Rose Marie Florescu regreta ca nu si-a luat vibratorul pe "Vaporul iubirii". Desi au fost destui barbati care au aspirat la inima frumoasei Rose Marie Florescu pe "Vaporul iubirii", nici unul dintre acestia nu s-a dovedit a fi un partener pentru sex in incendiara croaziera. Din aceasta cauza blonda s-a plans prezentatorului emisiunii, Pepe, ca regreta ca nu si-a adus vibratorul cu ea pe vas. Pretentiile lui Rose Marie Florescu pe Vasul iubirii au lasat-o pe focoasa blonda fara un partener care sa ii satisfaca poftele carnale, potrivit site-ului showbiz.ro. Desi a fost curtata de aproape toti concurentii de pe vas, inclusiv de Fizz, care a rasfatat-o cum a stiut el mai bine, Rose i-a refuzat pe toti si, drept urmare, nu a avut patre de prea multa "actiune" in timpul croazierei, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu o face praf pe fosta sotie a lui Irinel Columbeanu: "Monica Gabor este o mincinoasa". Cancan.ro lanseaza astazi un serial incendiar care o are ca protagonista pe Oana Zavoranu. Vedeta a acceptat o intalnire la piscina cu echipa CANCAN si pe durata intregii zile a facut dezvaluiri incendiare, marturisiri-soc si si-a atacat dusmanii. De tirul acid al declaratiilor Oanei nu a scapat nici Monica Gabor, fosta doamna Columbeanu, pe care a tocat-o marunt. "Monica Gabor este o mincinoasa. As putea spune si eu ca am zece contracte acum, ca tocmai am un apel pierdut de la Spielberg si ca ma curteaza George Clooney, dar, dupa parerea mea, minciuna are picioare scurte si imediat iti dai seama ca practic eu mint si bat campii. Mai devreme sau mai tarziu se va vedea ceea ce faci si numai decat arati celorlalti ca esti o mincinoasa", a declarat Oana Zavonaru. Integral in Cancan.

Cruduto, mai lasa shaorma! Considerata inca una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul romanesc si unul dintre cele mai cautate modele pentru defilarile in cluburi, Daniela Crudu lasa parca de dorit atunci cand vine vorba de silueta. Odata cu trecerea timpului focoasa bruneta se transforma dintr-un sex-simbol intr-o femeie dolofana. Spre deosebire de colega si prietena ei Bianga Dragusanu, care este suspectata de anorexie, Daniela Crudu nu pare sa fie deranjata de cele cateva kilograme in plus pe care le-a acumulat in ultimul timp, informeaza Libertatea.

Pepe a pus mana pe o fata de bani gata! Beatrice Tican traieste intr-o vila de 1.200.000 de euro!!! Artistul a ales pana a cules. Si a cules cum nu se putea mai bine. Dupa nenumarate aventuri cu fatuci mai mult sau mai putin cunoscute, fostul sot al Oanei Zavoranu s-a oprit la Beatrice Tican, modelul de 19 ani. La varsta asta am putea spune ca este o fata fara experienta in ale vietii, putin cam necoapta pentru "vulpoiul" Pepe. Are ea insa alte calitati: este frumoasa si putred de bogata. Beatrice Tican, singura femeie cu care Pepe si-a asumat o relatie dupa divortul de Oana Zavoranu, este o tanara cu o situatie materiala excelenta. Fata face parte dintr-o familie cu patru copii, ea fiind cea mai mare dintre ei, iar parintii invart afaceri infloritoare, relateaza Cancan.

Rihanna a intrat in calduri. "Adora sa isi mangaie sexul pe scena, exact ca Madonna si Michael Jackson, pe care ii admira nespus", Rihanna, de 23 de ani, recunostea intr-un interviu acordat la sfarsitul anului trecut pentru revista americana GQ. Si cum e imposibil sa te joci cu focul fara sa te arzi, in timpul concertului de sambata din Barbados, Rihanna a fost la un pas de orgasm, chiar pe scena. Dupa ce facuse senzatie dansand lasciv cu mai multe femei la carnaval, Rihanna a continuat in aceeasi nota si pe scena unde s-a lasat pipaita in zonele intime, s-a mangaiat singura si chiar a calarit un fan in timpul spectacolului, anunta Click.

O mireasa de etnie rroma a purtat rochie de 10.000 de euro creata de Botezatu. Un cartier intreg din Timisoara a fost paralizat, la sfarsitul saptamanii trecute, de zeci de bolizi de lux, in valoare de sute de mii de euro. Clanurile Carpaci si Baron s-au incuscrit, asa ca tigani din toata Europa au venit la nunta. Casandra Carpaci (14 ani) si Marco Baron (19 ani) fac parte din cele mai mari clanuri tiganesti din Banat. Drept urmare, de sambata dimineata strazile din cartierul in care locuiesc mirii au fost blocate de zeci de masini venite din toata Europa. Si daca invitatii au condus Lamborghini, Mercedes, BMW sau Ferrari, tinerii insuratei au fost plimbati cu un Rolls Royce poleit cu aur. Integral in Libertatea.

O rasplateste pentru sex cu o masina de 12.000. Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, a hotarat sa ingroape securea razboiului, azi, de ziua vedetei. Ba mai mult, prin intermediul ziarului Click!, el o anunta pe Mariana ca i-a pregatit si un cadou in valoare de 12.000 : o masina! Se pare ca barbatul ii multumeste astfel pentru toate partidele nebune de sex oral. Mariana Moculescu implineste astazi frumoasa varsta de 44 de ani, iar fostii ei iubiti nu pot sta indiferenti. Cristi Marin, ultimul barbat cu care a avut o relatie serioasa, a hotarat sa-i faca un cadou consistent, dand uitarii toate replicile dure pe care si le-au adresat unul altuia in ultimul timp, prin intermediul ziarului nostru, scrie Click.