Bianca Dragusanu i-a dat fotbalistului nota 10 in pat! S-a impacat cu Cristea pentru sex! Relatia dintre Bianca si Cristea este una cu nabadai, dar se pare ca nu pot rezista prea mult timp unul fara celalalt. Desi fotbalistul o scoate din sarite de multe ori, iar ea, nervoasa, ii da papucii, iata ca niciun alt barbat nu a reusit sa o faca sa-l dea uitarii pe Cristea. Mai mult, Bianca nu s-a sfiit sa-i laude performantele sexuale si, desi il mai tine pe jar pana sa-l recunoasca din nou drept iubit oficial, cei doi au bifat un weekend in doi, la Cluj: "Dintre toti barbatii cu care am fost eu, Cristea primeste nota 10 in pat", ne-a declarat Bianca, semn ca performantele in dormitor reprezinta principalul atu al lui Cristea in fata celorlalti pretendenti la inima vedetei, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Claudia Pavel si-a aratat sanul cocotata pe bar. Solista Claudia Pavel a luat o pauza de la concerte, deplasari profesionale si sedinte foto si si-a facut de cap o saptamana la Cannes. Cantareata a petrecut o vacanta de vis, alaturi de cateva prietene, si recunoaste ca s-a distrat de minune. Ziua, cumparaturi si eventual plaja, seara, petrecere la greu! Pentru a-si incanta si fanii de acasa, solista a pozat in ipostaze sexy, cocotata pe un bar, lasandu-si la vedere sanii naturali, de care este foarte mandra. "Am fost sapte zile la Cannes, a fost demential. Am fost cu niste prietene, in total patru fete, dar ne-am distrat si ne-am relaxat. De la Monaco am facut multe cumparaturi. Mi-am luat multe lucruri, mai putin costume de baie, pentru ca mi le cumparasem dinainte. Cel mai tare imi place un sacou pe care mi l-am luat de la un vintage-shop din Monaco", a povestit Claudia Pavel pentru Click.

Uite-o pe Marina Dina complet goala si imobilizata cu catuse! Asistenta emisiunii "Rai da' buni", de la Antena 2, a fost protagonista unei sedinte foto incendiare. Marina Dina a pozat complet goala, fara sutien sau alta forma de lenjerie intima, stand pe un scaun si fiind imobilizata cu o pereche de catuse la spate. Desi nu si-a expus "bogatiile" la fel cum a facut-o in pictorialele pentru revista cu iepurasi, frumoasa blonda a reusit, cu siguranta, sa trezeasca fanteziile barbatilor. Asistenta TV nu vrea sa mai auda de munca in aceasta perioada si planuieste sa plece in mai multe vacante, pentru a se relaxa. "Inca nu am hotarat nimic in legatura cu vacanta. O sa plec sigur pe undeva. O vacanta o voi petrece cu iubitul si una cu fetele. Nu vreau sa lucrez deloc, in perioada asta imi propun doar sa ma relaxez. Insa, in privinta destinatiei, nu ne-am hotarat inca", spunea recent Marina, informeaza Libertatea.

Lui Laurette ii plac femeile? Uite cum o calareste pe Andreea Tonciu. De data aceasta Laurette a calarit-o pe Andreea Tonciu, pe plaja. Ambele au fost foarte incantate de momentele de apropiere pe care le-au avut si s-au amuzat teribil, semn ca le-a placut. Laurette i-a facut masaj Andreei si s-a mirat de cat de mult a slabit bruneta. Ea nu s-a putut abtine de la comentarii si a intrebat-o care este motivul pierderii kilogramelor: "Da' ce-ai slabit asa, ti-a tras Nicky la greu?". Intreaga scena s-a petrecut in timpul emsiunii "Serviti, va rog!", in care Laurette este concurenta, iar Andreea Tonciu invitata, scrie Cancan.

Inna si-a facut o poza intre picioare? Se pare ca artista tine foarte mult la fanii de pe Twitter, motiv pentru care s-a gandit sa-i bucure putin. Vedeta a postat pe reteaua de socializare o poza extrem de incitanta in care blugii scurti lasa sa se vada in toata splendoarea portiunea dintre picioare. Bine, fata Innei nu se prea vede, pentru ca vedeta si-a pozat blugii scurti si mai exact, portiunea dintre picioare acoperita de acestia. Problema a intervenit in momentul in care cantareata a incarcat pozele de foooarte multe ori. Cine stie, poate a aparut o eroare sau pur si simplu a dorit sa faca spam, anunta Click.

Cristina Roman, in ipostaze incendiare! Vedeta rubricii "In pat cu Cristina", de pe libertatea.ro, a pozat de curand in ipostaze foarte sexy pentru o sedinta foto inedita, care a avut loc la Clubul Downtown din Bucuresti. Imbracata intr-o tinuta retro, dar si in lenjerie intima, Cristina Roman, alias "sosia Adelinei Pestritu", face senzatie in cel mai senzual pictorial pe care l-a realizat pana acum. "Mi-a placut foarte mult ideea acestui pictorial: retro si sexy", ne-a spus bruneta. Fotografiile au fost realizate de Vlad Mihailescu, in timp ce Ioana Cristea si Iulian Urlan s-au ocupat de machiajul, respectiv coafura Cristinei, informeaza Libertatea.