Oana Lis umbla aproape goala noaptea pe strazi! I-a starnit fantezii baiatului de la parcari. La o ora cand altadata se pregatea sa dea turul cluburilor de prin Capitala, Oana Lis a fost vazuta weekendul trecut facand o scurta vizita la o farmacie din zona Dorobanti, intr-o costumatie mai mult decat sexy. Viata de familista pare a mai fi domolit-o putin pe doamna Lis, care odata cu noul rang de sotie a cam zis pas iesirilor cu fetele. Chiar si asa, Oana nu a rezistat tentatiei de a face din simpla ei aparitie, la farmacia din colt, una cu adevarat rapitoare. Echipata cu o rochie foarte transparenta si mulata pe formele sale rubensiene, Oana nu s-a mai incurcat sa poarte sutien, lasandu-si "podoabele" sa zburde necontrolat la fiecare pas. Primul care a cazut prada tabloului mai mult decat explicit a fost parcagiul din zona. Dupa ce a ghidat-o intr-un loc ferit, tanarul a asteptat-o pe Oana la masina pana ce aceasta si-a terminat cumparaturile, scrie Cancan.

Subiectele ZileiFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu: "Sunt bantuita de numele Tudy". Oana Zavoranu s-a indragostit de un nou Tudy, iar vrajitoarea Vanessa a asigurat-o ca acesta va fi marea ei dragoste. Mirco Maschio este deja istorie, caci Zavo a trecut repede peste aceasta aventura de doua zile, cu omul de afaceri italian. Ca sa n-o uite, cum a facut cu celelalte iubite romance, la plecare, Oana l-a "complimentat" in Click!: "Cu Mirco, in camera lui de hotel, totul s-a petrecut foarte repede, a fost cea mai scurta partida din viata mea, dar si cea mai proasta. Sa-mi multumeasca pentru faptul ca l-am resuscitat. Zice ca i-am stricat cariera de diplomat? O sa ajunga consul cand o sa ajung eu patinatoare profesionista". Acum, gandurile ei se indreapta spre un alt barbat aratos, pe care, culmea coincidentei, il cheama tot Tudor, ca pe fostul ei amant, Tudy, anunta Click.

Catalin Botezatu a dus-o pe Bianca in Ibiza. Cei doi au petrecut impreuna cu echipa de filmare o saptamana de vis in Ibiza, acolo unde Catalin a ales ca loc de desfasurare a urmatoarelor actiuni, dar si o parte din "Next top model", editia a doua. Bote si Bianca s-au distrat pe un iaht, au colindat restaurantele de lux, au mers in cluburi renumite si au vizitat cele mai frumoase locuri din Insulele Baleare. Cei doi fosti iubiti s-au inteles ceva mai bine decat atunci cand formau un cuplu si au revenit in tara joi seara, urmand ca saptamana urmatoare sa reia filmarile intr-o alta locatie exotica, informeaza Libertatea.

Ce pofticioasa e! Adelina savureaza frisca si fructele de pe corpul unui concurent de pe "Vaporul iubirii"! Adelina Pestritu si Robert Miu sunt un cuplu foarte frumos pe "Vaporul iubirii". Cu toate acestea, daca probele din concurs le-o cer, ei se pot adapta si pot sta departe unul de celalalt pentru cateva minute, chiar daca vor petrece timpul in compania altor persoane. Cei doi, dar si ceilalti concurenti, au avut de trecut o proba "delicioasa" propusa de Pepe. Fetele au mancat o salata de fructe de pe corpul partenerilor lor. Foarte bine s-a descurcat Adelina Pestritu, care l-a curatat imediat pe Adrian de fructele care ii acopereau stomacul. In acest timp, Robert Miu a fost "devorat" de Ana Maria. Rose Marie a fost norocoasa! Ea a concurat impreuna cu partenerul ei, Doru de la Parlament. Ei au facut gesturi tandre si lascive, facandu-i pe ceilalti invidiosi, scrie Cancan.

Raluca Lazarut spala masini cu sanii la vedere. Raluca Lazarut s-a aflat saptamana trecuta, la un eveniment monden, intr-o postura inedita: cea de spalator de masini! Chiar daca nimeni nu si-ar fi imaginat-o in aceasta ipostaza, vedeta Antenei 1 s-a descurcat de minune si a frecat temeinic automobilele unor soferi, prezenti la manifestare. Organizatorii le-au promis participantilor ca autoturismele lor vor avea parte de un tratament special, in timp ce ei se vor putea relaxa la terasa, la o halba de bere. Mare le-a fost mirarea acestora cand au descoperit ca oamenii trecuti la munca de jos sunt chiar VIP-uri. Astfel, printre vedetele care au trecut la smotru s-a aflat si Raluca, bruneta frecand de zor o masina rosie. Decoltata si infierbantata, Lazarut si-a facut bine treaba, iar beneficiarul a fost extrem de multumit, anunta Click.

Delia, cu "sarmale" in par in noul videoclip. Delia Matache se pregateste sa lanseze un nou videoclip, zilele acestea petrecand timpul pe platoul de filmare. Blonda si-a facut cateva poze cu telefonul, pe care le-a postat apoi pe Facebook. Cantareata a vrut cel mai probabil sa le arate tuturor machiajul, unul reusit, dar si coafura pe care o va avea in urmatorul clip. Buclele blondei par sa fie renumitele 'sarmale' pe care si le fac unele domnisoare in par atunci cand merg la nunti, iar bretonul, de asemenea ondulat, ii face fruntea sa para mult mai mare decat este de fapt, informeaza Libertatea.

Uite ce sexy e Corina Bud in costum de baie! Desi este in vacanta, Corina Bud nu se poate lipsi de telefon. Artista este la mare, impreuna cu iubitul ei, dar nu poate sa stea departe de fiul sau. Ea il suna tot timpul pentru a se asigura ca micutul Robin este bine si nu are nevoie de nimic. Corina a postat pe Facebook o fotografie facuta pe malul marii. Cantareata, care poarta un costum de baie auriu, sta pe nisip si are un telefon la ureche, scrie Cancan.