ani, fata isi permite lucruri la care altii nici nu pot sa viseze. Adda conduce un bolid de 180.000 de euro, mai scump decat un apartament de foarte buna calitate in Capitala, si poarta accesorii de zeci de mii de euro, din aur si briliante. Intr-o zi banala, Adda are asupra ei aproape 300.000 de euro!!! Adda Burton este un copil pentru care banii nu mai au valoare. Tanara afiseaza o opulenta incredibila, justificata, in mod evident, de faptul ca mama ei detine o avere estimata la 100 de milioane de euro, bani obtinuti, in mare parte, din afaceri imobiliare, scrie Cancan.

Starurile care risca sa moara ca Amy Winehouse. Afla despre cine-i vorba!. Amy Winehouse este ultima dintre artistii care au murit din cauza dependentei de droguri. Insa printre starurile de la Hollywood mai sunt alte 6 vedete care sunt in pericol sa aiba acelasi sfarsit ca si artista de muzica jazz. Whitney Houston - a devenit celebra datorita talentului sau inconfundabil, in timp fiind considerata artista cu cea mai buna voce din istoria R.B- ului. Insa, din cauza consumului mare de cocaina, artista si-a pierdut talentul muzical si nu mai este in stare sa cante nici propriile melodii. Lindsay Lohan - in varsta de numai 25 de ani, vedeta are la activ mai multe scandaluri decat roluri jucate. Blonda a provocat multe incidente neplacute din cauza ca se afla sub influenta drogurilor si a bauturilor alcoolice. Ba mai mult, artista a fost de enumerate ori la un pas de moarte din pricina stupefiantelor. Integral in Click.