El a facut sex cu 1.000 de femei. Marturisire-soc! Americanul Tucker Max a recunoscut ca a facut sex cu 1.000 de femei. El si-a povestit aventurile amoroase in doua carti, care i-au adus faima internationala si multi bani. Cu un fizic de invidiat, Tucker Max, in varsta de 35 de ani, din Atlanta, isi traieste viata din plin. Ii place sexul si s-a culcat cu 1.000 de femei, de la varsta de 21 de ani pana in prezent, a povestit el intr-un interviu oferit in exclusivitate ziarului "Bild". Povestile despre petrecerile cu mult alcool si partidele sexuale le impartaseste publicului pe blogul sau, care se bucura de milioane de vizitatori. Max spune ca nu se plictiseste niciodata de sex si va continua sa se culce cu cat mai multe femei. A avut la pat si multe celebritati, dar l-au dezamagit cel mai mult. Incearca rafinamente sexuale, insa nu le dezvaluie decat in carti, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Simona-Sensual are probleme la piscina din cauza silicoanelor: "Cand inot, ma duc ca bolovanul la fund". Chiar daca in majoritatea timpului Simona-Sensual este incantata de cum arata bustul ei dupa implantul mamar, blonda recunoaste ca silicoanele aduc si necazuri. Mai ales, culmea, la piscina si...in pat. Simona-Sensual are probleme din cauza silicoanelor imense pe care si le-a pus acolo unde, de fapt, ar trebui sa impresioneze: la piscina si in pat. Motivele sunt simple: apetisanta blonda nu mai poate inota si nici sa se ridice pe marginea bazinului, iar in pat nu se poate odihni in pozitia ei favorita: pe burta, informeaza Libertatea.

Sophia Loren, topless la 76 de ani. Celebra actrita si-a etalat bustul de varsta a treia la plaja. N-a avut nicio jena in a-si etala sanii care odata ii zapaceau pe barbati. Sophia era o femeie extrem de sexy in vremurile ei de glorie, iar acum arata asa cum ar trebui sa arate un om ajuns la 76 de ani. Fata ei arata mult mai intinsa. S-a mentinut bine la chip. Nu acelasi lucru se poate spune despre pielea ei de la gat in jos. Integral in Click.

"Zana" si-a iesit din forma! Andreea Marin, invadata de celulita. Una dintre cele mai in voga vedete din showbizul romanesc a inceput sa aiba probleme de imagine. Andreea Marin a pierdut lupta cu celulita. Andreea Marin nu a avut niciodata infatisarea unei femei fatale, desi probabil ca n-ar fi deranjat-o acest lucru. In schimb, si-a creat o imagine de zana, sustinuta de imaginea unei femei frumoase. Insa, ultimul numar al revistei Ciao! a publicat in exclusivitate cateva fotografii cu Andreea Marin plina de celulita. Primele parti ale corpului care se pare ca au fost atinse de aceasta imperfectiune, numita si spaima femeilor moderne, sunt picioarele divei. Nu stim ce ascunde "zana" sub bluza, insa probabilitatea de a avea un abdomen de invidiat este infima, relateaza Cancan.

Margherita, fiica Vioricai din Clejani: "Imi pun silicoane de 1 kilogram". Margherita, fiica lui Ionita si Viorica din Clejani, stie foarte bine ce are de gand sa isi cumpere din primii bani pe care i-a castigat. Tanara a strans 3.000 de euro si vrea sa isi puna silicoane pentru a putea concura cu mama sa, la dimensiunea sanilor. "Vreau sa va spun un secret. Din primii bani castigati am strans 3.000 de euro si imi voi pune silicoane. Toata lumea imi spune ca mama mea are sani frumosi iar eu ii am prea mici. N-am sani, trebuie sa-mi bag, sunt mici, trebuie sa-i bag mai mari. De vreo 500 de grame in fiecare san vreau. Trebuie sa-mi indeplinesc dorinta, dar nu pe banii parintilor, ci pe ai mei", a declarat Margherita, in emisiunea "Povestiri adevarate", la Acasa TV, anunta Libertatea.

Mihaela Radulescu si-a etalat trupul pe plaja de langa Monaco! Departe de agitatia Bucurestiului, Mihaela Radulescu are parte de un trai linistit la Monaco, alaturi de fiul ei Ayan. Vedeta este mama cu norma intreaga si a fost surprinsa de paparazzii revistei Ciao! relaxandu-se la plaja si balacindu-se in apele turcoaz ale Marii Mediterane, alaturi de pustiul ei. Mihaela Radulescu a fost fotografiata de paparazzii revistei Ciao! pe plaja de langa Monaco. Dupa ce si-a luat sezlongul in primire, impreuna cu Ayan si un prieten al acestuia, Mihaela a renuntat la haine, ramanand intr-un slip cu imprimeu zebra si un sutien de culoare rosie, care i-a lasat la vedere bustul voluptuos. Vedeta nu a scapat de gura copiilor si, obligat-fortat, a intrat cu ei in apa, initial cu parul despletit, apoi, pentru a se putea balaci in voie, l-a prins intr-un coc in crestetul capului. Mihaela a facut baie cateva minute bune, s-a jucat cu baietii, s-a "transformat" in trambulina pentru Ayan, iar sutienul ei minuscul, desi parea ca nu se sustine foarte bine, s-a "incapatanat" sa ramana la locul lui, spre dezamagirea barbatilor din jur, informeaza Cancan.

Giulia, cu fusta in cap din cauza vantului! A imbulinat-o! Giulia, solista trupei DJ Project, a facut senzatie joi seara, pe scena Festivalului Mangalia. Vantul i-a jucat feste, ridicandu-i fusta in cap pe toata durata concertului, spre deliciul spectatorilor care i-au admirat chiloteii. Artista a tinut mai mult de fusta, decat de microfon. Zgarcita cu aparitiile mult prea sexy prin ziare, Giulia Anghelescu a fost pusa in mare dificultate de vijelia care s-a starnit joi seara, din senin, la malul marii. Solista a venit sa sustina impreuna cu trupa ei, DJ Project, un recital pe scena Festivalului Mangalia si s-a imbracat intr-o rochita foarte scurta, din satin, care de abia ii acoperea fundul. Nici nu a apucat bine sa iasa insa din culise, ca vantul i-a pus efectiv fusta in cap, spre deliciul fotografilor care au sarit imediat sa-i pozeze bikinii. Nici pe scena, bruneta nu a fost prea norocoasa, scrie Click.