Uite cum aratau, mai demult, vedetele la plaja! Ti se par sexy? Costume de baie cat mai mici, trupuri lucrate zi de zi la sala si accesorii de lux. Cam asa poate fi descris felul in care arata o vedeta ce sta lenesa pe plaja, la soare. In trecut, vedetele erau la fel de sexy si dezbracate, doar ca acum nu mai e la moda ce era atunci, astfel incat, unele celebritati de-a dreptul apetisante de pe plajele din anii anteriori, daca ar fi vazute acum, ar parea banale sau chiar penibile. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Jugaru plange dupa fosta sotie, dar e tot cu "minora" de mana. Cine sa-l mai inteleaga? Farseurul Gabi Jugaru a fost surprins recent de fotoreporterii Click! la o plimbare romantica, in parc. Alaturi ii era Iulia Radoi, tanara care l-a vrajit de pe vremea cand era minora. Cu toate acestea, recent, Jugaru plangea de dorul Danei, fosta lui nevasta, care i-a daruit si o fetita, scrie Click.

Daniela Crudu, sarut pasional cu o stripteuza. Frumoasa Daniela Crudu face ravagii peste tot pe unde se duce s frange inimi fie ca este vorba de barbat sau femei. Asa s-a intamplat si mart seara cand a fost prezenta la un eveniment monden organizat de o cafenea de pe Bulevardul Decebal si unde i-a picat cu tronc unei sexoase stripteuze pe nume Natasa. Blonda, invitata pentru a sustne un program artistic erotic pentru clientii cafenelei, s-a aporpiat la un moment dat de Daniela Crudu, i-a dansat pret de cateva minute dupa care i-a cerut practic din priviri, asistentei tv, un sarut, pe care l-a si primit in cele din urma, informeaza Libertatea.

Oana Zavoranu: Mirco Maschio mi-a furat pantofii si imi cerea in schimb sutienul. Ceea ce parea inceputul unei frumoase povesti de dragoste s-a transformat rapid intr-o telenovela cu aer italienesc. Dupa ce Oana Zavoranu l-a amenintat pe Mirco Maschio ca il distruge, iar italianul a acuzat-o ca il discrediteaza pe plan diplomatic, bruneta a povestit ce s-a intamplat exact in camera de hotel, cand s-au intalnit cei doi. "M-am intalnit cu el de mila. Mi-a spus cat este suparat, mi-a aratat jumatate de ora masini agricole. Ne-am luat putin la harta pentru ca el e cu vanatoarea si eu sunt o impatimita a animalelor. Un om care poate sa omoare niste animale pentru distractie, e cu capusorul", a inceput Oana povestea la OTV, relateaza Click.

Mariana Moculescu a fost agresata sexual de cativa barbati in fata unui club de fite: "M-au pipait, mi-au pus mana pe sani si pe fund". Mariana Moculescu starneste pasiuni nebune in randul barbatilor, iar in urma cu doar cateva zile a fost victima unui incident care a si speriat-o, fiind la un pas de viol. Mai multi tineri care aveau probabil cateva pahare de alcool la bord i-au facut propuneri indecente si i-au pus mana pe sani si pe fund, Moculeasca reusind cu greu sa scape de ei. Scene de cosmar pentru Mariana Moculescu, zilele trecute, in fata unui club bucurestean. Aflata la distractie cu o prietena, psiholog de meserie, vedeta a fost tinta unui grup de tineri petrecareti, care au prins curaj datorita alcoolului si s-au purtat foarte urat cu ea, atingand-o ostentativ pe sani si pe fund: "Este inadmisibil sa fiu agresata in club. M-au pipait, mi-au pus mana pe sani si pe fund si mi-au zis: "Vreau shaorma cu de toate". Integral in Cancan.

Linda Evangelista: "Salma, sotul tau sa-mi dea 46.000 $ pentru copil!". O pensie alimentara de 552.000 $ anual. Suna bine, nu? Evident, pentru cel care o primeste... Top-modelul Linda Evangelista va primi din partea fostului ei iubit Francois-Henri Pinault, actualul sot al actritei Salma Hayek, o pensie alimentara de 46.000 $ (138.000 de lei) pe luna. Presa internationala a dezvaluit acum o luna faptul ca sotul actritei Salma Hayek, milionarul francez Francois-Henri Pinault, este tatal copilului celebrei Linda Evangelista: Acum, aceasta a depus, luni, la Tribunalul familial din Manhattan, o cerere prin care solicita pensie alimentara de la fostul ei iubit, iar Pinault a declarat ca nu o va contesta, scrie Click.

Pepe: "Nu mai retin numarul femeilor cu care am fost". Pepe, fostul sot al Oanei Zavoranu, face haz de necaz, in cel mai nou numar al revistei Playboy, care apare azi pe piata. Interpretul vorbeste, alaturi de alti sapte barbati celebri, despre casatorie. "Singura experienta obligatorie cred ca e ca barbatul sa nu se casatoreasca cu prima femeie pe care o are. Nu mai retin numarul femeilor din viata mea de dinainte de casatorie, dar stiu sigur c-am fost indragostit de toate. N-am stat cu nici una doar ca sa ma aflu in treaba", declara Pepe in Playboy, informeaza Libertatea.

Dezvaluiri incendiare din trecutul amoros al lui Julio Iglesias! Idila cu droguri si sex in grup. Un fost model tahitian povesteste traumele prin care a trecut in cei sase ani de amor cu tatal lui Enrique Iglesias S-a iubit cu unul dintre cei mai doriti barbati ai anilor a80, dar povestea ei de dragoste cu Julio Iglesias a fost una plina de experiente traumatizante. Timp de sase ani, Vaitiare Hirshon-Asars a suportat crize de gelozie, violenta verbala si excese precum consumul de droguri si partide de sex in grup din partea celebrului cantaret spaniol. Vaitiare Hirshon-Asars, in varsta de 47 de ani, a decis sa dea pe fata toate amanuntele nestiute din povestea de dragoste pe care a trait-o cu binecunoscutul cantaret spaniol Julio Iglesias, in varsta de 67 de ani, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu nu mai are voie sa coboare din pat. Insarcinata cu tripleti in sase luni si jumatate, Nicoleta Luciu va deveni iar mamica peste numai o luna. Desi sarcina este una extrem de dificila, micutii au luat in greutate si au fiecare cate un kilogram, asa ca medicii o asigura pe vedeta ca nu vor fi probleme. Nicoleta Luciu si iubitul ei, Zsolt Csergo, sunt in culmea fericirii, caci vor deveni din nou parinti in luna septembrie. Desi initial erau foarte speriati, medicii fiind sceptici cu privire la sarcina tripla a Nicoletei, acum s-au mai linistit, caci lucrurile merg extrem de bine. Prieteni din anturajul cuplului ne-au spus noutati imbucuratoare, anunta Click.