Bastian Schweinsteiger, mijlocasul de 35 milioane de euro al lui Bayern, s-a indragostit de o romanca. E destul de putin cunoscuta in Romania, insa in strainatate face ravagii pe podiumurile de moda si in inimile barbatilor. Frumoasa Tatiana Marinescu l-a zapacit pe Bastian Schweinsteiger, liderul nationalei germane, cotat la 35 milioane de euro. De vreo cinci ani incearca Basty, asa cum il alinta prietenii, sa-i intre in gratii romancei Tatiana Marinescu. Conform unor apropiati ai modelului, cei doi s-au cunoscut la un turneu de tenis care a avut loc in Germania, insa intre tanarul Basty si Tatiana (amandoi aveau 22 de ani), manechinul aflat la inceput de drum, nu s-a legat decat o stransa prietenie, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana, incinsa de iubit la mare, Viziru, singur si trist pe scuter. Probabil cel mai pasnic divort din lumea mondena, cel dintre Oana Mares si Augustin Viziru, s-a consumat deja departe de ochii presei si s-a incheiat acum o luna. Cei doi fosti soti au insa acum vieti total diferite, Oana fiind in extaz, iar Augustin trist si neconsolat. Sambata, ora pranzului, Vama Veche. Oana Mares si Dragos Sabareanu pareau mai incinsi in valuri decat nisipul batut de soare. Cei doi au reeditat escapada romantica de acum o luna, insa situatia recenta este cu totul diferita. Daca atunci Oana Mares se afla in plin proces de divort cu Augustin Viziru, acum ea este o femeie libera, care se bucura din plin de inceputul unei noi relatii. Integral in Click.

Oana Zavoranu, dezvaluiri incendiare despre aventura cu Tudor Ionescu: "Am locuit cu Tudy aproape o luna". Zavo a decis sa rupa tacerea cu privire la un episod din viata ei in legatura cu care au existat multe speculatii si teribil de putine detalii - relatia extraconjugala cu Tudy. Vedeta ne-a povestit despre perioada in care au locuit impreuna asemenea unui cuplu casatorit si ce artificii folosea pentru a trece neobservata atunci cand isi vizita amantul. Intr-un puseu de maxima sinceritate, Oana Zavoranu a povestit intr-un interviu acordat cancan.ro detalii incredibile din perioada in care se iubea cu tanarul politician Tudor Ionescu, alintat "Tudy". Daca pana acum s-a limitat la a confirma relatia cu el, de data aceasta a decis sa povesteasca in amanunt cum s-a desfasurat povestea lor de amor."Imediat dupa ce m-am despartit de Pepe, toata lumea avea senzatia ca stau in casa si sufar. Parca ii aud: "Uite-te ma cat este de interiorizata! Nu iese din casa. Cat sufera!". Dar ei nu stiau ca masina mea era in fata blocului, iar eu eram plecata la Tudy", marturiseste Oana, relateaza Cancan.

Adrian Minune este metrosexual. Desi nimeni nu ar banui asemenea inclinatii la Adrian Minune, iata ca manelistul ar putea rivaliza cu vedete internationale la capitolul cochetarie. Adrian Minune este unul dintre cei mai ingrijiti manelisti din Romania. Atent la manichiura, pedichiura si par de prisos, Adrian are o cosmeticiana personala care vine saptamanal acasa la el, in comuna Stefanesti de langa Bucuresti si, timp de cateva ore se ocupa de infrumusetarea artistului. Ii face manichiura, ii lacuieste unghiile, apoi se ocupa de pedichiura, apoi il epileaza pe piept si pe spate si incheie sesiunea cu masaj corporal de tonifiere si totodata de ingrijire a pielii, anunta Libertatea.

Maharu si Simona Sensual, preludiu pe o plaja din Mamaia! Perversi in valuri. Paparazzii Cancan i-au fotografiat pe Nicolae Molea, alias Nicu Maharu, si Simona Suhoi, cunoscuta sub numele de Sensual, sambata seara, pe o plaja din Mamaia.Plictisiti, cei doi au inceput la un moment dat sa se rasuceasca pe sezlong de pe o parte pe alta, de parca nu aveau stare. Sensual s-a apropiat de Maharu, i-a zambit languros si, facand pe rusinoasa, a fugit printre umbrele, spre mare. In doi timp si trei miscari, Maharu a fost langa ea. A alergat-o putin, ea s-a prefacut ca fuge de el si se mai impiedica din cand in cand, dar, brusc, trupurile lor s-au lipit unul de altul, scrie Cancan.

Ion Coteanu: "Marijuana a facut sex cu unu' de pe net si a fugit de acasa". Fericita ca si-a gasit un iubit, pe un cont de socializare, Dana Coteanu l-a adus pe barbat acasa. Ion Coteanu, tatal Marijuanei, nu a acceptat sa locuiasca sub acelasi acoperis cu tanarul caruia ii place mai degraba bautura decat munca, asa ca l-a dat pe usa afara. Dana Coteanu (32 de ani), alias Marijuana, si tatal ei, Ion Coteanu (63 de ani), sunt din nou la cutite, din cauza noului iubit al solistei: "Pe tip l-a cunoscut pe net, a doua zi a facut sex cu el si a plecat de acasa. Ala e un santierist, un coate-goale, n-are nici casa, nici macar o bicicleta. A venit la noi si s-a imbatat din prima seara si mi-a cerut si bani. Ce tupeu! L-am dat afara!", a povestit el, pentru Click! Ion Coteanu este cel care are acum grija de Alessia, fetita solistei, in varsta de cinci ani, informeaza Click.

Uite cum arata dormitorul milionarei lui Pepe! Modelul de 19 ani cu care Pepe si-a petrecut vacanta in Spania si care face parte dintr-o familie putred de bogata a primit o echipa cancan.ro in dormitorul ei din vila de 1.200.000 de euro. Fata are o camera luxoasa cu mobila de zeci de mii de euro decorata cu fir de argint, un pat urias cu multe perne ce confera incaperii o atmosfera turceasca si, evident, un dressing urias intesat cu genti scumpe si haine de firma. In timp ce ne-a prezentat casa, Beatrice a vorbit si despre relatia ei cu Pepe. Cancan.ro a ajuns in dormitorul milionarei lui Pepe!Vezi aici video cu luxoasa camera de zeci de mii de euro in care pustoaica de nici 19 se rasfata in asternuturi de matase si se gandeste la latino-loverul Pepe. Integral in Cancan.